BotoNight kohottava yönaamio

BotoNight kohottava yönaamio 50ml

Kalvon muodostava geeliemulsio kohottaa ja kiinteyttää ihoa bioteknologisen kyynmyrkyn ja matrikiinin avulla. Yön aikana aktiiviaineet vapautuvat tasaisesti ja pitkäkestoisesti ihoon silottaen juonteita ja kiinteyttäen veltostuneita kudoksia botuliinin tapaan. Tuote on valmistettu minimalistisen ajatusmallin mukaan: siinä on keskitytty muutamiin tehokkaisiin aktiiviaineisiin, joita
on suuret pitoisuudet. Bioteknologisesti saadut aktiiviaineet hoitavat ihoa vaikuttamalla ihon neurologisiin prosesseihin.

Aamulla kasvojen piirteet ovat kohonneet ja juonteet tasoittuneet. Tukisäikeiden korjausmekanismien aktivoitumisen ansiosta ihosta tulee joustava ja kiinteä sekä näkyvästi virkistyneen ja nuorekkaan näköinen.

Veltostuneelle iholle, syville uurteille, napakoittamaan.

Kuvaus

Intensiivihoitona tuotetta levitetään joka ilta voiteen päälle tai sellaisenaan. Voidaan myös käyttää muutamana iltana viikossa. Levitä ohut kerros naamiota kasvoille ja kaulalle välttäen silmänympäryksiä. Pese tuote aamulla pois lämpimällä vedellä.

Tärkeimmät aktiiviaineet:

PoliFilm: Sekoitus kalvonmuodostavia polymeereja luo säiliön, joka vapauttaa hitaasti tuotteen aktiiviaineita syvälle ihoon.
VenomPeptide: Synteettisellä tripeptidillä on kyynmyrkyn kaltainen neuromuskulaarinen vaikutus: se ehkäisee lihaksen supistumisesta vastaavien reseptorien toimintaa, jolloin lihas ei enää vastaa hermoimpulssiin ja silottaa siten välittömästi juonteita.
Matrikiini: Korjaa synergisesti ikääntymisen aiheuttamia ihovaurioita. Matrikiini aktivoi soluväliaineen molekyylien tuotantoa vaikuttamalla korjausprosesseista vastaaviin geeneihin. Ihosta tulee napakampi ja kiinteämpi.
ChronoComplex: Oluthiivasta saatava johdannainen vahvistaa ihon luonnollista kykyä suojautua ympäristön haittavaikutuksilta. Elvyttää ja kiinteyttää ihoa.

Tuoksurakenne: Bergamotti-magnolia-eebenpuu

Aqua, Polyurethane-34, Propylene Glycol, Dipeptide Diaminobutyroyl Benzylamide Diacetate, Palmitoyl Oligopeptide, Palmitoyl Tetrapeptide-7, Glutamic Acid, Glycoproteins, Threonine, Valine, Carbomer, Hydroxyethylcellulose, Methylpropanediol, Aminomethyl Propanol, Glycerin, Menthyl Lactate, Peg-8, Ethylhexylglycerin, Ppg-25-Laureth-25, Peg-40 Hydrogenated Castor Oil, Caprylyl Glycol, Parfum, Phenoxyethanol, Butylene Glycol, Polysorbate 20, Phenylpropanol.

50 ml

40,00 €