Hinnasto 2021


Kasvohoidot

> Kasvohoidoissa käytetään laadukkaita tuotteita Italiasta : Bioline Jato,
RHEA Dermolayer ja ekologinen Sacred Nature.
Israelista GeneoPlus laitehoito on myös meillä käytössämme. Sarjojen tavoitteena on tarjota ylellisen ja rentouttavan hoitohetken. Jopa yhdellä hoidolla, saadaan näkyviä tuloksia..

> Hoitoon sisällytetään hoitoajasta ja ihon tarpeista riippuen myös mekaaninen puhdistus, hoidosta riippuen. Hoidot sisältävät mm. kasvo-,pää,-tai käsihieronnan. Sinun ei tarvitse itse osata päättää hoidon sisältöä, voimme suunnitella ja räätälöidä hoidon tarpeiden ja toivomuksien mukaan mutta valmiita kasvohoitoja myös löydät palvelulistalta.

KASVOHOIDOT

BIOLINE JATO Line+/ klassinen kasvohoito 90min 95€

Ihotyypin mukainen klassinen kasvohoito sisältäen alkupuhdistuksen, kuorinnan, kasvo,-käsi,-ja päähieronnan, naamion ja silmänympärysnaamion, seerumin ja hoitovoiteen. Tämä kasvohoito sopii myös nuorelle iholle,

Räätälöidään ihon tarpeiden mukaan. Aqua+, Pura+, Vita+ ja Dolce+


DE-OX /Kirkastava C -vitamiini kasvohoito 75min 120€

Tehokas antioksidanttisuoja näkyviä ikääntymisen merkkejä vastaan. C-vitamiinia suurena pitoisuutena kolmessa eri muodossa. Antaa iholle välittömän ja tehokkaan energiaboostin.


BIOLINE JATO De-Sense / Rauhoittaa, suojaa, korjaa 75min 98€

Vähentää ihon herkkyyttä, punoitusta ja ärsytystä. Suositellaan : herkistynyt, voimakkaasti reagoiva ja couperosa- iho.


BIOLINE JATO Primaluce / Ihoystävälliset hedelmähapot 75min 120€

Tulokselliseen ihonhoitoon. Kuorii, uudistaa ja kirkastaa ihoa. Sopii kaikille ihotyypeille myös herkälle ja couperosa iholle mutta erityisesti hyperkeratoosiin taipuvaiselle sekä epäpuhtaalle iholle, juonteisiin ja pigmenttiläiskiin. Suositellaan jos kaipaat kirkkautta, raikasta ihoa sekä häivyttää ikääntymisen merkkejä tehokkaasti.


UUSI BIOLINE JATO / Proaging Gold
Hehkua, uudistaa, korjaa, ravitsee ja palauttaa joustavuuden ihossa. 90min 139€


BIOLINE JATO Lifting Code / kiinteyttää, kohottaa ja silottaa. 75min 129€

Tehokkaasti kosteuttava ja välitön juonteita pehmentävä sekä kohottava vaikutus. Yksittäisenä hoitona heti näkyviä tuloksia ja palauttaa elinvoiman ihossasi. Sarjahoito suositus 3 - 5 hoitoa.
TAKE A BREAK / 60 - 90MIN

Kosmetologin valitsema kasvohoito

Tämä hoito kannattaa valita aina silloin kun et yksinkertaisesti osaa päättää monien vaihtoehtojen joukosta mitä haluat tai tarvitset. Hoito räätälöidään ihosi tarpeiden mukaan ja sovitellaan budjettiisi sopivaksi.
65 - 139€
 


RHEA DERMOLAYERIN KASVOHOIDOT

Räätälöidään aina juuri Sinulle sopivaksi. Ihoa aktivoidaan toinen toisensa päälle kerrostettavissa hoitovaiheissa : mitä enemmän kerroksia hoidossa käytetään, sitä tehokkaampi se on. Ja mikä parasta - Rhean aisteja hemmottelevat tuotteet ja ainutlaatuiset hierontatekniikat tekevät kasvohoidosta rentouttavan irtioton arjen keskellä.


Rhea Sense Tuoksuherkälle 60min 65€

Herkkä iho vaatii huomiota. Tässä hoidossa käytämme hellävaraisia tuotteita, jotka pitävät huolta allergioiden, yliherkkyyksien tai ulkoisten ärsykkeiden herkistämästä ihosta. Rauhoittaa, korjaa ja suojaa. Sopii herkälle iholle, atooppinen ja kuiva.


RHEA Dermolayerin kasvohoito 75min 98€

Sisältää kahdeksan kerroksellista, Sinun tarpeidesi mukaan valittua hoitovaihetta, jotka aktivoivat tehokkaasti ihosi toimintoja. Sisältää mm. puhdistuksen, silmänympäryshoidon. Kasvojen/ ihon aktivointi vaihtoehdot on Digitomask- happoja sisältävä, kuorii, kirkastaa, aktivoi ja stimuloi, pHClean- poistaa ylimääräisen talin vaahtoamalla, Oxy- lisää hapensaantia iholla, Therapy- hieronta. Naamio vaihtoehdot on HOT &COLD- kipsinaamio, Jelly- kiinteyttää, hehkua, puhdistaa ja elvyttää, Mineral- ravitsee, poistaa toksiineja, normalisoi, stimuloi, Phytoplant- viilentävä levänaamio, kosteuttaa, napakoittaa ja rauhoittaa. Hoidoissa käytettään Procomplex eli nestemäinen aktiiviaine jota laitetaan joka vaiheen välissä ja vaihtoehtoja on jopa 11 eri. Hoitovoiteita on 9 eri joka laitetaan ihotyypin mukaan hoidon lopussa. 

RHEA Dermolayerin kasvohoito 90min 129€

Sisältää kymmenen kerroksellista, Sinun tarpeidesi mukaan valittua hoitovaihetta, jotka aktivoivat tehokkaasti ihosi toimintoja ja antavat sille elinvoimaa.


RHEA hedelmähapot                      120€
Exfo- hapotus kuorii ja kirkastaa. 

COMFORT ZONE

REMEDY 75MIN 90€
on tuoksuton ja uusinta tutkimusta prebiooteista ja inflammaatiosta hyödyntävä hoito rauhoittamaan ja vahvistamaan herkkää tai herkistynyttä ihoa. Hoito auttaa herkkää, herkästi reagoivaa ja punoittavaa ihoa.. Tuloksena on rauhoittunut, tasaisen värinen ja hyvältä tuntuva iho, jonka läpäisyestettä on vahvistettu reaktiivisuuden vähentyessä.

DE LUX LIFT 90min 129€

Kiinteyttävä kasvohoito

Tämä on oikea valinta aikuisen naisen iholle joka kaipaa enemmän kasvohoidolta. Hoito kiinteyttä ja kirkastaa sekä antaa eloa iholle. Hoito sisältää kiinteyttävän, näkyviä tuloksia antavan erikoisnaamion ja kaksoiskuorinnan hedelmähapoilla sekä lift kasvohieronnan. Kädet, hartiat, decoltee ja pää saavat hierontakäsittelyn myös hoidon aikana.


Ripset & Kulmat

Ripsien ja kulmien värjäys sekä siistiminen 

35€

Ripsien kestovärjäys

25€

Kulmien värjäys ja siistiminen

25€

Inlei

Tyvikohotus/kestotaivutus + kestovärjäys ripsiin.

Kulmien värjäys + muotoilu Inlei kestotaivutuksen yhteydessä 15€

85€


Jalkahoidot

Jalkahoidot sisältävät jalkojen kylvetyksen, kynsien käsittelyn ja kynsinauhojen siistimisen, kovettumien poisto jne sekä hoitovoiteen. Lisäpalveluna jalkahierontaa, varpaiden kynsien lakkaus/ kestolakkaus. Muista valita lisäpalvelut, jotta hoitoaika on riittävän pitkä koko hoidolle.

Perus jalkahoito 60 - 75min 78€

Jalkahoito 75 - 90min 87€

Tämä jalkahoito soveltuu, kun on vaativammat jalat kyseessä. Esim. syvät kantapään halkeumat, kynsiongelmat, tai vaativat pidemmän hoitoajan tai ole käynyt jalkahoidossa pitkään aikaan.


Jalkahoito hieronnalla 75- 90min 93€


Jalkahoito, kuorinta, hieronta ja lakkaus 105min 125€

Kokonaisvaltainen jalkahoito Sinulle, joka haluaa kaikki samassa paketissa. Lakkapullo kuuluu hintaan.


Pelkkä kynsien leikkaus ja kynsien siistiminen 30min 35€


Varpaiden kynsihoito 45 - 60min 69€

sisältää kylvetyksen, kynsien leikkauksen, paksuuntunut kynsien käsittelyn esim. sienikynnet/ kynsinauhojen siistimisen ja muita yksittäisiä ongelmia jaloissa. Känsät, kovettumat jne.

Jalkojen erikoishoidot


Kynnenoikaisuhoito Podofix 45-60min

Yksi kynsi 68€, kaksi kynttä 78€
Jalkahoidon yht. yksi kynsi 34€ kaksi kynttä 39€

Tehokkain oikaisumenetelmä. Uudelleen kiinnitys/ vaihto/ siirto noin 2kk-5kk välein. 30-45min


Syylähoito 30- 45min 68€

Jalkahoidon yht. 43€

Tehokas Verrotop hapotushoitomenetelmä käytössämme.

Suositellaan tarkastuskäynti 30min 45€. Syylä hiotaan ja tarkistetaan, onko hoito tehonnut tarkistuskäynnillä. Mahdollisesti hoito uusitaan.

Varpaiden kynsien lakkaus 25€

Lakkapullo sisältyy hintaan. CND Vinlux, Nailberry, PinaParie tai Boho.


Kestolakan poisto jalkahoidon yhteydessä 25€. Yksittäisenä palveluna 35€


Karvanpoisto sokerilla

Sokerointi 15min

20€

Sokerointi 30min

35€

Sokerointi 45- 50min

55€

Sokerointi 60- 75min

70€

Sokerointi 90min

95€

Iso sokerointi paketti 105min

120€