Osta Lahjaksi itsellesi tai ystävälle pakettihoidon/ Moment for only you/ 3 tuntiaLahjakortit ovat voimassa 12kk ostopäivästä.

Hemmottelua koko rahan edestä, päästä- varpaisiin 🌹 

Hoitoon kuulluu selkä-niska-hartia hieronnan, Tehokosteuttava pikakasvohoito- sisältää kaksoispuhdistuksen, kuorinnan, naamion ja loppuvoiteet. Ripsien ja kulmien värjäys sekä kulmien siistiminen. Päähieronnan, käsien -ja jalkojen kuorinnan ja naamion sekä hieronnan. 3 tuntia 198€
Myydään 31.12.20 asti.

Hinnasto Jalkahoidot

Jalkahoidot sisältävät jalkojen kylvetyksen, kynsien käsittelyn ja kynsinauhojen siistimisen, kovettumien poisto sekä hoitovoiteen. Lisäpalveluna jalkahierontaa, varpaiden kynsien lakkaus/ kestolakkaus. 

Perus jalkahoito 60-75min

67€

Jalkahoito 75- 90min

Tämä jalkahoito soveltuu, kun on ongelmia mm kynsien kanssa ja muuta ongelmaa tai ei ole käynyt jalkahoidoissa pitkään aikaan. 

72€

Jalkahoito 90-120min

Soveltuu, kun on vaativammat jalat kyseessä. Esim. syvät kantapään halkeumat, kynsiongelmia tai jalat vaativat pidemmän hoitoajan.

80€

Sarjahoitokortti jalkahoitoon ×3 hoitoa.

Säännölliselle kävijälle 3 kertaa 60min jalkahoitoon.. Yhden hoidon hinta 58€. Sarjakortti on henkilökohtainen ja voimassa 12kk..  

175€

Jalkahoito 60min + hieronta 75- 90min

80€

Jalkahoito, kuorinta, hieronta ja SO-lakkaus 105min

Kokonaisvaltainen jalkahoito Sinulle, joka haluaa kaikki samassa paketissa. Jalat kuoritaan myös polviin asti ja SO- lakkaus, jonka ansioista ei tarvitse odottaa lakan kuivumista.

110€

Pelkkä kynsien leikkaus ja kynsien siistiminen noin 15- 30 min 

28€

Varpaiden kynsihoito 45 - 60min

sisältää kynsien leikkauksen, paksuuntunut kynsien käsittelyn esim. sienikynnet/ kynsinauhojen siistimisen.

53€

Varpaiden kynsien lakkaus

Lakkapullo sisältyy hintaan. Nailberry, PinaParie tai Boho.

25/35€

Shellac tai Lecente kestolakkaus. Jalkahoidon yhteydessä 45€

50€

Kestolakan poisto jalkahoidon yhteydessä.

25€


Jalkojen erikoishoidot

Kynnenoikaisuhoito Podofix 45-60min
Jalkahoidon yhteydessä, yksi kynsi 40€, kaksi kynttä 60€

Tehokkain oikaisumenetelmä. Uudelleen kiinnitys/ vaihto/ siirto noin 1kk-3kk välein 30-45min 48€/ yksi kynsi Kaksi kynttä 68€

48/68€

Kynsiproteesi 48€ / yksi kynsi

Kaksi kynttä 68€
Jalkahoidon yhteydessä 40€,  kaksi kynttä 60€

Edellyttää, että kynttä on jäljellä, jotta proteesi saadaan kiinnitettyä. Sienikynteen ei voida rakentaa proteesia. Kynsiproteesi näyttää luonnolliselta kynneltä ja siihen voi käyttää kynsilakkaa.

48/68€

Lohjenneen kynnen korjaus ja vahvistaminen 15min

Ei estä kynsien lakkausta ja voidaan myös käyttää sormien kynsiin. Kynnenkorjausgeeli poistuu kynneltä kulumalla tai se voidaan viilata pois. Sisältää myös muiden kynsien siistimisen. Jalkahoidon yht. 15€

25€

Syylähoito 30- 45min 68€

Tehokas Verrotop hapotushoitomenetelmä käytössämme. Syylää hoidetaan kotona noin viikon ajan aamuin illoin desifiointiaineella, joten varaudu siihen että Teillä on sitä kotona tai voi mahdollisesti ostaa meiltä pienen pullon kotihoitoa varten.

Hoito sisältää ensimmäisen tarkastuskäynnin. Syylä hiotaan ja tarkistetaan, onko hoito tehonnut tarkistuskäynnillä. Mahdollisesti hoito uusitaan.

Syylähoito, jatkohoito 30 - 45min 48€

Joskus joudutaan uusimaan hoito, koska syyliä on monta tai on niin iso ettei tehoa yhdellä hoitokerralla.

Syylän tarkistus käynti 30min 25€

Tarkastus suositellaan aina, koska tarkistus käynnillä hiotaan iho hienoksi ja tarkistetaan onko hoito tehonnut. Jos hoito uusitaan, niin silloin yllä oleva hinta 48 ei tarvitse maksaa tarkastuskäyntiä sillä kertaa.

68€

Syylähoito, jatkohoito 30 - 45min

Joskus joudutaan uusimaan hoito, koska syyliä on monta tai on niin iso ettei tehoa yhdellä hoitokerralla.

48€

Syylän tarkistus käynti 30min

Tarkastus suositellaan aina, koska tarkistus käynnillä hiotaan iho hienoksi ja tarkistetaan onko hoito tehonnut. Jos hoito uusitaan, niin silloin yllä oleva hinta 48 ei tarvitse maksaa tarkastuskäyntiä sillä kertaa.

25€


Kasvohoidot
Ripset & Kulmat Hinnasto

[comfortzone] /skinregimen/ Kotimainen ekologinen Made in 7 Heaven

Ekologinen Absolution, Geneo+ laitehoito. Ripset & Kulmat ja ripsien kestotaivutus.


Ripset & Kulmat

Ripsien ja kulmien värjäys sekä siistiminen  

30€

Kasvohoidon yht. ripset ja kulmat  

25€

Ripsien kestovärjäys

20€

Kulmien värjäys ja siistiminen

20€

Kulmien muotoilu

18€

Yumi Lashes / Bomb Lash

tyvikohotus/kestotaivutus + kestovärjäys ripsiin

Kulmien värjäys + muotoilu Yumi Lashes yht.15€

87€


[comfortzone]

Tieteellinen tietämys ja empaattinen kosketus. Hoidot, kunnia, iho ja kosmetologi on keskeinen rooli edistää kauneutta, seurauksena tasapaino, terveys ja elinvoimaa.

Kasvohoidot sisältää mm. ( Tranquillity Tervetuloa Rituaalin Comfort Zone- hoidot ), puhdistuksen, kuorinnan, aina joku hieronta/ kasvo-,pää,- tai käsihieronnan hoidosta riippuen ja naamion, seerumin sekä hoitovoiteen.

[comfortzone] Kasvohoidot

Ekologiset 

Uusi Eco-Cert Sacred Nature Elixir antioxidantti / kiinteyttävä kasvohoito 90min
Alkuun, kehon mielen rentoutuminen. Balmpuhdistus - ja hieronta, granaattiomenasiemen kuorinta, kukkavesi ( Scientific Garden extract ), naamio ( Rubber mask), lifting hieronta ( Regener- lift massage ), Nutrient voide ja hieronta. 
 
 

95€

Sacred Nature Hydra 45min
Uusi Eco-Cert, luonnonmukainen kosteuttava/epäpuhtaalle iholle, kasvohoito

Alkuun, kehon mielen rentoutuminen. Balmpuhdistus - ja hieronta, granaattiomenasiemen kuorinta, kukkavesi ( Scientific Garden extract ), naamio ( Detox Clay mask ja Hydra voide.


75€

Sacred Nature Hydra 90min
Uusi Eco-Cert, luonnonmukainen kosteuttava/epäpuhtaalle iholle, kasvohoito

Alkuun, kehon mielen rentoutuminen. Balmpuhdistus - ja hieronta, granaattiomenasiemen kuorinta, kukkavesi ( Scientific Garden extract ), naamio ( Detox Clay mask ja Hydra voide ja hieronta.

 

95€

Kosteuttavat- Vitamiinirikas-Herkän ihonhoito

​Hydra Memory - tehokosteuttava 75min Unisex

Tehokkaasti vahvistaa ihon kosteustasapainoa ja ihosta tulee pehmeä sekä eloisa. Sopii kaikille ihotyypeille. Suosittu !
Vaikuttavat ainesosat ; hyaluroni ja moringaöljy

89€

Recover Touch- ravitseva, kosteuttava ja vitamiinirikas 75min Unisex

Ravitseva ja uudistava kasvohoito, erittäin vitamiinirikas antioksidanttinen hoito, kun kaipaat ekstra ravinteita ja kosteutta ihollesi. Tehokas "vitamiinipommi ". Sopii jokaiselle ihotyypille ja kaikenikäisille.

Vaikuttavat ainesosat ; Goji - Marja, lykopeeni ( tomatti ) ja makadamiapähkinäöljy.

89€

Remedy Soothing- hajusteeton, herkän ihonhoito 75min Unisex

Hoito on hajusteeton ja soveltuu herkälle,- couperosa, - rosacea,- atooppiselle,- erittäin kuivalle sekä vaurioidulle iholle esim. auringonoton jälkeen. Hoito uudistaa, vahvistaa, rauhoittaa ja kosteuttaa ihoa tehokkaasti. Sisältää mm rauhoittavan erikoisnaamion ja jade- roller kasvohieronnan. Hyvä hoitokokonaisuus erittäin herkälle iholle ja myös normaalille iholle. Erittäin tehokkaat ja hoitavat kotihoito- tuotteet rauhoittamaan ihoa.

89€

Puhdistava kasvohoidot

Active Pureness Brightening - kirkastava /tai Rebalancing - tasapainoittava 75min Unisex

Puhdistava kasvohoito epäpuhtaalle-, rasvaiselle- ja harmahtavalle iholle. Uudistaa ja kirkastaa ihon väriä. Sisältää kirkastavan kaksoisnaamion tai algae / levänaamion. Mekaanisen puhdistuksen voidaan yhdistää tarpeiden mukaan ja kulmien siistimisen. Hoito sisältää myös käsien kevyt hieronta sekä päähieronnan.

89€

/skin regimen/

Urban Detox /puhdistava kasvohoito 75min Unisex

Jokaiselle, joka ihailee puhdasta ja hehkuvaa ihoa. Sopii erityisesti rasvoittuvalle ja sekaiholle sekä aikuisiän epäpuhtaan ihonhoitoon. Sisältää mm. /skinregimen/ erikoisnaamion.

95€

Antiage /hormon-aging/ kiinteyttävät / hedelmähapotushoidot

Skin Delux Lift - kiinteyttävä 90min

Lisänä hoitoon kiinteyttävä erikoisnaamio silmänympärys iholle 25€

Tämä on oikea valinta aikuisen naisen iholle joka kaipaa enemmän kasvohoidolta. Hoito kiinteyttä ja kirkkastaa sekä antaa eloa iholle. Hoito sisältää kiinteyttävän, näkyviä tuloksia antavan erikoisnaamion ja kaksoiskuorinnan hedelmähapoilla sekä active lift kasvohieronnan. Kädet, hartiat, decoltee ja pää saavat hierontakäsittelyn myös hoidon aikana.

129€

Skin Active - kiinteyttävä 90min

Hyvä valinta ikääntyneelle iholle, jossa on juonteita tai kiinteyden ja täyteläisyyden menetystä. Hoito kiinteyttää ja ravitsee sekä pehmentää juonteita. active lift sisältää kaksoispuhdistuksen, kuorinnan, kiinteyttävän peel- off naamion sekä kasvo -ja päähieronnan.

120€

Double Peel - hedelmähappohoito 60min Unisex

Tehohoito välittömiä tuloksia kaipaavalle ! Uudistava hedelmähappohoito kasvoille, jotka kaipaavat eloa, kosteutta ja hehkua. Sopii erityisen hyvin iholle, joka kaipaa kirkastusta. Sopii myös herkälle iholle.

90€


OxyGeneo (sis. Geneo+ -kuorintahoidon, värinähieronnan ja TriPollar-radiofrekvenssi kiinteytyshoidon)
GENEO REVIEVE -Antiage
ILLUMINATE - kirkastaa ja tasoittaa ihon sävyä sekä pureutuu ihon pigmenttimuutoksiin.

GENEO BALANCE -hoito on tasapainottava hoito rasvaiselle, akne ja epäpuhtaalle iholle mutta sopii monelle ihoille ensi hoitona.

98€


Made in 7 Heaven

Helsingin ensimmäisenä kauneushoitolana käytössämme on
"Made in 7 Heaven" ekologinen ja kotimainen ihonhoitosarja. Tuotteiden hinta- laatu- suhde on mieluisa ja pääset tutustumaan sekä ihastumaan uusiin hoitoihin ja tuotteisiin meillä. 

Inspiraation lähteenä luonto !

Luonto on meille tärkeää monella eri tavalla nykyaikana ja moni valitseekin sen myös päivittäisessä ihonhoito rutiineissa.

Tervetuloa tutustumaan kotimaisiin Made in 7 Heaven ihonhoitotuotteisiin.

Tuotteiden perustana on luonnon vaikuttavien aineiden hyödyntäminen kaikkien aistien hemmottelemiseksi. Ihonhoitotuotteet hoitavat sekä ravitsevat ihoa kasviöljyjen ja kasviuutteiden avulla. Kaikki tuotteet ovat vegaanisia ja ne on valmistettu erittäin korkealuokkaisista luonnon raaka-aineista.


Made in 7 Heaven kasvohoidot

Kasvohoidot sisältävät puhdistuksen, kuorinnan, kasvohieronnan, naamion ja seerumin sekä hoitovoiteen. Yhdessä kosmetologin kanssa valitsemme oikean hoidon Teille Made in 7 hoidoista. 

B&R - kirkastava ja uudistava kasvohoito 75min

Tämän tuotelinjan tuotteet soveltuvat erityisesti kirkastusta ja ravinteita tarvitsevalle iholle.

Ihotyypit: atooppinen, harmaantunut ja eloton iho sekä auringon vaurioittama iho.

Tuotteiden perustana on tyrniöljy. Tyrni sisältää runsaasti A-, C-, E-vitamiineja.

85€

Sensitive - herkälle iholle kasvohoito 75min

Tuotelinjan tuotteet ovat erittäin hellävaraisia. Niissä ei ole väriaineita, eikä hajusteita (kasvovettä lukuunottamatta).

Ihotyypit: erittäin herkkä iho, reagoiva iho ja hajusteyliherkkyys.

Tuotteissa yhdistyvät rauhoittava kurkku-uute sekä kaura. Kauralla, sillä on puhdistava, kosteuttava, suojaava sekä rauhoittava vaikutus. Parantaa ihon kosteuspitoisuutta, kiinteyttä ja vaikuttaa myös juonteita vähentävästi.

85€

Collagen - kiinteyttävä kasvohoito aikuiselle iholle 75min

Tuotteet soveltuvat ikääntyvälle iholle, joka tarvitsee kiinteytystä ja ravitsemista.

Ihotyypit: ikääntyvä iho, veltostunut iho ja ravinneköyhä iho

Tuotteet sisältävät merileväkollageenia ja arganöljyä. Kollageeni parantaa ihon kimmoisuutta ja saa sen tuntumaan sileämmältä. Argan öljy on tunnettu sen anti-age vaikutuksesta ja se siltää runsaasti E-vitamiinia. 

85€

Recovery - korjaava ja tasapainoittava linja 75min

Tuotteet edesauttavat ihon palautumista ja saavat sen tuntumaan kosteutetulta ilman rasvaisuuden tunnetta

Ihotyypit: couperosa, epäpuhdas ja rasvoittuva iho.

Tuotelinjan tuotteissa on mm. sypressiuutetta sekä ksylitolia. Ksylitoli vahvistaa ihon mikrobifloraa ja edistää ihon kosteustasapainoa samalla rauhoittaen ihoa. 

85€


Absolution

Ekologinen Absolution

Uusi ekologinen kasvohoito
"Absolution" Signature 90min Unisex

Kaikille ihotyypeille, räätälöidään yksilöllisesti ihosi tarpeiden mukaisesti. Hoito sisältää puhdistuksen, kuorinnan ja kasvohieronnan, naamion, käsien,- ja päähieronnan.

Sinulle tehty luonnollinen hoitokokonaisuus.

95€


Vartalo, -käsihoidot & Karvanpoisto Hinnasto


[comfort zone]

[comfort zone] rituaali- vartalohoidot/ hieronnat on koottu maailman eri kulttuureista ja maista sekä suunniteltu juuri [comfort zone] sarjalle sopivaksi. Hoitotuotteet ovat ylellisiä ja tuoksut on mielyttävän keveitä, raikkaita sekä rentouttavia. Rituaali/vartalohieronnassa käytämme mm öljyjä, joten parhaimmissa vaatteissa ei suositella tulemaan vartalohoitoihin


Hand Specialist 60min Unisex

Kosteuttava, pehmentävä ja ihoa kirkastava käsihoito. Hoito sisältää kynsilakan poiston, kynsien viilauksen, käsien puhdistustuksen, kynsinauhaöljy käsittelyn, kädet kuoritaan ja käsihoito sisältää hoitavan käsinaamio sekä lopuksi kädet hierotaan ravitsevalla käsivoiteella.

65€


Vartalohoidot

Tranquillity Body Relax 60min

Mielyttävän rentouttava ja aromaattisen tuoksuvalla ja lämmitetyllä öljymaidolla sekä vartalovoiteella yhdistetty Tranquillity- kokovartalon rituaalihierontaa. Hieronta on saanut vaikutteita mm Aasiasta. Hoito rentouttaa ja kosteuttaa tehokkaasti vartalon kuivaa ihoa.

85€

Aromasoul Ritual Massage 90min

"Aromasoul Elements" aromaattisen tuoksuva kokovartalohieronta vie neljään erilaisen maailman halki. Hieronta koostuu eri mantereiden hieronnoista ja on saanut vaikutteita mm kiinalaisesta lääketieteestä, ayurvedasta. Asiakas valitsee neljästä eri Blendistä oman mieluisan tuoksun. Arabian- Energisoiva, Mediterranean- Tasapainoittaa mieltä, Indian- Lymfakiertoa aktivoiva ja Oriental- Rentouttava.

95€


Karvanpoisto

Karvanpoisto sokerilla. Karvanpoistoista joka viides -10% ja joka kymmenes -20%

Bikinilinja

35€

Sääret tai reidet

45€

Sääret + reidet

80€

Kainalot 

25€

Käsivarret

35€

Ylähuuli tai leuka

15€

Selkä tai rinta

60€

Bikinilinja + kainalot 

50€

Laajen.bikini + reidet

70€

Sääret + kainalot

60€

Sokeripaketti

bikinilinja+kainalot+sääret

85€

Sokeripaketti bikinilinja+kainalot+sääret+reidet

120€