HydroNight kosteuttava yönaamio

HydroNight kosteuttava yönaamio

Kalvon muodostava geeliemulsio kosteuttaa ihoa ja varastoi siihen vettä. Yön aikana aktiiviaineet vapautuvat tasaisesti ja pitkäkestoisesti ihoon tehden ihosta pehmeän ja kosteutetun. Samalla se palauttaa hydrolipidikalvon luonnollisen tasapainon. Tuote on valmistettu minimalistisen ajatusmallin mukaan: siinä on keskitytty muutamiin tehokkaisiin aktiiviaineisiin, joita on suuret pitoisuudet. Aktiiviaineiden yhdistelmä rauhoittaa ihoa ja antaa sille kosteutusta sekä korjaa ihoa tehokkaasti.

Kuivalle, herkälle, kosteusköyhälle iholle, ulkoisien ärsytyksien herkistämälle iholle, kosteuttamaan rauhoittamaan.

Kuvaus

Intensiivihoitona tuotetta levitetään joka ilta voiteen päälle tai sellaisenaan. Voidaan myös käyttää muutamana iltana viikossa. Levitä ohut kerros naamiota kasvoille jakaulalle välttäen silmänympäryksiä. Pese tuote aamulla pois lämpimällä vedellä.

Yönaamio vahvistaa hydrolipidikalvon tasapainoa ja kosteuttaa kuivaa ihoa tehokkaasti ja pitkäkestoisesti. Punoitus ja arkuus ovat poissa, ja ihosta tulee pehmeä ja hyvinvoiva.

Tärkeimmät aktiiviaineet:

PoliFilm: Sekoitus kalvonmuodostavia polymeereja luo säiliön, joka vapauttaa hitaasti tuotteen aktiiviaineita syvälle ihoon.
Hyaluronihappo: Keho tuottaa ainetta luonnostaan kosteuttamaan ja suojaamaan kudoksia, mutta iän myötä sen tuotanto hidastuu. Hyaluronihappo antaa iholle pehmeyttä ja joustavuutta sekä auttaa säilyttämään ihanteellisen kosteustasapainon.
Allantoiini: Auttaa luomaan uutta ihokudosta ja siten korjaamaan ihoa. Sillä on myös kosteuttavia ominaisuuksia, joten se sopii ihanteellisesti kuivan, samean ja halkeilevan ihon hoitoon. Auttaa ehkäisemään ihon kuivumista vahvistamalla ihoa.
ChronoComplex: Oluthiivasta saatava johdannainen vahvistaa ihon luonnollista kykyä suojautua ympäristön haittavaikutuksilta. Elvyttää ja kiinteyttää ihoa.

Tuoksurakenne: Kurjenpolvi-persikka-seetripuu

Aqua, Polyurethane-34, Propylene Glycol, Allantoin, Sodium Hyaluronate, Glutamicacid, Glycoproteins, Arginine, Threonine, Valine, Peg-8, Methylpropanediol, Aminomethyl Propanol,Glycerin, Alpha-Isomethyl Ionone, Menthyl Lactate, Ethylhexylglycerin, Ppg-25-Laureth-25, Peg-40 Hydrogenated Castor Oil, Phenoxyethanol, Parfum, Hydroxycitronellal, Carbomer, Hydroxyethylcellulose, Phenylpropanol, Caprylyl Glycol.

50 ml

40,00 €