Hinnasto 2023


KASVOHOIDOT

TAKE A BREAK / 60 min 90€

75 min 100€

90 min 129€

Kosmetologin valitsema kasvohoito

Tämä hoito kannattaa valita aina silloin kun et yksinkertaisesti osaa päättää monien vaihtoehtojen joukosta mitä haluat tai tarvitset. Hoito räätälöidään ihosi tarpeiden mukaan ja sovitellaan budjettiisi sopivaksi. Meiltä löytyy lukuisia ja laaja valikoima kasvohoitotuotteita sekä mahdollisuksia räätälöidä hoito juuri Sinulle sopivaksi.


TEHOKOSTEUTTAVA KASVOHOITO 60min 90€ NYT 80€
Tehokkaasti syväkosteuttava kasvohoito palauttaa ihon kosteustasapainon. Korkealaatuisia ainesosat imeytetään syvälle ihoon, hieronnan avulla. Hoito sopii kaikille ihotyypeille.

DOUBLE PEEL 60MIN 90€ NYT 80€
Hedelmähappohoito puhdistava ja uudistava kasvohoito

Sopii erityisesti samealle, kuivalle,  epäpuhtaalle sekä herkälle iholle. Palauttaa ihon hehkun ja sopii niin ikääntyvälle iholle kuin nuoremmalle tukkoisuuteen taipuvaiselle iholle. Hoito aktivoi solujen uusiutumista, kosteuttaa ja tasoittaa ihoa. Oikea valinta myös silloin, jos edellisestä kasvohoidosta on kulunut jo pidemmän aikaa, mutta sopii myös esimerkiksi vuodenaikojen vaihtuessa. Loistava valinta myös ensimmäiseksi kasvohoidoksi. Hoidon lopuksi lisätään naamio, joka sisältää runsaasti hyaluronihappoa, joka on tehokas kosteuttaja. Hoidon lopussa valitaan  ihotyypin mukaiset loppuvoiteet tehostamaan ihon kuntoa.


REMEDY KASVOHOITO 75MIN 100€ NYT 85€

Ihoa tehokkaasti rauhoittava ja kosteuttava erikoiskasvohoito. Hajustamattomat tuotteet sopivat erityisesti herkälle, punoittelevalle ja couperosaan taipuvaiselle iholle. Hoito vahvistaa ihon omia suojamekanismeja ja rauhoittaa inflammaatiota. Ihonsävy tasoittuu ja punoitteleva, kuumotteleva iho rauhoittuu. Sopii myös talvihoidoksi erittäin kuivalle iholle.

ACTIVE PURENESS 75MIN 100€
NYT 85€
Puhdistava kasvohoito. Sopii kaikille.

Voidaan yhdistää ultraääni -ja mekaanisen puhdistuksen tarpeiden mukaan.  


DE-SENSE 75min 100€ NYT 80€

VÄLITÖN HELPOTUS HERKISTYNEELLE JA ÄRTYNEELLE IHOLLE

Erittäin hellävarainen, rauhoittava ja suojaava hoito antaa välittömän helpotuksen reaktiiviselle iholle. Innovatiiviset biomimeettiset peptidit vahvistavat ihon sietokykyä ärsyttäviä ulkoisia tekijöitä vastaan. Beetaglukaani, kasviöljyt ja lakritsiuute korjaavat ihon suojabarriääriä, palauttaen kasvoille raikkauden, pehmeyden ja tasaisuuden


RHEA Kasvohoidot

Rhea DermoLayerin® -kasvohoidot räätälöidään aina juuri sinulle sopiviksi. Ihoa aktivoidaan toinen toistensa päälle kerrostettavissa hoitovaiheissa: mitä enemmän kerroksia hoidossa käytetään, sitä tehokkaampi se on. 

RHEA DERMOLAYERIN® 60 MIN HOITO 98€

Sisältää kahdeksan kerroksellista, sinun tarpeidesi mukaan valittua hoitovaihetta, jotka aktivoivat tehokkaasti ihosi toimintoja ja antavat sille elinvoimaa.

RHEA DERMOLAYERIN® 90 MIN HOITO 129€

RheaDermoLayerin® 80 minuutin hoito sisältää kymmenen kerroksellista, sinun tarpeidesi mukaan valittua hoitovaihetta, jotka aktivoivat tehokkaasti ihosi toimintoja ja antavat sille elinvoimaa.

RHEA SENSE -HAJUSTEETON 60 MIN HOHOIT 85€ NYT 65€

Sense kasvohoito sopii kuivalle, atooppiselle ja herkälle iholle. Hoito tehdään Rhea Sense -tuotelinjan hellävaraisilla tuotteilla. Hoito sisältää kuorinnan, kolmivaiheisen hieronnan Rhean metodilla, naamion ja hoitovoiteen

Ripset & Kulmat

Ripset ja Kulmat 35€
Siistiminen ja värjäys. 
Kasvohoidon yhteydessä 30€ 

Yumi Lashes

Tyvikohotus/kestotaivutus + kestovärjäys ripsiin.

Kulmien värjäys + muotoilu kestotaivutuksen yhteydessä 15€

89€

Jalkahoidot

Jalkahoidot sisältävät jalkojen kylvetyksen, kynsien käsittelyn ja kynsinauhojen siistimisen, kovettumien poisto jne sekä hoitovoiteen. Lisäpalveluna jalkahierontaa, varpaiden kynsien lakkaus. Muista valita lisäpalvelut, jotta hoitoaika on riittävän pitkä koko hoidolle.


Perus jalkahoito 60 - 75min 82€

Jalkahoito 75 - 90min 90€

Tämä jalkahoito soveltuu, kun on vaativammat jalat kyseessä. Esim. syvät kantapään halkeumat, kynsiongelmat, tai vaativat pidemmän hoitoajan tai ole käynyt jalkahoidossa pitkään aikaan.


Jalkahoito hieronnalla 75- 90min 97€


Jalkahoito, kuorinta, hieronta ja lakkaus 105min 125€

Kokonaisvaltainen jalkahoito Sinulle, joka haluaa kaikki samassa paketissa. Lakkapullo kuuluu hintaan.


Jalkojen erikoishoidot


Kynnenoikaisuhoito Podofix 45-60min

Yksi kynsi 70€, kaksi kynttä 80€
Jalkahoidon yht. yksi kynsi 45€ kaksi kynttä 60€

Tehokkain oikaisumenetelmä. Uudelleen kiinnitys/ vaihto/ siirto noin 2kk-5kk välein. 30-45min

Sokerointi/Karvanpoisto  

Sokerointi 15min 25€
Sokerointi 30min 40€
Sokerointi 45-50min 60€
Sokerointi 60 -75min 80€