Hinnasto

Jalkahoito hinnasto

Jalkahoidot sisältävät jalkojen kylvetyksen, kynsien käsittelyn ja kynsinauhojen siistimisen, kovettumien poisto sekä hoitovoiteen. Lisäpalveluna jalkahierontaa, varpaiden kynsien lakkaus/ kestolakkaus.


Perus jalkahoito 60-75min 

65€

Jalkahoito 75- 90min

Tämä jalkahoito soveltuu, kun on ongelmia mm kynsien kanssa ja muuta ongelmaa tai ei ole käynyt jalkahoidoissa pitkään aikaan. 

70€

Jalkahoito 90-120min

Soveltuu, kun on vaativammat jalat kyseessä. Esim. syvät kantapään halkeumat, kynsiongelmia tai jalat vaativat pidemmän hoitoajan.

75€

Jalkahoito 60min + hieronta 75- 90min 

80€

Pelkkä kynsien leikkaus ja kynsien siistiminen noin 15- 30 min

25€

Varpaiden kynsihoito 45 - 60min

sisältää kynsien leikkauksen, kynsien käsittelyn / nauhojen siistimisen.

50€

Lohjenneen kynnen korjaus ja vahvistaminen 30min

Ei estä kynsien lakkausta ja voidaan myös käyttää sormien kynsiin. Kynnenkorjausgeeli poistuu kynneltä kulumalla tai se voidaan viilata pois. Sisältää myös muiden kynsien siistimisen. Jalkahoidon yht. 15€

30€

Uusi Kynnenoikaisuhoito Podofix 45-60min

Tehokkain oikaisumenetelmä. Uudelleen kiinnitys/ vaihto/ siirto noin 1kk-3kk välein 30-45min 38€

68€

Spa Jalkahoito

Foot Specialist 60min

Kevyt valkoisen teen tuoksu !

Kosteuttava, pehmentävä ja ihoa kirkastava spa- jalkahoito. Hoito aloitetaan lempeällä jalkakylvyllä ja hoito sisältää kynsilakan poiston, jalkojen puhdistuksen, kynsinauhaöljy käsittelyn, jalkojen kuorinnan ja rentouttavan jalkahieronnan täyteläisellä jalkavoiteella.. Kynsien lakkaus, lisämaksu 25€ ja hinta sisältää lakkapullon omaksi tai SO-lakka, joka kuivatetaan UV- valolla 18€.

Hyvä Lahjavinkki !

75€


Jalkahoito, kuorinta, hieronta ja SO-lakkaus 105min

Kokonaisvaltainen jalkahoito Sinulle, joka haluaa kaikki samassa paketissa. Jalat kuoritaan myös polviin asti ja SO- lakkaus, jonka ansioista ei tarvitse odottaa lakan kuivumista.

110€

Varpaiden kynsien lakkaus

Lakkapullo sisältyy hintaan. PinaParie tai Boho.

25€ Uudet Nailberry kynsilakat 35€

Shellac tai Lecente kestolakkaus

50€

Shellac tai Lecente jalkahoidon yht.

45€

Kestolakan poisto

35€ jalkahoidon yhteydessä 20€

Jalkojen erikoishoidot

Syylähoito 30- 45min 58€

Tehokas Verrotop hapotushoitomenetelmä käytössämme. Syylää hoidetaan kotona noin viikon ajan aamuin illoin desifiointiaineella, joten varaudu siihen että Teillä on sitä kotona tai voi mahdollisesti ostaa meiltä pienen pullon kotihoitoa varten.

Hoito sisältää ensimmäisen tarkastuskäynnin. Syylä hiotaan ja tarkistetaan, onko hoito tehonnut tarkistuskäynnillä. Mahdollisesti hoito uusitaan.

Syylähoito, jatkohoito 30 - 45min     35€

Joskus joudutaan uusimaan hoito, koska syyliä on monta tai on niin iso ettei tehoa yhdellä hoitokerralla.

Syylän tarkistus käynti 30min           25€

Tarkastus suositellaan aina, koska tarkastus käynillä hiotaan iho hienoksi ja tarkistetaan onko hoito tehonnut. Jos hoito uusitaan, niin silloin yllä oleva hinta 35€ ei tarvi maksaa tarkastuskäyntiä sillä kertaa.
Kulmat& Ripset
Kasvohoito Hinnasto

[comfortzone] /skinregimen/ Ekologinen Absolution/ Geneo+


Palkittu, Uusi laitehoito,  Geneo+ hoitokokonaisuus tulee nyt meillä toukokuussa ! Itse olen innostunut tästä laitteesta ja suosittelen Sinuakin kokeilemaan..

> Ihosta tulee puhdas ja hehkuva

> Turvallinen

> Tehokas

> Hygieeninen ja tuoreet, yksittäispakatut hoitoaineet

OxyGeneo  (sis. Geneo+ -kuorintahoidon, värinähieronnan ja TriPollar-radiofrekvenssi kiinteytyshoidon) 129€

> Nyt tutustumistarjous koko hoito 98€ voimassa heinäkuun 31.7 asti

OxyGeneo sis. kuorintahoidon, värinähieronnan, TriPollar- radiofrekvenssi -ja kangasnaamion. 158€

OxyGeneo sis. kuorintahoidon, värinähieronnan -ja kangasnaamion 98€

> Paras pitkäaikainen tulos tulee sarjahoitona ja suositellaan 3 tai 6 kertaa optimaaliseen tulokseen. 

Sarjahoito 3 kertaa -10% yksi hoito 116,10€ yht. 348,30€

Sarjahoito 6 kertaa -20% yksi hoito 103,20€ yht. 619,20€

  • GENEO REVIEVE -kasvohoitoa suositellaan aikuisen ihon hoitoon. Hoito tasoittaa hienoja juonteita ja lisää tehokkaasti ihon hehkua, jopa yhden hoidon jälkeen. Hoidossa käytettävä primer-geeli sisältää mm. tehokasta retinolia, punainen levää sekä kofeiinihappoa. Hieronta -imeytysvaiheessa käytettävä tehoseerumi sisältää mm. peptidi,- öljyjen - ja uutteiden yhdisteen.
  • GENEO ILLUMINATE -kasvohoito kirkastaa ja tasoittaa ihon sävyä sekä pureutuu ihon pigmenttimuutoksiin. Hoidossa käytettävä primer-geeli sisältää mm. kojic-happoa, porkkana sekä stabiloitua C-vitaminia. Hieronta -imeytysvaiheessa käytettävä tehoseerumi sisältää mm.aminohappoja, puunkuoriuutetta sekä öljyjen ja uutteiden yhdistettä.
  • GENEO BALANCE -hoito on tasapainottava hoito rasvaiselle, akne ja epäpuhtaalle iholle mutta sopii monelle ihoille ensi hoitona. Hoito puhdistaa tehokkaasti ja rauhoittaa epäpuhdasta ihoa. Hoidossa käytettävä primer-geeli sisältää mm. mantelihappoa, bambuhiiltä sekä camu camu -uutetta. Hieronta -imeytysvaiheessa käytettävä tehoseerumi sisältää mm. salisyylihappoa, oligopeptidejä sekä öljyjen ja uutteiden yhdistettä.


Bright Eyes Kulmat, ripset / 

Yumi Lashes kestotaivutus

Ripsien kestovärjäys 20€

Kulmien värjäys ja muotoilu 20€

Ripsien ja kulmien värjäys sekä siistiminen30€

Kasvohoidon yht. ripset ja kulmat 25€

Kulmien muotoilu 18€

Yumi Lashes-tyvikohotus/kestotaivutus + kestovärjäys ripsiin 85€

Kulmien värjäys + muotoilu Yumi Lashes yht.15€

Kasvohoito

​Hydra Memory - tehokosteuttava 60min

Tehokkaasti vahvistaa ihon kosteustasapainoa ja ihosta tulee pehmeä sekä eloisa. Sopii kaikille ihotyypeille. Suosittu !

85€

Recover Touch- ravitseva, kosteuttava ja vitamiinirikas 60min

Ravitseva ja uudistava kasvohoito, erittäin vitamiinirikas antioksidanttinen hoito, kun kaipaat ekstra ravinteita ja kosteutta ihollesi. Tehokas "vitamiinipommi ". Sopii jokaiselle ihotyypille ja kaikenikäisille.

Vaikuttavat ainesosat ; Goji - Marja, lykopeeni ( tomatti ) ja makadamiapähkinäöljy.

85€

Remedy Soothing- hajusteeton, herkän ihonhoito 75min

Hoito on hajusteeton ja soveltuu herkälle,- couperosa, - rosacea,- atooppiselle,- erittäin kuivalle sekä vaurioidulle iholle esim. auringonoton jälkeen. Hoito uudistaa, vahvistaa, rauhoittaa ja kosteuttaa ihoa tehokkaasti. Sisältää mm rauhoittavan erikoisnaamion ja jade- roller kasvohieronnan. Hyvä hoitokokonaisuus erittäin herkälle iholle ja myös normaalille iholle. Erittäin tehokkaat ja hoitavat kotihoito- tuotteet rauhoittamaan ihoa.

89€

Puhdistavat kasvohoidot 

Active Pureness Brightening - kirkastava /tai Rebalancing - tasapainoittava 75min

Puhdistava kasvohoito epäpuhtaalle-, rasvaiselle- ja harmahtavalle iholle. Uudistaa ja kirkastaa ihon väriä. Sisältää kirkastavan kaksoisnaamion tai algae / levänaamion. Mekaanisen puhdistuksen voidaan yhdistää tarpeiden mukaan ja kulmien siistimisen. Hoito sisältää myös käsien kevyt hieronta sekä päähieronnan.

89€

/skin regimen/

Urban Detox /puhdistava kasvohoito 75min

Jokaiselle, joka ihailee puhdasta ja hehkuvaa ihoa. Sopii erityisesti rasvoittuvalle ja sekaiholle sekä aikuisiän epäpuhtaan ihonhoitoon. Sisältää mm. /skinregimen/ erikoisnaamion.

95€


Antiage /hormon-aging/ kiinteyttävät / hedelmähapotushoidot

Hormon-Aging 105min

Ihoa ja mieltä hellivä hoitokokonaisuus ❤
Hormon-Aging™ aikuisen naisen kasvohoito, joka on suunniteltu menopaussin aikana ja sen jälkeen tukemaan ihoa. Hoito tukee ihon eri ongelmia mm. ohenemiseen, kuivuuteen ja kimmoisuuden heikkenemiseen. Käytämme hoidossa mm. kaksi kiinteyttävää erikoisnaamiota, silmänympärysalueelle ja kasvoille, Ihanteelliset uudet oil seerumi ja oil cream, kasvo,- decoltee,- pää,- käsihieronta sisältyy hoidon kulkuun.

149€

Skin Delux Lift - kiinteyttävä 90min

Tämä on oikea valinta aikuisen naisen iholle joka kaipaa enemmän kasvohoidolta. Hoito kiinteyttä ja kirkkastaa sekä antaa eloa iholle. Hoito sisältää kiinteyttävän, näkyviä tuloksia antavan erikoisnaamion ja kaksoiskuorinnan hedelmähapoilla sekä active lift kasvohieronnan. Kädet, hartiat, decoltee ja pää saavat hierontakäsittelyn myös hoidon aikana.

129€

Skin Active - kiinteyttävä 90min

Hyvä valinta ikääntyneelle iholle, jossa on juonteita tai kiinteyden ja täyteläisyyden menetystä. Hoito kiinteyttää ja ravitsee sekä pehmentää juonteita. active lift sisältää kaksoispuhdistuksen, kuorinnan, kiinteyttävän peel- off naamion sekä kasvo -ja päähieronnan.

120€

Double Peel - hedelmähappohoito 60min

Tehohoito välittömiä tuloksia kaipaavalle ! Uudistava hedelmähappohoito kasvoille, jotka kaipaavat eloa, kosteutta ja hehkua. Sopii erityisen hyvin iholle, joka kaipaa kirkastusta. Sopii myös herkälle iholle.

90€

Ekologiset kasvohoidot

Comfort Zone Sacred Nature
( Ecocert ) 75min

Ekotietoiselle ravitseva ja täyteläinen linja. Syväkosteuttava ja erittäin hoitava hoitolinja. Sopii pintakuivalle sekaiholle/ erittäin kuivalle, herkälle tai atooppiselle iholle. Hoidon aikana myös kädet ja jalat kuoritaan ja hierotaan luonnon öljyllä.

Vaikuttavat ainesosat ; Buritiöljy, perhospensasuute, jojobaöljy ja tislattua appelsiiniuute.


65€

Uusi ekologinen kasvohoito
"Absolution" Signature 75min

Kaikille ihotyypeille, räätälöidään yksilöllisesti ihosi tarpeiden mukaisesti. Hoito sisältää puhdistuksen, kuorinnan ja kasvohieronnan, naamion, käsien,- ja päähieronnan / shiatsu.

Sinulle tehty luonnollinen hoitokokonaisuus.

118€

Ekologinen kasvohoito
"Absolution " Absolu 90min

Kaikille ihotyypeille, räätälöidään yksilöllisesti ihosi tarpeiden mukaisesti. Hoito sisältää puhdistuksen, kuorinnan, naamion ja kasvojen,- pää, -ja silmänympärysalueen hieronnan / shiatsu, Hoidon kulkuun sisältyy myös Japanilainen nesteitä poistava hieronta kasvoilla jaderullalla sekä käsien käsittelyn.

129€


Hinnasto Vartalohoidot & Karvanpoisto

Vartalohoito

[comfort zone]

[comfort zone] rituaali- vartalohoidot/ hieronnat on koottu maailman eri kulttuureista ja maista sekä suunniteltu juuri [comfort zone] sarjalle sopivaksi. Hoitotuotteet ovat ylellisiä ja tuoksut on mielyttävän keveitä, raikkaita sekä rentouttavia. Rituaali/vartalohieronnassa käytämme mm öljyjä, joten parhaimmissa vaatteissa ei suositella tulemaan vartalohoitoihin


Karvanpoisto sokerilla. Karvanpoistoista joka viides -10% ja joka kymmenes -20%

Bikinilinja 35€

Sääret tai reidet 45€

Sääret + reidet 80€

Kainalot 25€

Käsivarret 35€

Ylähuuli tai leuka 15€

Selkä tai rinta 60€

Bikinilinja + kainalot 50€

Laajen.bikini + reidet 70€

Sääret + kainalot 60€

Sokeripaketti 85€

bikinilinja+kainalot+sääret

Sokeripaketti 120€ bikinilinja+kainalot+sääret+reidet

HandSpecialist 60min

Kosteuttava, pehmentävä ja ihoa kirkastava käsihoito. Hoito sisältää kynsilakan poiston, kynsien viilauksen, käsien puhdistustuksen, kynsinauhaöljy käsittelyn, kädet kuoritaan ja käsihoito sisältää hoitavan käsinaamio sekä lopuksi kädet hierotaan ravitsevalla käsivoiteella.

55€


Body Strategist 3-in-1/ Selluliitti &Turvotus 105min

Uusi intensiivinen eteerisen öljyjen pohjautuva sellutiittihoito/ turvotukseen jaloissa /pakaroiden & vatsan aluella. Välitön keveyden tuntu. Erittäin tehokas vartalohoito nesteitä poistava ja sitkeäämpään selluliittiin tehoava hoito. Tulet kokemaan kuumia aaltoja ja myös kylmiä tunteita hoidon aikana. Hoidossa mm. kääritään vartalolle Wrap- kääreitä ja käytetään tehokkaita tuotteita, jotka parantavat verenkiertoa ja edistää rasvanpolttoa. Hoidon aikana tehdään myös Body Strategist Massage/ vartalohieronta. Sarjahoitona mahtavan tehokas, yhdistettynä terveelliseen ruokavalioon ja treeniin. Myös yksittäisenä hoitona tehokas !

125€

Tranquillity Body Relax 60min

Mielyttävän rentouttava ja aromaattisen tuoksuvalla ja lämmitetyllä öljymaidolla sekä vartalovoiteella yhdistetty Tranquillity- kokovartalon rituaalihierontaa. Hieronta on saanut vaikutteita mm Aasiasta. Hoito rentouttaa ja kosteuttaa tehokkaasti vartalon kuivaa ihoa.

85€

Aromasoul Ritual Massage 90min

"Aromasoul Elements" aromaattisen tuoksuva kokovartalohieronta vie neljään erilaisen maailman halki. Hieronta koostuu eri mantereiden hieronnoista ja on saanut vaikutteita mm kiinalaisesta lääketieteestä, ayurvedasta. Asiakas valitsee neljästä eri Blendistä oman mieluisan tuoksun. Arabian- Energisoiva, Mediterranean- Tasapainoittaa mieltä, Indian- Lymfakiertoa aktivoiva ja Oriental- Rentouttava.

95€