Hinnasto 2021


Kasvohoidot

> Kasvohoidoissa käytetään laadukkaita tuotteita Italiasta : Bioline Jato,
RHEA Dermolayer ja Comfort Zone sekä ekologinen Sacred Nature.
Sarjojen tavoitteena on tarjota ylellisen ja rentouttavan hoitohetken. Jopa yhdellä hoidolla, saadaan näkyviä tuloksia..

> Hoitoon sisällytetään hoitoajasta ja ihon tarpeista riippuen myös mekaaninen puhdistus, hoidosta riippuen. Hoidot sisältävät mm. kasvo-,pää,-tai käsihieronnan. Sinun ei tarvitse itse osata päättää hoidon sisältöä, voimme suunnitella ja räätälöidä hoidon tarpeiden ja toivomuksien mukaan mutta valmiita kasvohoitoja myös löydät palvelulistalta.

KASVOHOIDOT

BIOLINE JATO Line+/ klassinen kasvohoito 90min 95€

Ihotyypin mukainen klassinen kasvohoito sisältäen alkupuhdistuksen, kuorinnan, kasvo,-käsi,-ja päähieronnan, naamion ja silmänympärysnaamion, seerumin ja hoitovoiteen. Tämä kasvohoito sopii myös nuorelle iholle,

Räätälöidään ihon tarpeiden mukaan ja voidaan sisällyttää mekaanisen puhdistuksen tarpeiden mukaan.
Linjat; Aqua+- Tehokosteuttava, Pura+- Puhdistava, Vita+- Ravitseva
ja Dolce+- Rauhoittava


DE-OX /Kirkastava C -vitamiini kasvohoito 75min 120€
Raikas C-vitamiini hoito, joka suojaa ihosi ympäristöstressiltä, kuten ilmansaasteilta, säteilyltä ja ilmastorasituksilta, jotka edistävät ihon ikääntymistä, herkkyyksien sekä epäpuhtauksien syntyä. Sopii kaikille ihotyypeille, myös herkälle iholle

Tehokas antioksidanttisuoja näkyviä ikääntymisen merkkejä vastaan. C-vitamiinia suurena pitoisuutena kolmessa eri muodossa. Antaa iholle välittömän ja tehokkaan energiaboostin.


BIOLINE JATO De-Sense / Rauhoittaa, suojaa, korjaa 75min 98€
Sopii meille kaikille. Kasvojen punoitus, johon liittyy usein kutinaa, lämmön ja kihelmöinnin tunnetta, voivat johtua erilaisista ympäristötekijöistä. Linjan koostumuksissa yhdistyy biomimeettinen teknologia sekä luonnolliset perinteisen ihotautien hoidossa käytetyt raaka-aineet. Toimii hyvin myös ns. SOS-hoitona ärtyneeseen ihon tilaan. Hoitaa herkistynyttä, ärsyyntynyttä ja couperosa ihoa, vahvistaen ihon suojatoimintoja ja mikroverenkiertoa.

Vähentää ihon herkkyyttä, punoitusta ja ärsytystä. Suositellaan : herkistynyt, voimakkaasti reagoiva ja couperosa- iho.


BIOLINE JATO Primaluce / Ihoystävälliset hedelmähapot 75min 120€
 
Ihoa asteittain uudistava ja kosmeettisesti kuoriva, kirkastava kasvohoito. Sisältää luonnollisia hedelmähappoja, kuten mantelihappoa joka uudistaa, kosteuttaa ja sopii normalisoimaan epäpuhtauksiin taipuvaista ihotyyppiä. Hoito on anti-aging-vaikutteinen, joten se sopii ennaltaehkäisevänä hoitona juonteille. Kuorii, kirkastaa ja kosteuttaa tehokkaasti.

Tulokselliseen ihonhoitoon. Sopii kaikille ihotyypeille myös herkälle ja couperosa iholle mutta erityisesti hyperkeratoosiin taipuvaiselle sekä epäpuhtaalle iholle, juonteisiin ja pigmenttiläiskiin.


UUSI BIOLINE JATO / Proaging Gold
Hehkua, uudistaa, korjaa, ravitsee ja palauttaa joustavuuden ihossa. 90min 139€


BIOLINE JATO Lifting Code / kiinteyttää, kohottaa ja silottaa. 75min 129€
 
Välitön kohotus ja syväkosteuttava vaikutus.
Hoito sisältää innovatiivisen Biomatrix erikoisnaamion, joka stimuloi kollageenisynteesiä, tasoittaa kasvojen piirteitä ja pehmittää juonteita. . Sopii hyvin "tuhkimo"- hoitona juhliin.

Sarjahoito suositus 1 - 3 viikon välein noin 3 kertaa.
TAKE A BREAK / 60 - 90MIN

Kosmetologin valitsema kasvohoito

Tämä hoito kannattaa valita aina silloin kun et yksinkertaisesti osaa päättää monien vaihtoehtojen joukosta mitä haluat tai tarvitset. Hoito räätälöidään ihosi tarpeiden mukaan ja sovitellaan budjettiisi sopivaksi.
65 - 139€
 


RHEA DERMOLAYERIN KASVOHOIDOT

Korkealaatuinen ammattisarja vastaa vaativiinkin tarpeisiin: saatavilla ovat niin tehokkaat patentoidut happohoidot kuin kokonaan hajusteeton tuotelinjakin. Rhean kehittämät ja patentoidut hoitomenetelmät DermoLayerin®-kasvohoidot ovat kerroksellisia hoitometodeja, joissa ihoa hellitään erilaisilla aktiiviaineilla. Mitä enemmän kerroksia hoidossa käytetään, sitä tehokkaampi se on. Hoidossa käytettävät aktiiviaineet imeytyvät tehokkaasti ihoon niiden ainutlaatuisen, ihoa läpäisevän molekyylirakenteen ja lääketieteessäkin käytettävän, imeytymistä tehostavan Transcutol®-vektorin ansiosta

Räätälöidään aina juuri Sinulle sopivaksi. Ihoa aktivoidaan toinen toisensa päälle kerrostettavissa hoitovaiheissa : mitä enemmän kerroksia hoidossa käytetään, sitä tehokkaampi se on. Ja mikä parasta - Rhean aisteja hemmottelevat ainutlaatuiset tuotteet tekevät kasvohoidosta rentouttavan irtioton arjen keskellä.


Rhea Sense Tuoksuherkälle 60min 65€

Herkkä iho vaatii huomiota. Tässä hoidossa käytämme hellävaraisia tuotteita, jotka pitävät huolta allergioiden, yliherkkyyksien tai ulkoisten ärsykkeiden herkistämästä ihosta. Rauhoittaa, korjaa ja suojaa. Sopii herkälle iholle, atooppinen ja kuiva.


RHEA Dermolayerin kasvohoito 75min 98€

Sisältää kahdeksan kerroksellista, Sinun tarpeidesi mukaan valittua hoitovaihetta, jotka aktivoivat tehokkaasti ihosi toimintoja. Sisältää mm. puhdistuksen, silmänympäryshoidon. Kasvojen/ ihon aktivointi vaihtoehdot on Digitomask- happoja sisältävä, kuorii, kirkastaa, aktivoi ja stimuloi, pHClean- poistaa ylimääräisen talin vaahtoamalla, Oxy- lisää hapensaantia iholla, Therapy- hieronta. Naamio vaihtoehdot on HOT &COLD- kipsinaamio, Jelly- kiinteyttää, hehkua, puhdistaa ja elvyttää, Mineral- ravitsee, poistaa toksiineja, normalisoi, stimuloi, Phytoplant- viilentävä levänaamio, kosteuttaa, napakoittaa ja rauhoittaa. Hoidoissa käytettään Procomplex eli nestemäinen aktiiviaine jota laitetaan joka vaiheen välissä ja vaihtoehtoja on jopa 11 eri. Hoitovoiteita on 9 eri joka laitetaan ihotyypin mukaan hoidon lopussa. 

RHEA Dermolayerin kasvohoito 90min 129€

Sisältää kymmenen kerroksellista, Sinun tarpeidesi mukaan valittua hoitovaihetta, jotka aktivoivat tehokkaasti ihosi toimintoja ja antavat sille elinvoimaa.


RHEA hedelmähapot                      120€
Exfo- hapotus kuorii ja kirkastaa. 


COMFORT ZONE

IHONPUHDISTUS 75MIN 90€
Hoito räätälöidään ja mm. voidaan tehdä manuaalinen ihonpuhdistus / ultraäänipuhdistus tai molemmat. 
Hoito soveltuu nuorelle, epäpuhtaalle, rasvaiselle, acne iholle. 


REMEDY 75MIN 90€
on tuoksuton ja uusinta tutkimusta prebiooteista ja inflammaatiosta hyödyntävä hoito rauhoittamaan ja vahvistamaan herkkää tai herkistynyttä ihoa. Hoito auttaa herkkää, herkästi reagoivaa ja punoittavaa ihoa.. Tuloksena on rauhoittunut, tasaisen värinen ja hyvältä tuntuva iho, jonka läpäisyestettä on vahvistettu reaktiivisuuden vähentyessä.

Comfort Zone / DE LUX LIFT 90min 129€

Kiinteyttävä kasvohoito

Tämä on oikea valinta aikuisen naisen iholle joka kaipaa enemmän kasvohoidolta. Hoito kiinteyttä ja kirkastaa sekä antaa eloa iholle. Hoito sisältää kiinteyttävän, näkyviä tuloksia antavan erikoisnaamion ja kaksoiskuorinnan hedelmähapoilla sekä lift kasvohieronnan. Kädet, hartiat, decoltee ja pää saavat hierontakäsittelyn myös hoidon aikana.


Ripset & Kulmat

Ripsien ja kulmien värjäys sekä siistiminen 

35€

Ripsien kestovärjäys

25€

Kulmien värjäys ja siistiminen

25€

Inlei / -ja Yumi Lashes

Tyvikohotus/kestotaivutus + kestovärjäys ripsiin.

Kulmien värjäys + muotoilu Inlei kestotaivutuksen yhteydessä 15€

85€


Jalkahoidot

Jalkahoidot sisältävät jalkojen kylvetyksen, kynsien käsittelyn ja kynsinauhojen siistimisen, kovettumien poisto jne sekä hoitovoiteen. Lisäpalveluna jalkahierontaa, varpaiden kynsien lakkaus/ kestolakkaus. Muista valita lisäpalvelut, jotta hoitoaika on riittävän pitkä koko hoidolle.

Perus jalkahoito 60 - 75min 78€

Jalkahoito 75 - 90min 87€

Tämä jalkahoito soveltuu, kun on vaativammat jalat kyseessä. Esim. syvät kantapään halkeumat, kynsiongelmat, tai vaativat pidemmän hoitoajan tai ole käynyt jalkahoidossa pitkään aikaan.


Jalkahoito hieronnalla 75- 90min 93€


Jalkahoito, kuorinta, hieronta ja lakkaus 105min 125€

Kokonaisvaltainen jalkahoito Sinulle, joka haluaa kaikki samassa paketissa. Lakkapullo kuuluu hintaan.


Pelkkä kynsien leikkaus ja kynsien siistiminen 30min 35€


Varpaiden kynsihoito 45 - 60min 69€

sisältää kylvetyksen, kynsien leikkauksen, paksuuntunut kynsien käsittelyn esim. sienikynnet/ kynsinauhojen siistimisen ja muita yksittäisiä ongelmia jaloissa. Känsät, kovettumat jne.

Jalkojen erikoishoidot


Kynnenoikaisuhoito Podofix 45-60min

Yksi kynsi 68€, kaksi kynttä 78€
Jalkahoidon yht. yksi kynsi 34€ kaksi kynttä 39€

Tehokkain oikaisumenetelmä. Uudelleen kiinnitys/ vaihto/ siirto noin 2kk-5kk välein. 30-45min


Syylähoito 30- 45min 68€

Jalkahoidon yht. 43€

Tehokas Verrotop hapotushoitomenetelmä käytössämme.

Suositellaan tarkastuskäynti 30min 45€. Syylä hiotaan ja tarkistetaan, onko hoito tehonnut tarkistuskäynnillä. Mahdollisesti hoito uusitaan.

Varpaiden kynsien lakkaus 25€

Lakkapullo sisältyy hintaan. CND Vinlux, Nailberry, Pupa


Kestolakan poisto jalkahoidon yhteydessä 25€. Yksittäisenä palveluna 35€


Karvanpoisto sokerilla

Sokerointi 15min
Esim. ylähuuli, leuan alue. 

20€

Sokerointi 30min
Esim. kainalot, bikinilinja, sääret jos on vähän karvoitusta. 

35€

Sokerointi 45- 50min
Esim. sääret tai reidet. 

55€

Sokerointi 60- 75min
Esim. 3 aluetta. Kainalot, bikinlinja ja kainalot. 

70€

Sokerointi 90min
Esim. Sääret, reidet.

95€

Iso sokerointi paketti 105min
Esim. Sääret, reidet, bikinilinja, kainalot. Kun karvoitusta on paljon. 

120€