[ comfort zone ]

Comfort Zone, Italialaiset juuret ja kansainvälinen kulttuuri

Brändin perustaja Davide Bollati, hän on farmaseuttina sekä kosmetiikan kemistinä aloittanut ikääntymisen enneltaehkäisyn tutkimisen jo vuonna 1989. Lukuisia kertoja palkittu ammattikosmetiikkasarja, joka on perustettu 1996 tunnetun hiustenhoitobrändin, Davines Groupin ihonhoitosarja. Bollatin perheen omistama yritys sijaitsee Italian Parmassa, jossa on sen omat tuotekehittelylaboratoriot suunnittelevat ja tuotanto valmistaa innovaatiivisia tuotekokoelmia ja huippuluokkaisia raaka-ainekoostumuksia.

Comfort Zone tavoite on edistää holistista, terveellistä ja kestävää elämäntapaa kehittyneiden, tieteeseen pohjautuvien ratkaisujen kautta parantaaksemme ihon, kehon ja mielen tasapainoa. Konsepti- Skin Science Soul- iho on keskipiste, tiede on oppaamme, sielu tekee siitä ainutlaatuisen.

Tuotteet sisältävät luonnonuutteita ja - öljyjä, High Tech- molekyylit, innovatiiset kuljettaja-aineet, hellävaraiset säilöntäaineet ja mielyttäviä tuoksuja.

Tuoteet ei sisällä silikoneja, parapeeneja, metyyli-isotiatsolinonea, mineraaliöljyjä, keinotekoisia väriaineita, eläinperäisiä ainesosia tai sulfaatteja. Dermatologisesti testattuja.

Tekstiä on lainattu Comfort Zone