Kasvohoidot

[comfort zone]


Express 30min 49€

Sopii asiakkaille kampaamo käynnin yhteydessä tai ennen meikkausta saat tasaisemman meikkituloksen. Hoitoon valitaan asiakkaalle yksilöllisesti sopivat tuotteet. Hoito sisältää kaksoispuhdistuksen, kuorinnan, naamion, käsihieronnan, seerumin silmänympärys,-ja kasvovoiteen.


Sacred Nature ( EcoCert ) 75min (norm. 85€)

Ekotietoiselle ravitseva ja täyteläinen linja. Syväkosteuttava ja erittäin hoitava hoitolinja. Sopii pintakuivalle sekaiholle/ erittäin kuivalle, herkälle tai atooppiselle iholle. Hoidon aikana myös kädet ja jalat kuoritaan ja hierotaan luonnon öljyllä.

65€

​Hydra Memory - tehokosteuttava 60min (Sesonkihoito)

Tehokkaasti vahvistaa ihon kosteustasapainoa ja ihosta tulee pehmeä sekä eloisa. Sopii kaikille ihotyypeille. Suosittu !

85€

Recover Touch- ravitseva, kosteuttava ja vitamiinirikas 60min

Ravitseva ja uudistava kasvohoito, erittäin vitamiinirikas antioksidanttinen hoito, kun kaipaat ekstra ravinteita ja kosteutta ihollesi. Tehokas "vitamiinipommi ".

85€

Remedy soothing- hajusteeton, herkän ihonhoito 75min

Hoito on hajusteeton ja soveltuu herkälle,- atooppiselle,- erittäin kuivalle sekä vaurioidulle iholle esim. auringonoton jälkeen. Hoito uudistaa, vahvistaa, rauhoittaa ja kosteuttaa ihoa tehokkaasti. Sisältää mm rauhoittavan erikoisnaamion.

90€

Puhdistavat kasvohoidot

Active pureness brightening - kirkastava 75min

Puhdistava ja kirkastava kasvohoito epäpuhtaalle-, rasvaiselle- ja harmahtavalle iholle. Uudistaa ja kirkastaa ihon väriä. Sisältää kirkastavan kaksoisnaamion. Mekaanisen puhdistuksen voidaan yhdistää tarpeiden mukaan ja kulmien siistimisen. Hoito sisältää myös käsien kevyt hieronta sekä päähieronnan.

85€

Active pureness rebalancing - tasapainoittava 75min

Syväpuhdistava ja tasapainottava kasvohoito epäpuhtaalle-, rasvaiselle- ja harmahtavalle iholle. Uudistaa, puhdistaa ja tasapainottaa ihoa tehokkaasti. Sisältää algae/ erikoisnaamion. Hoito sisältää myös käsien kevyt hieronta sekä päähieronnan.

90€

Active pureness teen - puhdistava 75min

Nuorelle iholle suunniteltu kasvohoito. Tehokaasti talinerityistä tasapainoittava, puhdistava-, kirkastava hoito ja ihon toiminta paranee sekä raikas vaikutus iholla. Höyrytys, ultraääni ja mekaaninen puhdistus tarpeiden mukaan.

69€


Antiage / kiinteyttävät / hedelmähapotushoidot

Skin delux lift - kiinteyttävä 105min

Tämä on oikea valinta aikuisen naisen iholle joka kaipaa enemmän kasvohoidolta. Hoito kiinteyttä ja kirkkastaa sekä antaa ravintoa iholle. Iho tuntuu pehmeältä ja juonteet madaltuu sekä iho tuntuu täyteläisemmältä hoidon jälkeen. Sisältää Double peel -kaksoiskuorinnan hedelmähapoilla ja C-vitamiinilla, kiinteyttävän erikoisnaamion sekä erityisen active lift massage -hieronnan. Myös kädet, hartiat, dekoltee ja päänahka saavat hoidon aikana hieronnan.

129€

Skin active - kiinteyttävä 90min

Hyvä valinta ikääntyneelle iholle, jossa on juonteita tai kiinteyden ja täyteläisyyden menetystä. Hoito kiinteyttää ja ravitsee sekä pehmentää juonteita. active lift sisältää kaksoispuhdistuksen, kuorinnan, kiinteyttävän peel- off naamion sekä kasvo -ja päähieronnan.

105€

Double Peel - hedelmähappohoito 45min

Uudistava hedelmähappohoito samealle ja epäpuhtaalle iholle - Väsyneelle, kuivalle ja hehkua kaipaavalle. Sopii erityisen hyvin ikääntyneelle mutta myös nuoremmalle iholle. Hoito aktivoi solujen uusiutumista, kosteuttaa ja tasoittaa ihon väriä.

90€

/skinregimen/

/skin regimen / 60min

Uusi ihonhoito niille, joilla on nopeatempoinen elämäntapa ja stressaantunut iho. Hoito ravitsee, elvyttää ja samalla kosteuttaa sekä kirkastaa ihoa tehokkaasti. Innovatiivisten ainesosien ja hedelmähapotus- kuorinnan tehokkuus sekä napakka sidekudoshieronnan (Kabat- tekniikalla ) ansiosta hoito antaa lisää ihon kimmoisuutta.

90€

Urban Detox /puhdistava kasvohoito 60min

Jokaiselle, joka ihailee puhdasta ja hehkuvaa ihoa. Sopii erityisesti rasvoittuvalle ja sekaiholle sekä aikuisiän aknen hoitoon.

105€
Kulmat, ripset / kestotaivutus

Ripsien kestovärjäys 19€

Kulmien värjäys ja muotoilu 19€

Ripsien ja kulmien värjäys sekä siistiminen  30€

Kasvohoidon yht. ripset ja kulmat 25€

Kulmien muotoilu 18€

Yumi Lashes tyvikohotus/kestotaivutus + kestovärjäys ripsiin

Kulmien värjäys + muotoilu Yumi Lashes yht.15€

85€


Karvanpoisto sokerilla

Laajennettu bikinilinja 30€

Bikinilinja + kainalot 48€

Kainalot 25€

Sääret tai reidet  40€

Käsivarret  30€

Ylähuuli tai leuka  10€

Selkä tai rinta  50€

Sääret + reidet  65€

Laajen.bikini + reidet  65€

Sääret +kainalot 58€

Sokeripaketti 75€ bikinilinja+kainalot+sääret


Jalkahoidot

Eläkeläis alennus perus jalkahoidoista -5€ kello 10- 14 välisenä aikana

Perus jalkahoito 60-75min

60€

Jalkahoito 75- 90min

Tämä jalkahoito soveltuu, kun on ongelmia mm kynsien kanssa ja muuta ongelmaa tai ei ole käynyt jalkahoidoissa pitkään aikaan.

65€

Jalkahoito 90-120min

Soveltuu, kun on vaativammat jalat kyseessä. Esim. syvät kantapään halkeumat, kynsiongelmia tai jalat vaativat pidemmän hoitoajan.

70€

Jalkahoito 60min + hieronta 75- 90min

75€

Jalkahoito, kuorinta, hieronta ja SO-lakkaus 105min

Kokonaisvaltainen jalkahoito Sinulle, joka haluaa kaikki samassa paketissa. Jalat kuoritaan myös polviin asti ja SO- lakkaus, jonka ansioista ei tarvitse odottaa lakan kuivumista.

110€

Pelkkä kynsien leikkaus 15min

18€

Varpaiden kynsihoito 45 - 60min

sisältää kynsien leikkauksen, kynsien käsittelyn / nauhojen siistimisen.

45€

Shellac kestolakkaus

50€

Shellac jalkahoidon yht.

45€

Shellac poisto

20€


Lohjenneen kynnen korjaus ja vahvistaminen 15min

Ei estä kynsien lakkausta ja voidaan myös käyttää sormien kynsiin. Kynnenkorjausgeeli poistuu kynneltä kulumalla tai se voidaan viilata pois. Sisältää myös muiden kynsien siistimisen.

15€

Jalkojen erikoishoidot

Syylähoito 30- 45min

Hoito sisältää ensimmäisen tarkastuskäynnin. Syylä hiotaan ja tarkistetaan, onko hoito tehonnut. Mahdollisesti hoito uusitaan. Tehokas Verrotop hapotushoitomenetelmä käytössämme. Syylää hoidetaan kotona noin viikon ajan aamuin illoin desifiointiaineella, joten varaudu siihen että Teillä on sitä kotona tai voi mahdollisesti ostaa meiltä pienen pullon kotihoitoa varten.

Syylähoito, jatkohoito 30 - 45min 35€

Joskus joudutaan uusimaan hoito, koska syyliä on monta tai on niin iso ettei tehoa yhdellä hoitokerralla.

Syylän tarkistus käynti 30min 20€

Tarkastus suositellaan aina, koska tarkastus käynillä hiotaan iho hienoksi ja tarkistetaan onko hoito tehonnut. Jos hoito uusitaan, niin silloin yllä oleva hinta 35€ ei tarvi maksaa tarkastuskäyntiä sillä kertaa.

58€

Kynnenoikaisu liuskamenetelmällä 30- 45min    
Liuskan vaihto 30min 35€

Akryylilevy liimataan kynnen päälle ja luiskan vaihto 2-3 viikon välein. Lieväasteinen ja lyhytaikainen oikaisumenetelmä.

38€

Kynnenoikaisu jousimenetelmällä 60min

vaihto tai siirto 30- 45min 38€

Tehokkain oikaisumenetelmä. Vaihto / siirto noin. 1kk välein.

65€

Kynsiproteesi varpaankynsille 60min

Kynsiproteesi on akryylimassa, joka muovataan oman kynnen päälle. Rakentamiseen tarvitaan aina jonkin verran omaa kynttä. Kynsiproteesi voi olla paikallaan n.2-3 kk tai kasvaa kynnen mukana pois. Luonnollisen kynnen lopputulos ja ei rajoita normaalia elämää. Voi lakata kynnet normaalisti. Ei sovellu sienikynsille.

45€[comfort zone]

Kädet ja jalat / vartalohoidot / hieronnat

Hand Specialist 60min 55€

Kosteuttava, pehmentävä ja ihoa kirkastava käsihoito. Hoito sisältää kynsilakan poisto, kynsien viilaus, käsien puhdistus, kynsinauhaöljyn, kuorinnan, käsinaamion, käsivoiteen ja hieronnan. Kynsien lakkaus,  lisämaksu 23€ ja hinta sisältää lakkapullon omaksi.

Foot Specialist 60min 69€


Kevyt valkoisen teen tuoksu !

Kosteuttava, pehmentävä ja ihoa kirkastava spajalkahoito. Hoito sisältää kynsilakan poiston, jalkojen puhdistuksen, kynsinauha öljyn, peeling, kuorinnan, aromasoul öljyn, hieronnan ja footbalm/ täyteläinen,kosteuttavan ja hoitavan jalkavoiteen. Kynsien lakkaus, lisämaksu 23€ ja hinta sisältää lakkapullon omaksi tai SO-lakka, joka kuivatetaan UV- valolla 18€.

Hyvä Lahjavinkki !


Hand & Feet Specialist 90min 105€


Yhdistelmä spahoito käsille ja jaloille

Sisältää kynsilakan poiston, käsien ja jalkojen kuorinnan, puhdistuksen, kynsinauhojen hoito öljyllä, käsinaamion, käsi/jalkahieronnan, käsivoide sekä jalkavoiteen.

Body Strategist 3-in-1/ Selluliitti &Turvotus 90min 95€

Uusi intensiivinen eteerisen öljyjen pohjautuva sellutiittihoito/ turvotukseen jaloissa /pakaroiden & vatsan aluella. Välitön keveyden tuntu. Erittäin tehokas vartalohoito nesteitä poistava ja sitkeäämpään selluliittiin tehoava hoito. Tulet kokemaan kuumia aaltoja ja myös kylmiä tunteita hoidon aikana. Hoidossa mm. kääritään vartalolle Wrap- kääreitä ja käytetään tehokkaita tuotteita, jotka parantavat verenkiertoa ja edistää rasvanpolttoa. Hoidon aikana tehdään myös Body Strategist Massage/ vartalohieronta. Sarjahoitona mahtavan tehokas, yhdistettynä terveelliseen ruokavalioon ja treeniin. Myös yksittäisenä hoitona tehokas !

Bagni di pisa/ Eteeriset öljyt & levää/ Puhdistava 60min 85€

Body Strategist Bagni di pisa thermal mud/ Tehokas puhdistava mutahoito jaloille, pakaroille ja vatsan alueelle,  joka poistaa turvotusta ja vilkastuttaa rasva-aineenvaihduntaa, kuona-aineita poistava ja puhdistava selluliittihoito. Kuorinnan jälkeen hoidettaville alueille hierottava vartalomuta on sekoitus mm. Fucus- ja Laminaria-leviä ja eteerisiä öljyjä. Lopuksi vartalolle levitetään voide kevyesti hieroen.

Algae Peel off mask/Kiinteyttävä 60min 85€

Merellinen merileviin pohjautuva, vartalon ihoa pehmentävä, kiinteyttävä ja kosteuttava vartalohoito. Vartalon ongelmakohdat saavat kuorinnan ja naamion. Naamion vaikutusaikana tehdään päähieronta. Lopuksi vartalolle levitetään hoitovaikutuksia tukeva voide kevyesti hieroen.

Aromasoul Ritual Massage 90min 80€

"Aromasoul Elements" aromaattisen tuoksuva kokovartalohieronta vie neljään erilaisen maailman halki. Hieronta koostuu eri mantereiden hieronnoista ja on saanut vaikutteita mm kiinalaisesta lääketieteestä, ayurvedasta. Asiakas valitsee neljästä eri Blendistä oman mieluisan tuoksun. Arabian- Energisoiva, Mediterranean- Tasapainoittaa mieltä, Indian- Lymfakiertoa aktivoiva ja Oriental- Rentouttava.

Tranquillity Body Relax 60min 80€

Mielyttävän rentouttava ja aromaattisen tuoksuvalla ja lämmitetyllä öljymaidolla sekä vartalovoiteella yhdistetty Tranquillity- kokovartalon rituaalihierontaa. Hieronta on saanut vaikutteita mm Aasiasta. Hoito rentouttaa ja kosteuttaa tehokkaasti vartalon kuivaa ihoa.


Comfort Hand or Feet 30min 45€

käsille/ tai jaloille mineraalirikas hoito

Ihaanteellinen lisähoito esim. kasvohoidon yhteydessä. Sisältää kuorinnan, Grotta Giusti Spa Mud/ lämmitetty mutanaamion ja rentouttavan pää,-ja käsihieronnan. Kuiville käsille/ tai jaloille kosteuttava hoitokokonaisuus.


Selkä,- niska,- ja hartiahieronta 30min 35€

Rentouttava hierontaa selälle, niskalle ja hartioille. Öljy valitaan kolmesta eri vaihtoehdosta; Tranquillity, Sacred Nature tai Aromasoul Body oil.