Water Soul

WATER SOUL, ECO-FRIENDLY SPF30-
UUSI AURINKOVOIDE 34€

Ympäristöystävällinen SPF30-aurinkovoide kasvoille ja vartalolle. Aurinkovoide kunnioittaa meriekosysteemiä ja on koostumukseltaan erittäin vedenkestävä. Aurinkovoiteen koostumus suojaa ihoa, pitää ihon pehmeänä ja kosteutettuna sekä minimoi aurinkosuojan vaikutuksen vesistöihin.

Käyttö:
Levitä iholle reilu kerros aurinkovoidetta 20-30 minuuttia ennen auringossa oleskelua. Lisää uusi kerros aurinkovoidetta joka toinen tunti - erityisesti hikoilun, uinnin tai pyyhekuivauksen jälkeen.

Sopii:
Sopii kaikille ihotyypeille. Koska aurinkovoiteen koostumus on voimakkaasti vettä hylkivä, se sopii erityisen hyvin vedessä viihtyvälle ja vesiurheilua harrastavalle. Vaaleaihoisille suosittelemme tuotteen uudelleenlevitystä useammin kuin muille.

- VÄHEMMÄN FILTTEREITÄ (-36%) verrattuna perinteiseen aurinkosuojaan
- VOIMAKKAASTI VETTÄ HYLKIVÄ 80 minuutin suoja
- EI SISÄLLÄ VESISTÖILLE HAITALLISIA UV- SUODATTIMIA (OKSIBENTSONI, OKTYYLIMETOKSISINNAMAATTI, TITAANIDIOKSIDI, SINKKIOKSIDI)
- EI SISÄLLÄ eläinperäisiä ainesosia, hajusteita, silikonia, mineraaliöljyä tai keinotekoisia väriaineita
- AINESOSISTA 72% LUONNOLLISTA ALKUPERÄÄ
- PAKKAUS 100% KIERRÄTETTYÄ P.E.T-MUOVIA
- VALMISTETTU ITALIASSA uusiutuvalla energialla

Aurinkovoide sisältää seuraavia ainesosia, jotka suojaavat ihoa auringolta ja hidastavat ikääntymisen merkkejä:

Auringolta suojaavien UVA- ja UVB-suodattimien uusi sukupolvi: FOTOSTABIILIT AINESOSAT OIKEINA PITOISUUKSINA varmistavat tehokkaan suojan pienimmällä mahdollisella YMPÄRISTÖVAIKUTUKSELLA.
EI nanoteknologiaa, oktokryleeniä, oksibentsonia tai oktyylimetoksisinnamaattia.
DNA:TA SUOJAAVAT BIOMIMEETTISET PEPTIDIT aktivoivat ja imitoivat luonnollisia DNA-suojamekanismeja ja korjaavat valon iholle aiheuttamia vaurioita.
ÖLJYMERIKAALIUUTE, jota saadaan etiopialaisen crambe abyssinica -kasvin siemenistä, sisältää runsaasti omega-6 sekä omega-9-rasvahappoja. Nämä rasvahapot auttavat vahvistamaan ihon luonnollista lipidikalvoa ja säilyttämään ihon kosteustasapainon sekä ravitsevat ihoa.