Kulmat& Ripset
Kasvohoito Hinnasto

[comfortzone]


Bright Eyes Kulmat, ripset / kestotaivutus

Värjäyksien aikana sisältyy pää/tai käsihieronta

Ripsien kestovärjäys 20€

Kulmien värjäys ja muotoilu 20€

Ripsien ja kulmien värjäys sekä siistiminen30€

Kasvohoidon yht. ripset ja kulmat 25€

Kulmien muotoilu 18€

Yumi Lashes-tyvikohotus/kestotaivutus + kestovärjäys ripsiin 85€

Kulmien värjäys + muotoilu Yumi Lashes yht.15€ Kasvohoito

​Hydra Memory - tehokosteuttava 60min

Tehokkaasti vahvistaa ihon kosteustasapainoa ja ihosta tulee pehmeä sekä eloisa. Sopii kaikille ihotyypeille. Suosittu !

85€

Recover Touch- ravitseva, kosteuttava ja vitamiinirikas 60min 79€

Ravitseva ja uudistava kasvohoito, erittäin vitamiinirikas antioksidanttinen hoito, kun kaipaat ekstra ravinteita ja kosteutta ihollesi. Tehokas "vitamiinipommi ". Sopii jokaiselle ihotyypille ja kaikenikäisille.

Vaikuttavat ainesosat ; Goji - Marja, lykopeeni ( tomatti ) ja makadamiapähkinäöljy.

79€

Remedy Soothing- hajusteeton, herkän ihonhoito 75min

Hoito on hajusteeton ja soveltuu herkälle,- couperosa, - rosacea,- atooppiselle,- erittäin kuivalle sekä vaurioidulle iholle esim. auringonoton jälkeen. Hoito uudistaa, vahvistaa, rauhoittaa ja kosteuttaa ihoa tehokkaasti. Sisältää mm rauhoittavan erikoisnaamion ja jade- roller kasvohieronnan. Hyvä hoitokokonaisuus talvipakkasiin myös normaalille iholle.  Erittäin tehokkaat ja  hoitavat kotihoito- tuotteet rauhoittamaan ihoa.

Vaikuttavat ainesosat ; Marulaöljy, Marvel (Perun ihmekukka ), meksikoniisoppi ja alfaglukaanioligosakkariidi (luonnollinen mikrobioottinen suoja / prebiootti )

89€

Puhdistavat kasvohoidot

Active Pureness Brightening - kirkastava /tai  Rebalancing - tasapainoittava 75min 

Puhdistava kasvohoito epäpuhtaalle-, rasvaiselle- ja harmahtavalle iholle. Uudistaa ja kirkastaa ihon väriä. Sisältää kirkastavan kaksoisnaamion tai algae / levänaamion. Mekaanisen puhdistuksen voidaan yhdistää tarpeiden mukaan ja kulmien siistimisen. Hoito sisältää myös käsien kevyt hieronta sekä päähieronnan.

85€

skinregimen/

Urban Detox /puhdistava kasvohoito 75min

Jokaiselle, joka ihailee puhdasta ja hehkuvaa ihoa. Sopii erityisesti rasvoittuvalle ja sekaiholle sekä aikuisiän epäpuhtaan ihonhoitoon. Sisältää mm. /skinregimen/ erikoisnaamion.

95€

/skinregimen/

Napakka hedelmähappokuorinta ja sideskudoshieronta kirkastaa ja stimuloi ihoa tehokkaasti. Ihosta tulee eloisa, raikas ja kiinteä. Sopii kaikille ihotyypeille, myös herkälle.

79€Antiage /hormon-aging/ kiinteyttävät / hedelmähapotushoidot

Hormon-Aging uusi hoito 105min 

Ihoa ja mieltä hellivä hoitokokonaisuus ❤
comfort zone] Hormon-Aging™ aikuisen naisen kasvohoito, joka on suunniteltu menopaussin aikana ja sen jälkeen tukemaan ihoa. Hoito tukee ihon eri ongelmia mm. ohenemiseen, kuivuuteen ja kimmoisuuden heikkenemiseen. Käytämme hoidossa mm. kaksi kiinteyttävää erikoisnaamiota, silmänympärysalueelle ja kasvoille, Ihanteelliset uudet oil seerumi ja oil cream, kasvo,- decoltee,- pää,- käsihieronta sisältyy hoidon kulkuun.

155€

Skin Delux Lift - kiinteyttävä 90min

Tämä on oikea valinta aikuisen naisen iholle joka kaipaa enemmän kasvohoidolta. Hoito kiinteyttä ja kirkkastaa sekä antaa eloa iholle. Hoito sisältää kiinteyttävän, näkyviä tuloksia antavan erikoisnaamion ja kaksoiskuorinnan hedelmähapoilla sekä active lift kasvohieronnan. Kädet, hartiat, decoltee ja pää saavat hierontakäsittelyn myös hoidon aikana.

129€

Skin Active - kiinteyttävä 90min

Hyvä valinta ikääntyneelle iholle, jossa on juonteita tai kiinteyden ja täyteläisyyden menetystä. Hoito kiinteyttää ja ravitsee sekä pehmentää juonteita. active lift sisältää kaksoispuhdistuksen, kuorinnan, kiinteyttävän peel- off naamion sekä kasvo -ja päähieronnan.

120€

Double Peel - hedelmähappohoito 60min

Tehohoito välittömiä tuloksia kaipaavalle !    Uudistava hedelmähappohoito kasvoille, jotka kaipaavat eloa, kosteutta ja hehkua. Sopii erityisen hyvin ikääntyneelle iholle.

85€

Ekologiset kasvohoidot

Comfort Zone Sacred Nature
( Ecocert ) 75min

Ekotietoiselle ravitseva ja täyteläinen linja. Syväkosteuttava ja erittäin hoitava hoitolinja. Sopii pintakuivalle sekaiholle/ erittäin kuivalle, herkälle tai atooppiselle iholle. Hoidon aikana myös kädet ja jalat kuoritaan ja hierotaan luonnon öljyllä.

Vaikuttavat ainesosat ; Buritiöljy, perhospensasuute, jojobaöljy ja tislattua appelsiiniuute.


65€

Uusi ekologinen kasvohoito
"Absolution" Signature 75min

Kaikille ihotyypeille, räätälöidään yksilöllisesti ihosi tarpeiden mukaisesti. Hoito sisältää puhdistuksen, kuorinnan ja kasvohieronnan, naamion, käsien,- ja päähieronnan / shiatsu. 

Sinulle tehty luonnollinen hoitokokonaisuus.


118€

SESONKI HOITO
Uusi ekologinen kasvohoito
"Absolution " Absolu 90min

Kaikille ihotyypeille, räätälöidään yksilöllisesti ihosi tarpeiden mukaisesti. Hoito sisältää puhdistuksen, kuorinnan, naamion ja kasvojen,- pää, -ja silmänympärysalueen hieronnan / shiatsu, Hoidon kulkuun sisältyy myös Japanilainen nesteitä poistava hieronta kasvoilla jaderullalla sekä käsien käsittelyn. 

138€ NYT 118€