Hinnasto 2021


Kasvohoidot

> Kasvohoidoissa käytetään laadukkaita tuotteita Italiasta : Bioline Jato,
RHEA Dermolayer ja ekologinen Sacred Nature.
Israelista GeneoPlus laitehoito on myös meillä käytössämme. Sarjojen tavoitteena on tarjota ylellisen ja rentouttavan hoitohetken. Jopa yhdellä hoidolla, saadaan näkyviä tuloksia..

> Hoitoon sisällytetään hoitoajasta ja ihon tarpeista riippuen myös mekaaninen puhdistus, hoidosta riippuen. Hoidot sisältävät mm. kasvo-,pää,-tai käsihieronnan. Sinun ei tarvitse itse osata päättää hoidon sisältöä, voimme suunnitella ja räätälöidä hoidon tarpeiden ja toivomuksien mukaan mutta valmiita kasvohoitoja myös löydät palvelulistalta.

KASVOHOIDOT

BIOLINE JATO

LINE+/Klassinen kasvohoito 90min

Ihotyypin mukainen klassinen kasvohoito sisältäen alkupuhdistuksen,kuorinnan, kasvo,-käsi,-ja päähieronnan, naamion ja silmänympärysnaamion, seerumin ja hoitovoiteen. Tämä kasvohoito sopii myös nuorelle iholle, 
Räätälöidään ihon tarpeiden mukaan. Aqua+, Pura+,Vita+, 

90€

DE-OX /Kirkastava C -vitamiini kasvohoito 75min

Tehokas antioksidanttisuoja näkyviä ikääntymisen merkkejä vastaan. C-vitamiinia suurena pitoisuutena kolmessa eri muodossa. Antaa iholle välittömän ja tehokkaan energiaboostin.

120€

DE- SENSE / Herkälle iholle. Rauhoittaa, suojaa, korjaa 75MIN

Vähentää ihon herkkyyttä, punoitusta ja ärsytystä. Suositellaan : herkistynyt, voimakkaasti reagoiva ja couperosa- iho.

98€

LIFTING CODE / kiinteyttää, kohottaa ja silottaa 75MIN
Tehokkaasti kosteuttava ja välitön juonteita pehmentävä sekä kohottava vaikutus. Yksittäisenä hoitona heti näkyviä tuloksia ja palauttaa elinvoiman ihossasi. Sarjahoito suositus 3 - 5 hoitoa

.

125€

PRIMALUCE / Ihoystävälliset hedelmähapot  75MIN

Tulokselliseen ihonhoitoon. Kuorii, uudistaa ja kirkastaa ihoa. Sopii kaikille ihotyypeille myös herkälle ja couperosa iholle mutta erityisesti hyperkeratoosiin taipuvaiselle sekä epäpuhtaalle iholle, juonteisiin ja pigmenttiläiskiin. Suositellaan jos kaipaat kirkkautta, raikasta ihoa sekä häivyttää ikääntymisen merkkejä tehokkaasti.

120€TAKE A BREAK / 60 - 90MIN

Kosmetologin valitsema kasvohoito

Tämä hoito kannattaa valita aina silloin kun et yksinkertaisesti osaa päättää monien vaihtoehtojen joukosta mitä haluat tai tarvitset. Hoito räätälöidään ihosi tarpeiden mukaan ja sovitellaan budjettiisi sopivaksi.
90 - 128€
 RHEA DERMOLAYERIN KASVOHOIDOT

Räätälöidään aina juuri Sinulle sopivaksi. Ihoa aktivoidaan toinen toisensa päälle kerrostettavissa hoitovaiheissa : mitä enemmän kerroksia hoidossa käytetään, sitä tehokkaampi se on. Ja mikä parasta - Rhean aisteja hemmottelevat tuotteet ja ainutlaatuiset hierontatekniikat tekevät kasvohoidosta rentouttavan irtioton arjen keskellä.


RHEA Dermolayerin kasvohoito 60- 75min 98€

Sisältää kahdeksan kerroksellista, Sinun tarpeidesi mukaan valittua hoitovaihetta, jotka aktivoivat tehokkaasti ihosi toimintoja ja antavat sille elinvoimaa. 

RHEA Dermolayerin kasvohoito 90min 128€

Sisältää kymmenen kerroksellista, Sinun tarpeidesi mukaan valittua hoitovaihetta, jotka aktivoivat tehokkaasti ihosi toimintoja ja antavat sille elinvoimaa.

Ripset & Kulmat

Ripsien ja kulmien värjäys sekä siistiminen 

35€

Ripsien kestovärjäys

25€

Kulmien värjäys ja siistiminen

25€

Inlei

Tyvikohotus/kestotaivutus + kestovärjäys ripsiin.

Kulmien värjäys + muotoilu Inlei kestotaivutuksen yhteydessä 15€

85€


LAITEHOIDOT

Geneo+

​Tripollar kiinteytyshoito radiofrekvenssillä 60min 89€

Oxygeneo -kuorinta + mekaaninen puhdistus 90min 120€

​Oxygeneo-kuorinta ja tripollar-radiofrekvenssi 90min 128€
 

​Laitehoidon tulokset näkyy selvästi jo ensimmäisen kerran jälkeen. Jos kaipaat nopeaa kirkastusta ja kiinteytystä kasvojen iholle, on tämä silloin hyvä valinta sinulle. Hoitoa suositellaan kuitenkin sarjana (n. 3- 5 kertaa), jotta saadaan selkeämpiä ja pysyvämpiä tuloksia.

Oxygeneo-osuus laitteesta kuorii ja kirkastaa ihoa hiilidioksidin avulla, jolloin ihon happipitoisuus kasvaa ja ihosolujen aineenvaihdunta paranee.

Tämän päälle voidaan tehdä kiinteyttävä radiofrekvenssihoito Tripollar-hoitopäällä. Hoito on turvallinen ja miellyttävän tuntuinen. Radiofrekvenssi lämmittää ihokudosta sisältä päin ja sen seurauksena kollageenisäikeet supistuvat ja iho kiinteytyy hoitokerran jälkeen.

Pitkän aikavälin tuloksena solujen aineenvaihdunta paranee, kollageeni vahvistuu ja iho näyttää ja tuntuu selvästi kiinteämmältä.


GENEO REVIVE -hoito virkistää väsynyttä ihoa, silottaa hienoja juonteita ja parantaa kokonaisvaltaisesti ihon rakennetta ja ulkonäköä.

GENEO ILLUMINATE -hoito tasoittaa ihon sävyä, parantaa pigmenttiä ja uudistaa ihoa.

GENEO BALANCE -hoito puhdistaa ja rauhoittaa rasvoittuvaa ihoa parantaen sen rakennetta ja ulkonäköä.

Hoitoa ei suositella mikäli sinulla on jokin seuraavista tai olet raskaana: Aktiivinen ruusufinni/akne, roaccutan ja isotretinoiini, aktiivinen herpes hoidettavalla alueella, ihosyöpä, kortisonilääkitys. 

Jalkahoidot

Jalkahoidot sisältävät jalkojen kylvetyksen, kynsien käsittelyn ja kynsinauhojen siistimisen, kovettumien poisto jne sekä hoitovoiteen. Lisäpalveluna jalkahierontaa, varpaiden kynsien lakkaus/ kestolakkaus. Muista valita lisäpalvelut, jotta hoitoaika on riittävän pitkä koko hoidolle.

Perus jalkahoito 60-75min

78€

Jalkahoito 75- 90min

Tämä jalkahoito soveltuu, kun on vaativammat jalat kyseessä. Esim. syvät kantapään halkeamat, kynsiongelmia tai jalat vaativat pidemmän hoitoajan tai ei ole käynyt jalkahoidoissa pitkään aikaan

87€

Sarjahoitokortti jalkahoitoon ×3 hoitoa.

Säännölliselle kävijälle 3 kertaa 60min jalkahoitoon.. Yhden hoidon hinta 73€. Sarjakortti on henkilökohtainen ja voimassa 12kk..  

219€

Jalkahoito hieronnalla 75- 90min

93€

Jalkahoito, kuorinta, hieronta ja lakkaus 105min

Kokonaisvaltainen jalkahoito Sinulle, joka haluaa kaikki samassa paketissa. Lakkapullo kuuluu hintaan

125€

Pelkkä kynsien leikkaus ja kynsien siistiminen noin 15- 30 min 

35€

Varpaiden kynsihoito 45 - 60min

sisältää kylvetyksen, kynsien leikkauksen, paksuuntunut kynsien käsittelyn esim. sienikynnet/ kynsinauhojen siistimisen ja muita yksittäisiä ongelmia jaloissa. Känsät, kovettumat jne.

69€

Varpaiden kynsien lakkaus

Lakkapullo sisältyy hintaan. CND Vinlux, Nailberry, PinaParie tai Boho.

25€

Kestolakkaus, värikokelmassa 126 eri väriä mistä valita oma mieluisa kestolakkaus. Jalkahoidon yhteydessä 45€

50€

Kestolakan poisto jalkahoidon yhteydessä. Yksittäisenä palveluna 35€

25€

Jalkojen erikoishoidot

Kynnenoikaisuhoito Podofix 45-60min
Yksi kynsi 68€, kaksi kynttä 78€
Jalkahoidon yht. yksi kynsi 34€ kaksi kynttä 39€ 

Tehokkain oikaisumenetelmä. Uudelleen kiinnitys/ vaihto/ siirto noin 2kk-5kk välein. 30-45min

Syylähoito 30- 45min 68€

Jalkahoidon yht. 43€ 

Tehokas Verrotop hapotushoitomenetelmä käytössämme.

Suositellaan tarkastuskäynti 30min 45€. Syylä hiotaan ja tarkistetaan, onko hoito tehonnut tarkistuskäynnillä. Mahdollisesti hoito uusitaan.

Syylähoito, jatkohoito 30 - 45min 68€

Joskus joudutaan uusimaan hoito, koska syyliä on monta tai on niin iso ettei tehoa yhdellä hoitokerralla.

68€

Käsihoito

Hand Specialist / Sopii sekä naisille ja miehille 60min 

Kosteuttava, pehmentävä ja ihoa kirkastava käsihoito. Hoito sisältää kynsilakan poiston, kynsien viilauksen, kynsinauha öljy käsittelyn, kädet kuoritaan ja käsihoito sisältää hoitavan käsinaamio sekä lopuksi kädet hierotaan ravitsevalla käsivoiteella.

65€

Karvanpoisto sokerilla

Sokerointi 15min

20€

Sokerointi 30min

35€

Sokerointi 45- 50min

55€

Sokerointi 60- 75min

70€

Sokerointi 90min

95€

Iso sokerointi paketti 105min

120€