ExfoNight kuoriva yönaamio

ExfoNight kuoriva yönaamio

Kalvon muodostava geeliemulsio kuorii ihoa, irrottaa kuollutta ihosolukkoa ja edistää uusien solujen syntymistä yön aikana hellävaraisen, mutta tehokkaan keratolyyttisen vaikutuksensa avulla. AHA- ja PHA-happomolekyylien ainutlaatuinen yhdistelmä kuorii ihon pintaa ja uudistaa ihoa syvältä. Tuote on valmistettu minimalistisen ajatusmallin mukaan: siinä on keskitytty
muutamiin tehokkaisiin aktiiviaineisiin, joita on suuret pitoisuudet. Tasapainoinen yhdistelmä aktiivisia aineita stimuloi ihoa ja antaa sille kuorinnan kaikki hyödyt ärsyttämättä sitä.

Samealle, epätasaiselle, pigmentoituneelle, rasvaiselle iholle, kirkastamaan, kuorimaan.

Kuvaus

Intensiivihoitona tuotetta levitetään joka ilta voiteen päälle tai sellaisenaan. Voidaan myös käyttää muutamana iltana viikossa. Levitä ohut kerros naamiota kasvoille ja kaulalle välttäen silmänympäryksiä. Pese tuote aamulla pois lämpimällä vedellä.

Hellävaraisen kuorivan vaikutuksensa ansiosta yönaamio tekee ihosta silminnähden kirkkaamman, tasaisemman ja pehmeämmän sekä tasoittaa pigmenttiläiskiä. Kuoriva vaikutus ehkäisee tukkeutuneita huokosia ja tekee ihosta terveen, kosteutetun ja mattapintaisen.

Tärkeimmät aktiiviaineet:

PoliFilm: Sekoitus kalvonmuodostavia polymeereja luo säiliön, joka vapauttaa hitaasti tuotteen aktiiviaineita syvälle ihoon.
Omenahappo: Erityisesti omenoissa luonnostaan esiintyvä alfahydroksihappo rikkoo ihosolujen välisiä sidoksia sekä ohentaa epidermiksen pintakerrosta. Samalla se edistää pigmentoitujen kuolleiden ihosolujen irtoamista kirkastaen ja tasoittaen ihoa.
Glukonolaktoni: Ihon kosteus vapauttaa tästä polyhydroksihaposta hydrolyyttisen vaikutuksen avulla glukonihappoa. Iholle levitettäessä se edistää ihon kuoriutumista ja uusiutumista sekä vaikuttaa keratinisaatioprosesseihin. Sillä on myös erinomaisia antioksidanttisia ja ihon suojamekanismia korjaavia ominaisuuksia.
ChronoComplex: Oluthiivasta saatava johdannainen vahvistaa ihon luonnollista kykyä suojautua ympäristön haittavaikutuksilta. Elvyttää ja kiinteyttää ihoa.

Tuoksurakenne: Appelsiininkukka-kookos-patsuli

Aqua, Polyurethane-34, Propylene Glycol, Malic Acid, Gluconolactone, Glutamic Acid, Glycoproteins, Threonine, Valine, Methylpropanediol, Aminomethyl Propanol, Menthyl Lactate, Peg-8, Ethylhexylglycerin, Ppg-25-Laureth-25, Peg-40 Hydrogenated Castor Oil, Hydroxyethylcellulose, Caprylyl Glycol, Parfum, Phenoxyethanol, Carbomer, Phenylpropanol, Alpha-Isomethyl Ionone.

50ml

40,00 €