Hinnasto

KASVOHOIDOT

[ comfort zone ]

PUHDISTAVAT KASVOHOIDOT

UUSI Unisex /SKIN REGIMEN/ URBAN DETOX /PUHDISTAVA KASVOHOITO 60MIN

Jokaiselle, joka ihailee puhdasta ja hehkuvaa ihoa., sopii erityisesti rasvoittuvalle ja sekaiholle sekä aikuisiän aknen hoitoon.

98€

ACTIVE PURENESS REBALANCING - TASAPAINOTTAVA 75MIN

Syväpuhdistava ja tasapainottava kasvohoito epäpuhtaalle-, rasvaiselle- ja harmahtavalle iholle. Uudistaa, kirkastaa ja tasapainottaa ihoa. Sisältää mm erikoisnaamion.

85€

IHONPUHDISTUS 90MIN

Ihon puhdistus sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, höyrytyksen, mekaanisen puhdistuksen ja mahdollisesti ultraäänipuhdistuksen, puhdistavan, kirkastavan kaksoisnaamion, kulmien siistimisen, hoitovoiteen ja käsien kevyt hieronta sekä päähieronnan.

89€

ACTIVE PURENESS TEEN - PUHDISTAVA 75MIN

Nuorelle iholle suunniteltu kasvohoito. Tehokaasti talinerityistä tasapainoittava, puhdistava-, kirkastava hoito ja ihon toiminta paranee sekä raikas vaikutus iholla. Höyrytys, ultraääni ja mekaaninen puhdistus.

69€

TEHOKOSTEUTTAVA

​HYDRA MEMORY - TEHOKOSTEUTTAVA 60MIN

Tehokkaasti vahvistaa ihon kosteustasapainoa ja ihosta tulee pehmeä sekä eloisa. Sopii kaikille ihotyypeille, erityisesti kuivalle ja kosteusköyhälle iholle.

85€

HYDRA MEMORY- EYE SUPREME 90min

Syväkosteuttava kasvohoito sisältäen silmänympäryshoidon.

98€

HERKÄN IHON HOITO/ HAJUSTEETON

REMEDY SOOTHING - HAJUSTEETON, HERKÄN IHONHOITO 75MIN

Hoito on hajusteeton ja soveltuu herkälle,- atooppiselle,- sekä vaurioidulle iholle. Hoito uudistaa, vahvistaa, rauhoittaa ja kosteuttaa ihoa tehokkaasti. Sisältää mm rauhoittavan erikoisnaamion.

85€


HEDELMÄHAPPOHOIDOT / ANTIAGE / KIINTEYTTÄVÄ

/SKIN REGIMEN/ 60MIN Unisex HEDELMÄHAPPOHOITO

Uusi ihonhoito niille, joilla on nopeatempoinen elämäntapa ja stressaantunut iho. Hoito ravitsee, elvyttää ja samalla kosteuttaa sekä kirkastaa ihoa tehokkaasti. Innovatiivisten ainesosien ja hedelmähappo- kuorinnan tehokkuus sekä sidekudoshieronnan (Kabat- tekniikalla ) ansiosta hoito antaa kiinteyttä ja lisää ihon kimmoisuutta.

105€

DOUBLE PEEL - HEDELMÄHAPPOHOITO 45MIN

Uudistava hedelmähappohoito samealle ja epäpuhtaalle iholle - Väsyneelle, kuivalle ja hehkua kaipaavalle. Sopii erityisen hyvin ikääntyneelle mutta myös nuoremmalle iholle. Hoito aktivoi solujen uusiutumista, kosteuttaa ja tasoittaa ihon väriä.

90€

SKIN ACTIVE - KIINTEYTTÄVÄ 90MIN

Hyvä valinta ikääntyneelle iholle, jossa on juonteita tai kiinteyden ja täyteläisyyden menetystä. Hoito kiinteyttää ja ravitsee sekä pehmentää juonteita. Active lift sisältää erikoisnaamion sekä erityisen Active lift massage -ja päähieronnan.

105€

SKIN DELUXE LIFT- KIINTEYTTÄVÄ 105MIN 

Tämä on oikea valinta aikuisen naisen iholle joka kaipaa enemmän kasvohoidolta. Hoito kiinteyttä ja kirkkastaa sekä antaa ravintoa iholle. Iho tuntuu pehmeältä ja juonteet madaltuu sekä iho tuntuu täyteläisemmältä hoidon jälkeen. Sisältää Double peel -kaksoiskuorinnan hedelmähapoilla ja C-vitamiinilla, erikoisnaamion sekä erityisen Active lift massage -hieronnan. Myös kädet, hartiat, dekoltee ja päänahka saavat hoidon aikana hieronnan.

129€

VITAMIINIRIKAS KASVOHOITO

RECOVER TOUCH - RAVITSEVA JA VITAMIINIRIKAS 60MIN 85€

Ravitseva ja uudistava kasvohoito, erittäin vitamiinirikas, kun kaipaat lisäravinteita iholle. Aikuiselle iholle sopiva, tehokas antioksidanttinen hoito.

85€

LUONNONMUKAINEN KASVOHOITO

SACRED NATURE  90MIN

Ravitseva ja täyteläinen linja jokaiselle kuivaihoiselle. Syväkosteuttava ja erittäin hoitava hoitolinja. Sopii mm pintakuivalle sekaiholle ja erittäin kuivalle, herkälle sekä atooppiselle iholle. Hoidon aikana myös kädet ja jalat kuoritaan ja hierotaan luonnon tuotteilla.

85€KULMAT / RIPSET & KARVANPOISTO

YUMI-LASHES tyvikohotus/kestotaivutus + kestovärjäys ripsiin

KULMIEN VÄRJÄYS + MUOTOILU YUMI-LASHES YHTEYDESSÄ 15€

85€

RIPSIEN KESTOVÄRJÄYS  19€

KULMIEN VÄRJÄYS JA MUOTOILU 19€

RIPSIEN & KULMIEN JA VÄRJÄYS SEKÄ MUOTOILU 30€

KASVOHOIDON YHT. RIPSET+KULMAT 25€

KULIMIEN MUOTOILU 18€

BIKINILINJA/LAAJENNETTU  30€

BIKINILINJA + KAINALOT  48€

KAINALOT  25€

SÄÄRET TAI REIDET  40€

KÄSIVARRET  30€

YLÄHUULI TAI LEUKA  10€

SELKÄ TAI RINTA  50€

SÄÄRET + REIDET  65€

LAAJEN.BIKINI + REIDET  65€

SÄÄRET+KAINALOT 58€

SOKERIPAKETTI bikinilinja+kainalot+sääret  75€


JALKAHOIDOT

Eläkeläis alennus Perus Jalkahoidoista -5€ kello 10- 14 välisenä aikana

PERUS JALKAHOITO 60-75MIN

60€

JALKAHOITO 75- 90MIN

Tämä jalkahoito soveltuu, kun on ongelmia mm kynsien kanssa ja muuta ongelmaa tai ei ole käynyt jalkahoidoissa pitkään aikaan.

65€

JALKAHOITO 90-120MIN

Soveltuu, kun on vaativammat jalat kyseessä. Esim. syvät kantapään halkeumat, kynsiongelmia tai jalat vaativat pidemmän hoitoajan.

70€

JALKAHOITO 60MIN + HIERONTA 75- 90MIN

75€

JALKAHOITO+KUORINTA+HIERONTA+LAKKAUS 105MIN

Kokonaisvaltainen jalkahoito Sinulle, joka haluaa kaikki samassa paketissa. Jalat kuoritaan polviin asti ja saat valita oman laadukkaan Boho lakan itsellesi kotiin.

110€

PELKKÄ KYNSIEN LEIKKAUS 15MIN

18€

VARPAIDEN KYNSIHOITO 45 - 60MIN

sisältää kynsien leikkauksen, kynsien käsittelyn / nauhojen siistimisen.

45€

SYYLÄHOITO 30- 45MIN

Hoito sisältää ensimmäisen tarkastuskäynnin. Syylä hiotaan ja tarkistetaan, onko hoito tehonnut. Mahdollisesti hoito uusitaan. Tehokas Verrotop hapotushoitomenetelmä käytössämme. Syylää hoidetaan kotona noin viikon ajan aamuin illoin desifiointiaineella, joten varaudu siihen että Teillä on sitä kotona tai voi mahdollisesti ostaa meiltä pienen pullon kotihoitoa varten.

SYYLÄHOITO KERTA 2, 3 TAI 4 KERTA 30 - 45MIN 35€

Joskus joudutaan uusimaan hoito monta kertaa, koska syyliä on monta tai on niin iso ettei tehoa yhdellä hoitokerralla.

PELKKÄ SYYLÄN TARKISTUS KÄYNTI 30MIN 20€

Tarkastus suositellaan aina, koska tarkastus käynillä hiotaan iho hienoksi ja tarkistetaan onko hoito tehonnut. Jos hoito uusitaan, niin silloin yllä oleva hinta 35€ ja ei tarvi maksaa tarkastuskäyntiä sillä kertaa.

58€

LOHJENNEN KYNNEN KORJAUS JA VAHVISTAMINEN 30MIN

jalkahoidon yhteydessä 10€

Ei estä kynsien lakkausta ja voidaan myös käyttää sormien kynsiin. Kynnenkorjausgeeli poistuu kynneltä kulumalla tai se voidaan viilata pois. Sisältää myös muiden kynsien siistimisen.

35€

KYNNENOIKAISU LIUSKAMENETELMÄLLÄ 30- 45MIN LIUSKAN VAIHTO 30MIN 35€

Akryylilevy liimataan kynnen päälle ja luiskan vaihto 2-3 viikon välein. Lieväasteinen ja lyhytaikainen oikaisumenetelmä.

48€

KYNNENOIKAISU JOUSIMENETELMÄLLÄ 60MIN

VAIHTO/SIIRTO 30- 45MIN 38€ Tehokkain oikaisumenetelmä. Vaihto / siirto noin. 1kk välein

65€

KYNSIPROTEESI VARPAANKYNSILLE 60MIN

1 kynsi 45€, kahdelle 79€/ JALKAHOIDON YHT 89€ / 109€

Kynsiproteesi on akryylimassa, joka muovataan oman kynnen päälle. Rakentamiseen tarvitaan aina jonkin verran omaa kynttä. Kynsiproteesi voi olla paikallaan n.2-3 kk tai kasvaa kynnen mukana pois. Luonnollisen kynnen lopputulos ja ei rajoita normaalia elämää. Voi lakata kynnet normaalisti. Ei sovellu sienikynsille.

alk45€


MUUT HOIDOT

Comfort combination Hand & Feet treatment 60min 75€

Yhdistelmähoito käsille ja jaloille

Sisältää käsien ja jalkojen kuorinnan, mutanaamion, hieronnan ja hoitovoiteet sekä rentouttavan päähieronnan. Ravinnerikas, kosteuttava ja kokonaisvaltainen ylellinen yhdistelmähoito. Hyvä lahjaidea!

Comfort Spa Hand & Peel käsille 30min 45€

Jaloille 30min 45€

Sisältää kuorinnan, mutanaamion ja rentouttavan pää,-ja käsihieronnan. Kuiville käsille ravinnerikas ja kosteuttava hoitokokonaisuus.

Aromasoul Ritual Massage 90min 90€

"Aromasoul Elements" aromaattisen tuoksuva kokovartalohieronta vie neljään erilaisen maailman halki. Hieronta koostuu eri mantereiden hieronnoista ja on saanut vaikutteita mm kiinalaisesta lääketieteestä, ayurvedasta. Asiakas valitsee neljästä eri Blendistä oman mieluisan tuoksun. Arabian- Energisoiva, Mediterranean- Tasapainoittaa mieltä, Indian- Lymfakiertoa aktivoiva ja Oriental- Rentouttava.

Sacred Nature Body 60min 80€

Luonnonmukainen Ecocert- sertifoitutuotelinja vartalolle, sisältää kokovartalon kuorinnan ja Sacred Nature vartalohieronnan. Rentouttava, ravitsee ja kosteuttaa ihoa.

Skin Regimen Longevity Body 60min 80€

Aineenvaihduntaa edistävä ja kiinteyttävä vartalohoito. Hoito ravitsee tehokkaasti ihoa ja olo virkistyy. Iho kuoritaan ja rentouttava Kabat- rituaalinen hieronta sekä bodylotion.

Tranquillity Aromatic Body Relax and Soul 60min 80€

Mielyttävän rentouttava ja aromaattisen tuoksuvalla ja lämmitetyllä öljymaidolla sekä vartalovoiteella tehdään Tranquillity- kokovartalon rituaalihierontaa. Hieronta on saanut vaikutteita mm Aasiasta. Hoito rentouttaa ja kosteuttaa kuivaa ihoa.


Selkä,- niska,- ja hartiahieronta 30min 35€

Rentouttava hierontaa selälle, niskalle ja hartioille. Öljy valitaan kolmesta eri vaihtoehdosta; Tranquillity, Sacred Nature tai Aromasoul body oil.


Selän kuorinta Aromasoul Body 30min 38€

Sisältää selän kuorinnan ja puhdistuksen. Aromaattinen tuoksumaailma. Asiakas saa valita neljästä eri Blendistä oman mieluisan tuoksun. Arabian- Mediterranean- Indian- Oriental tai hoito voidaan tehdä tuoksuttomana.

Yhdistelmähoito selän kuorinta&hieronta 60min 59€

Sisältää selän kuorinnan ja rentouttavan selän hieronnan. Aromasoul aromaattinen tuoksumaailma. Asiakas saa valita neljästä eri Blendistä oman mieluisan tuoksun. Arabian- Mediterranean- Indian- Oriental tai hoito voidaan tehdä tuoksuttomana.