KASVOHOIDOT

[ comfort zone ]


COMFORT EXPRESS FACIAL 30min                                              49€

Sopii asiakkaille, joilla on nopeatempoinen aikataulu/ tai kampaamo käynnin yhteydessä, pikakasvohoito. Hoitoon valitaan asiakkaalle yksilöllisesti sopivat tuotteet. Hoito sisältää kaksoispuhdistuksen, kuorinnan, naamion, käsihieronnan, seerumin silmänympärys,-ja kasvovoiteen.

PUHDISTAVAT KASVOHOIDOT

UUSI/SKIN REGIMEN/ URBAN DETOX /PUHDISTAVA KASVOHOITO 60MIN

Jokaiselle, joka ihailee puhdasta ja hehkuvaa ihoa. Sopii erityisesti rasvoittuvalle ja sekaiholle sekä aikuisiän aknen hoitoon.

98€

ACTIVE PURENESS BRIGHTENING - KIRKASTAVA 75MIN

Puhdistava ja kirkastava kasvohoito epäpuhtaalle-, rasvaiselle- ja harmahtavalle iholle. Uudistaa ja kirkastaa mm. ihon väriä. Sisältää kirkastavan kaksoisnaamion. Mekaanisen puhdistuksen voidaan yhdistää tarpeiden mukaan ja kulmien siistimisen. Hoito sisältää myös käsien kevyt hieronta sekä päähieronnan.

85€

ACTIVE PURENESS REBALANCING - TASAPAINOTTAVA 75MIN

Syväpuhdistava ja tasapainottava kasvohoito epäpuhtaalle-, rasvaiselle- ja harmahtavalle iholle. Uudistaa, kirkastaa ja tasapainottaa mm. ihon väriä. Sisältää algae/ erikoisnaamion. Hoito sisältää myös käsien kevyt hieronta sekä päähieronnan.

90€

ACTIVE PURENESS TEEN - PUHDISTAVA 75MIN

Nuorelle iholle suunniteltu kasvohoito. Tehokaasti talinerityistä tasapainoittava, puhdistava-, kirkastava hoito ja ihon toiminta paranee sekä raikas vaikutus iholla. Höyrytys, ultraääni ja mekaaninen puhdistus tarpeiden mukaan.

69€

TEHOKOSTEUTTAVA

​HYDRA MEMORY - TEHOKOSTEUTTAVA 60MIN

Tehokkaasti vahvistaa ihon kosteustasapainoa ja ihosta tulee pehmeä sekä eloisa. Sopii kaikille ihotyypeille, erityisesti kuivalle ja kosteusköyhälle iholle.

Yhdistä hedelmähapon kanssa + 25€

85€

HERKÄN IHON HOITO/ HAJUSTEETON

REMEDY SOOTHING - HAJUSTEETON, HERKÄN IHONHOITO 75MIN

Hoito on hajusteeton ja soveltuu herkälle,- atooppiselle,- sekä vaurioidulle iholle. Hoito uudistaa, vahvistaa, rauhoittaa ja kosteuttaa ihoa tehokkaasti. Sisältää mm rauhoittavan erikoisnaamion.

85€HEDELMÄHAPPOHOIDOT / ANTIAGE / KIINTEYTTÄVÄ

/SKIN REGIMEN/ 60MIN HEDELMÄHAPPOHOITO

Uusi ihonhoito niille, joilla on nopeatempoinen elämäntapa ja stressaantunut iho. Hoito ravitsee, elvyttää ja samalla kosteuttaa sekä kirkastaa ihoa tehokkaasti. Innovatiivisten ainesosien ja hedelmähappo- kuorinnan tehokkuus sekä sidekudoshieronnan (Kabat- tekniikalla ) ansiosta hoito antaa kiinteyttä ja lisää ihon kimmoisuutta.

98€

DOUBLE PEEL - HEDELMÄHAPPOHOITO 45MIN

Uudistava hedelmähappohoito samealle ja epäpuhtaalle iholle - Väsyneelle, kuivalle ja hehkua kaipaavalle. Sopii erityisen hyvin ikääntyneelle mutta myös nuoremmalle iholle. Hoito aktivoi solujen uusiutumista, kosteuttaa ja tasoittaa ihon väriä.

90€

SKIN ACTIVE - KIINTEYTTÄVÄ 90MIN

Hyvä valinta ikääntyneelle iholle, jossa on juonteita tai kiinteyden ja täyteläisyyden menetystä. Hoito kiinteyttää ja ravitsee sekä pehmentää juonteita. Active lift sisältää erikoisnaamion sekä kasvo -ja päähieronnan.

105€

SKIN DELUXE LIFT- KIINTEYTTÄVÄ 105MIN 

Tämä on oikea valinta aikuisen naisen iholle joka kaipaa enemmän kasvohoidolta. Hoito kiinteyttä ja kirkkastaa sekä antaa ravintoa iholle. Iho tuntuu pehmeältä ja juonteet madaltuu sekä iho tuntuu täyteläisemmältä hoidon jälkeen. Sisältää Double peel -kaksoiskuorinnan hedelmähapoilla ja C-vitamiinilla, erikoisnaamion sekä erityisen Active lift massage -hieronnan. Myös kädet, hartiat, dekoltee ja päänahka saavat hoidon aikana hieronnan.

129€

VITAMIINIRIKAS KASVOHOITO

RECOVER TOUCH - RAVITSEVA JA VITAMIINIRIKAS 60MIN

Ravitseva ja uudistava kasvohoito, erittäin vitamiinirikas, kun kaipaat lisäravinteita iholle. Aikuiselle iholle sopiva, tehokas antioksidanttinen hoito.

75€

LUONNONMUKAINEN KASVOHOITO

SACRED NATURE  75MIN (norm. 85€)

Ravitseva ja täyteläinen linja jokaiselle kuivaihoiselle. Syväkosteuttava ja erittäin hoitava hoitolinja. Sopii mm pintakuivalle sekaiholle ja erittäin kuivalle, herkälle sekä atooppiselle iholle. Hoidon aikana myös kädet ja jalat kuoritaan ja hierotaan luonnon öljyllä.

65€YHDISTELMÄHOITO


BACK MASSAGE & MINIFACIAL 60min 75€

Hieronta & kasvohoito yhdistelmä. Sisältää selkä- niska- ja hartiahieronnan. Kasvojen alkupuhdistuksen, kuorinnan, naamion, hoitovoiteen sekä rentouttavan päähieronnan.


KULMAT / RIPSET & KARVANPOISTO

YUMI-LASHES tyvikohotus/kestotaivutus + kestovärjäys ripsiin 85€

KULMIEN VÄRJÄYS + MUOTOILU YUMI-LASHES YHTEYDESSÄ 15€

RIPSIEN KESTOVÄRJÄYS  19€

KULMIEN VÄRJÄYS JA MUOTOILU 19€

RIPSIEN & KULMIEN JA VÄRJÄYS SEKÄ MUOTOILU 30€

KASVOHOIDON YHT. RIPSET+KULMAT 25€

KULIMIEN MUOTOILU 18€

BIKINILINJA/LAAJENNETTU  30€

BIKINILINJA + KAINALOT  48€

KAINALOT  25€

SÄÄRET TAI REIDET  40€

KÄSIVARRET  30€

YLÄHUULI TAI LEUKA  10€

SELKÄ TAI RINTA  50€

SÄÄRET + REIDET  65€

LAAJEN.BIKINI + REIDET  65€

SÄÄRET+KAINALOT 58€

SOKERIPAKETTI 75€ bikinilinja+kainalot+sääret


JALKAHOIDOT

Eläkeläis alennus Perus Jalkahoidoista -5€ kello 10- 14 välisenä aikana

PERUS JALKAHOITO 60-75MIN

60€

JALKAHOITO 75- 90MIN

Tämä jalkahoito soveltuu, kun on ongelmia mm kynsien kanssa ja muuta ongelmaa tai ei ole käynyt jalkahoidoissa pitkään aikaan.

65€

JALKAHOITO 90-120MIN

Soveltuu, kun on vaativammat jalat kyseessä. Esim. syvät kantapään halkeumat, kynsiongelmia tai jalat vaativat pidemmän hoitoajan.

70€

JALKAHOITO 60MIN + HIERONTA 75- 90MIN

75€

JALKAHOITO+KUORINTA

+HIERONTA+So-LAKKAUS 105MIN

Kokonaisvaltainen jalkahoito Sinulle, joka haluaa kaikki samassa paketissa. Jalat kuoritaan polviin asti ja saat valita oman laadukkaan Boho lakan itsellesi kotiin.

110€

PELKKÄ KYNSIEN LEIKKAUS 15MIN

18€

VARPAIDEN KYNSIHOITO 45 - 60MIN

sisältää kynsien leikkauksen, kynsien käsittelyn / nauhojen siistimisen.

45€

SHELLAC KESTOLAKKAUS

50€

SHELLAC JALKAHOIDON YHT.

45€

SHELLAC POISTO

20€LOHJENNEN KYNNEN KORJAUS JA VAHVISTAMINEN 15MIN

Ei estä kynsien lakkausta ja voidaan myös käyttää sormien kynsiin. Kynnenkorjausgeeli poistuu kynneltä kulumalla tai se voidaan viilata pois. Sisältää myös muiden kynsien siistimisen.

15€

JALKOJEN ERIKOISHOIDOT

SYYLÄHOITO 30- 45MIN

Hoito sisältää ensimmäisen tarkastuskäynnin. Syylä hiotaan ja tarkistetaan, onko hoito tehonnut. Mahdollisesti hoito uusitaan. Tehokas Verrotop hapotushoitomenetelmä käytössämme. Syylää hoidetaan kotona noin viikon ajan aamuin illoin desifiointiaineella, joten varaudu siihen että Teillä on sitä kotona tai voi mahdollisesti ostaa meiltä pienen pullon kotihoitoa varten.

SYYLÄHOITO JATKOHOITO 30 - 45MIN 35€

Joskus joudutaan uusimaan hoito, koska syyliä on monta tai on niin iso ettei tehoa yhdellä hoitokerralla.

PELKKÄ SYYLÄN TARKISTUS KÄYNTI 30MIN 20€

Tarkastus suositellaan aina, koska tarkastus käynillä hiotaan iho hienoksi ja tarkistetaan onko hoito tehonnut. Jos hoito uusitaan, niin silloin yllä oleva hinta 35€ ja ei tarvi maksaa tarkastuskäyntiä sillä kertaa.

58€

KYNNENOIKAISU LIUSKAMENETELMÄLLÄ 30- 45MIN LIUSKAN VAIHTO 30MIN 35€

Akryylilevy liimataan kynnen päälle ja luiskan vaihto 2-3 viikon välein. Lieväasteinen ja lyhytaikainen oikaisumenetelmä.

38€

KYNNENOIKAISU JOUSIMENETELMÄLLÄ 60MIN

VAIHTO/SIIRTO 30- 45MIN 38€ Tehokkain oikaisumenetelmä. Vaihto / siirto noin. 1kk välein

65€

KYNSIPROTEESI VARPAANKYNSILLE 60MIN

Kynsiproteesi on akryylimassa, joka muovataan oman kynnen päälle. Rakentamiseen tarvitaan aina jonkin verran omaa kynttä. Kynsiproteesi voi olla paikallaan n.2-3 kk tai kasvaa kynnen mukana pois. Luonnollisen kynnen lopputulos ja ei rajoita normaalia elämää. Voi lakata kynnet normaalisti. Ei sovellu sienikynsille.

45€[ comfort zone ]

KÄDET& JALAT / VARTALOHOIDOT / HIERONNAT

Foot Specialist 30min 45€

Nopea. tehokas, pehmentävä ja virkistävä jalkahoito. Ihanteellinen lisähoito mihin tahansa kasvohoitoon. Foot Pad- kuorii ja jalan kuivat/kovettuneet kohdat käsitellään jalkaraspilla. Lopuksi kevyt jalkahieronta Comfort Zone, Neem jalkavoiteella.

Comfort Combination Hand & Feet Treatment 60min 75€

Yhdistelmähoito käsille ja jaloille

Sisältää käsien ja jalkojen kuorinnan, Grotta Giusti Spa Mud/ lämmitetty mutanaamion sekä lämpimät kääreet. Käsi- ja jalkavoiteen hieronnalla sekä rentouttavan päähieronnan vaikutuksen aikana. Mineraalirikas, kosteuttava ja kokonaisvaltainen ylellinen yhdistelmähoito. Hyvä lahjaidea!

Comfort Hand or Feet & Peel käsille/ tai jaloille 30min 45€

Sisältää kuorinnan, Grotta Giusti Spa Mud/ lämmitetty mutanaamion ja rentouttavan pää,-ja käsihieronnan. Kuiville käsille kosteuttava hoitokokonaisuus.

Uusi hoito, Suosittelen !

Body Strategist 3-in-1/ Selluliitti &Turvotus 90min 95€

Uusi tämän kevään intensiivinen eteerisen öljyjen pohjautuva sellutiittihoito/ turvotukseen jaloissa /pakaroiden & vatsan aluella. Välitön keveyden tuntu. Erittäin tehokas vartalohoito nesteitä poistava ja sitkeäämpään selluliittiin tehoava hoito. Tulet kokemaan kuumia aaltoja ja myös kylmiä tunteita hoidon aikana. Hoidossa mm. kääritään vartalolle Wrap- kääreitä ja käytetään tehokkaita tuotteita, jotka parantavat verenkiertoa ja edistää rasvanpolttoa. Hoidon aikana tehdään myös Body Strategist Massage/ vartalohieronta. Sarjahoitona mahtavan tehokas, yhdistettynä terveelliseen ruokavalioon ja treeniin. Myös yksittäisenä hoitona tehokas !

Uusi hoito

Bagni di pisa/ Eteeriset öljyt & levää/ Puhdistava 60min 85€

Body Strategist Bagni di pisa thermal mud/ Tehokas puhdistava mutahoito jaloille, pakaroille ja vatsan alueelle,  joka poistaa turvotusta ja vilkastuttaa rasva-aineenvaihduntaa, kuona-aineita poistava ja puhdistava selluliittihoito. Kuorinnan jälkeen hoidettaville alueille hierottava vartalomuta on sekoitus mm. Fucus- ja Laminaria-leviä ja eteerisiä öljyjä. Lopuksi vartalolle levitetään voide kevyesti hieroen.

Uusi hoito

Algae Peel off mask/Kiinteyttävä 60min 85€

Merellinen merileviin pohjautuva, vartalon ihoa pehmentävä, kiinteyttävä ja kosteuttava vartalohoito. Vartalon ongelmakohdat saavat kuorinnan ja naamion. Naamion vaikutusaikana tehdään päähieronta. Lopuksi vartalolle levitetään hoitovaikutuksia tukeva voide kevyesti hieroen.

Sarjahoito vartalolle 6krt 428€ 4 eri hoitoa.

Selluliittiin/turvotukseen/detox/kiinteyttävä/kosteuttava/rentouttava.

Viikko 1 : 2 krt/Body Strategist 3-in-1

Viikko 2 : 1 krt/3-in-1 & 1 krt Aromasoul Massage

Viikko 3 : 1 krt Bagni di pisa

Viikko 4: 1 krt Algae peel off mask.

Vartalohoito sarjana 4 viikon ajan yht. -20% 428€ ( norm. 535€) etu 107€ + vartalotuotteet - 10% hoidon yhteydessä.

Uusi/Aromasoul Ritual Massage 90min 80€

"Aromasoul Elements" aromaattisen tuoksuva kokovartalohieronta vie neljään erilaisen maailman halki. Hieronta koostuu eri mantereiden hieronnoista ja on saanut vaikutteita mm kiinalaisesta lääketieteestä, ayurvedasta. Asiakas valitsee neljästä eri Blendistä oman mieluisan tuoksun. Arabian- Energisoiva, Mediterranean- Tasapainoittaa mieltä, Indian- Lymfakiertoa aktivoiva ja Oriental- Rentouttava. Hyvä Lahjaidea !

/skin regimen/ Longevity Body 60min 80€

Aineenvaihduntaa edistävä ja kiinteyttävä vartalohoito. Hoito ravitsee tehokkaasti ihoa ja olo virkistyy. Iho kuoritaan ja rentouttava Kabat- rituaalinen hieronta sekä raikas /skin regimen/ vartalovoide. ( Poistuva hoito ).

Tranquillity Aromatic Body Relax and Soul 60min 80€

Mielyttävän rentouttava ja aromaattisen tuoksuvalla ja lämmitetyllä öljymaidolla sekä vartalovoiteella yhdistetty Tranquillity- kokovartalon rituaalihierontaa. Hieronta on saanut vaikutteita mm Aasiasta. Hoito rentouttaa ja kosteuttaa tehokkaasti vartalon kuivaa ihoa.


Selkä,- niska,- ja hartiahieronta 30min 35€

Rentouttava hierontaa selälle, niskalle ja hartioille. Öljy valitaan kolmesta eri vaihtoehdosta; Tranquillity, Sacred Nature tai Aromasoul body oil.


Selän kuorinta 30min 38€

Sisältää selän kuorinnan ja puhdistuksen. Aromaattinen tuoksumaailma. Asiakas saa valita neljästä eri Blendistä oman mieluisan tuoksun. Arabian- Mediterranean- Indian- Oriental tai hoito voidaan tehdä tuoksuttomana.

Yhdistelmähoito selän kuorinta&hieronta 60min 59€

Sisältää selän kuorinnan ja rentouttavan selän hieronnan. Aromasoul aromaattinen tuoksumaailma. Asiakas saa valita neljästä eri Blendistä oman mieluisan tuoksun. Arabian- Mediterranean- Indian- Oriental tai hoito voidaan tehdä tuoksuttomana.