Aromasoul

03.02.2019

Aromasoul

Aromasoul Ritual Massage "Aromasoul Elements" aromaattisen tuoksuva kokovartalohieronta vie neljään erilaisen maailman halki. Hieronta koostuu eri mantereiden hieronnoista ja on saanut vaikutteita mm kiinalaisesta lääketieteestä, ayurvedasta. Asiakas valitsee neljästä eri Blendistä oman mieluisan tuoksun. Arabian- Energisoiva, Mediterranean- Tasapainoittaa mieltä, Indian- Lymfakiertoa aktivoiva ja Oriental- Rentouttava.

Meidän hoitolistalta löytyy myös selänkuorinta/ puhdistus, jossa käytetään Aromasoul tuotteita.

Tuotteet jota käytetään hoidoissa :

Aromasoul tuotteet eivät sisällä silikonia ja ainesosista 88- 100% luonnollista alkuperää.

Aromasoul Blend neljä eri jota käytetään hoidossa Mediterranean Blend- Tasapainoittaa mieltä, Indian Blend- Lymfakiertoa aktivoiva, Oriental Blend- Rentouttava ja Arabian Blend- Energisoiva. Blendi sekoitetaan hieronta öljyyn.

Aromasoul Ritual Cream Base- ainutlaatuinen, joka sisältää runsaasti kasviperäisiä aktiiviaineita, sopii erinomaisesti vartalon kuorintaan. Illepe- voi, jojoba ja babasoöljy. Käytetään mm kuorinnassa.

Aromasoul Massage Oil- sisältää ravitsevaa ja antioksidanttista jojobaöljyä, manteli ja E- vitamiinia ja öljyä käytetään hieronnassa.

Aromasoul Vulcanic Scrub- Vulkaaninen kuorintajauhe, joka sisältää pikkuruisia partikkeleita. Kuorinta- aine on jauhettu laavakiveä Strombolin tulivuoresta, joka sijaitsee Sisilian rannikolla.Jättää ihon pehmeäksi ja sileäksi. Jauhe sekoitetaan Base Creamin kanssa. Sisältää piitä- uudistaa ihoa ja laavakivi- rediitti.

Aromasoul kotihoito tuotteita :

Aromasoul Mediterranean Shower Gel- Pehmeä suihkugeeli, jossa on runsaasti luonnollisia aktiiviaineita ja eteerisiä öljyjä, jolla on suojaava ja elvyttävä vaikutus. Puhdistaa ihon hellävaraisesti kermaisella vaahdolla. Tuoksu, ilmentää elinvoimaa ja vehreää Välimeren maisemaa. Tuoksut raikkaalta käytön jälkeen.

Aromasoul Mediterrean Body Cream- Täyteläinen voide, joka mielyttää aisteja, kohottaa mielialaa ja parantaa ihon kimmoisuutta eteeristen öljyjen aromaterapeuttisen vaikutuksen kautta yhdessä synergisesti vaikuttavien elvyttävien ja antioksidanttisten aktiiviaineiden kanssa. Tuoksu muistuttaa tai tuo mieleen Välimeren elinvoiman ja lämmön.

Myynti tuotteita löytyy myös ComfortZone.fi Aromasoul Mediterrean tuoksukynttilä ja huonetuoksu/ spray. Mielyttävä huonetuoksu elvyttävällä, energisoivalla ja raikastavalla vaikutuksella kotiin.

Teksti: Comfort Zone/ mm. suomi esitteistä Kuvat. ComfortZone.it