Aromasoul- vartalotuotteita

Kuva, kauneus&jalkahoito helsinki

Aromasoul Ritual Cream Base- ainutlaatuinen, joka sisältää runsaasti kasviperäisiä aktiiviaineita, sopii erinomaisesti vartalon kuorintaan. Illepe- voi, jojoba ja babasoöljy. Käytetään mm kuorinnassa.

Aromasoul Massage Oil- sisältää ravitsevaa ja antioksidanttista jojobaöljyä, manteli ja E- vitamiinia ja öljyä käytetään hieronnassa.

Aromasoul Vulcanic Scrub- Vulkaaninen kuorintajauhe, joka sisältää pikkuruisia partikkeleita. Kuorinta- aine on jauhettu laavakiveä Strombolin tulivuoresta, joka sijaitsee Sisilian rannikolla.Jättää ihon pehmeäksi ja sileäksi. Jauhe sekoitetaan Base Creamin kanssa. Sisältää piitä- uudistaa ihoa ja laavakivi- rediitti.

Aromasoul kotihoito tuotteita :

Aromasoul Mediterranean Shower Gel- Pehmeä suihkugeeli, jossa on runsaasti luonnollisia aktiiviaineita ja eteerisiä öljyjä, jolla on suojaava ja elvyttävä vaikutus. Puhdistaa ihon hellävaraisesti kermaisella vaahdolla. Tuoksu, ilmentää elinvoimaa ja vehreää Välimeren maisemaa. Tuoksut raikkaalta käytön jälkeen.

Aromasoul Mediterrean Body Cream- Täyteläinen voide, joka mielyttää aisteja, kohottaa mielialaa ja parantaa ihon kimmoisuutta eteeristen öljyjen aromaterapeuttisen vaikutuksen kautta yhdessä synergisesti vaikuttavien elvyttävien ja antioksidanttisten aktiiviaineiden kanssa. Tuoksu muistuttaa tai tuo mieleen Välimeren elinvoiman ja lämmön.