Jalkahoito Hinnasto 

Jalkahoidot sisältävät jalkojen kylvetyksen, kynsien käsittelyn ja kynsinauhojen siistimisen, kovettumien poisto sekä hoitovoiteen. Lisäpalveluna jalkahierontaa, varpaiden kynsien lakkaus/ kestolakkaus.


Perus jalkahoito 60-75min

65€

Jalkahoito 75- 90min

Tämä jalkahoito soveltuu, kun on ongelmia mm kynsien kanssa ja muuta ongelmaa tai ei ole käynyt jalkahoidoissa pitkään aikaan.

70€

Jalkahoito 90-120min

Soveltuu, kun on vaativammat jalat kyseessä. Esim. syvät kantapään halkeumat, kynsiongelmia tai jalat vaativat pidemmän hoitoajan.

75€

Jalkahoito 60min + hieronta 75- 90min

80€

Pelkkä kynsien leikkaus 15min

20€

Varpaiden kynsihoito 45 - 60min

sisältää kynsien leikkauksen, kynsien käsittelyn / nauhojen siistimisen.

50€

Lohjenneen kynnen korjaus ja vahvistaminen 30min

Ei estä kynsien lakkausta ja voidaan myös käyttää sormien kynsiin. Kynnenkorjausgeeli poistuu kynneltä kulumalla tai se voidaan viilata pois. Sisältää myös muiden kynsien siistimisen. Jalkahoidon yht. 15€

35€


Jalkahoito, kuorinta, hieronta ja SO-lakkaus 105min

Kokonaisvaltainen jalkahoito Sinulle, joka haluaa kaikki samassa paketissa. Jalat kuoritaan myös polviin asti ja SO- lakkaus, jonka ansioista ei tarvitse odottaa lakan kuivumista.

110€

Varpaiden kynsien lakkaus

Lakkapullo sisältyy hintaan.

25€

Shellac kestolakkaus

50€

Shellac jalkahoidon yht. 

45€

Shellac kestolakan poisto

35€

Jalkojen erikoishoidot

Syylähoito 30- 45min 58€

Tehokas Verrotop hapotushoitomenetelmä käytössämme. Syylää hoidetaan kotona noin viikon ajan aamuin illoin desifiointiaineella, joten varaudu siihen että Teillä on sitä kotona tai voi mahdollisesti ostaa meiltä pienen pullon kotihoitoa varten.

Hoito sisältää ensimmäisen tarkastuskäynnin. Syylä hiotaan ja tarkistetaan, onko hoito tehonnut tarkistuskäynnillä. Mahdollisesti hoito uusitaan.

Syylähoito, jatkohoito 30 - 45min 35€

Joskus joudutaan uusimaan hoito, koska syyliä on monta tai on niin iso ettei tehoa yhdellä hoitokerralla.

Syylän tarkistus käynti 30min 25€

Tarkastus suositellaan aina, koska tarkastus käynillä hiotaan iho hienoksi ja tarkistetaan onko hoito tehonnut. Jos hoito uusitaan, niin silloin yllä oleva hinta 35€ ei tarvi maksaa tarkastuskäyntiä sillä kertaa.

Uusi Kynnenoikaisuhoito Podofix 45-60min

Tehokkain oikaisumenetelmä. Uudelleen kiinnitys/ vaihto/ siirto noin 1kk-3kk välein 30-45min 38€

68€