Water Soul

Water Soul, eco friendly spf 30-
uusi aurinkovoide 34€

Ympäristöystävällinen SPF30-aurinkovoide kasvoille ja vartalolle. Aurinkovoide kunnioittaa meriekosysteemiä ja on koostumukseltaan erittäin vedenkestävä. Aurinkovoiteen koostumus suojaa ihoa, pitää ihon pehmeänä ja kosteutettuna sekä minimoi aurinkosuojan vaikutuksen vesistöihin.

Käyttö:
Levitä iholle reilu kerros aurinkovoidetta 20-30 minuuttia ennen auringossa oleskelua. Lisää uusi kerros aurinkovoidetta joka toinen tunti - erityisesti hikoilun, uinnin tai pyyhekuivauksen jälkeen.

Sopii:
Sopii kaikille ihotyypeille. Koska aurinkovoiteen koostumus on voimakkaasti vettä hylkivä, se sopii erityisen hyvin vedessä viihtyvälle ja vesiurheilua harrastavalle. Vaaleaihoisille suosittelemme tuotteen uudelleenlevitystä useammin kuin muille.

- Vähemmän filttereitä (-36%) verrattuna perinteiseen aurinkosuojaan
- Voimmakkaasti vettä hylkivä 80 minuutin suoja
- Ainesosista 72% luonnollista alkuperää
- Pakkaus 100% kierrätettyä p.e.t -muovia.
- valmistettu Italiassa uusiutuvalla energialla

Aurinkovoide sisältää seuraavia ainesosia, jotka suojaavat ihoa auringolta ja hidastavat ikääntymisen merkkejä:

Auringolta suojaavien uva- ja uvb -suodattimien uusi sukupolvi: fotostabiilit aineosat oikeina pitoisuuksina varmistavat tehokkaan suojan pienimmällä mahdollisella ympäristövaikutuksella.

dna:ta suojaavat biomimeettiset peptidit aktivoivat ja imitoivat luonnollisia dna-suojamekanismeja ja korjaavat valon iholle aiheuttamia vaurioita.
öljymerikaaliuute, jota saadaan etiopialaisen crambe abyssinica -kasvin siemenistä, sisältää runsaasti omega-6 sekä omega-9-rasvahappoja. Nämä rasvahapot auttavat vahvistamaan ihon luonnollista lipidikalvoa ja säilyttämään ihon kosteustasapainon sekä ravitsevat ihoa.