Palvelumme

Hoidot

KASVOHOIDOT

Kasvohoitoihin sisältyy : Tervetulo- rituaali Traquillity Blendillä, ihon puhdistus, kuorinta, kasvo-, pää- ja käsien hieronnan tai sivelyhieronnan / sidekudoshieronnan (Kabat- tekniikalla ) , naamion ja hoitovoiteen. Hoidot soveltuu kaikille ja räätälöidään tarpeen mukaan.. myös miehille sopivaksi.

Hoidoista löytyy perinteistä ihonpuhdistusta/ mekaanista/ ultraääni ja muita puhdistavia/ kirkastavia kasvohoitoja mm /skin regimen/detox ja hedelmähappohoitoja. Herkän ihonhoitoon, hajusteeton sopivia hoitoja, vitamiinirikas-, tehokosteuttava-, liftaavia -ja antiagehoitoja sekä luonnonmukainen Sacred Nature-linja.

Comfort Zone, Italialaiset juuret ja kansainvälinen kulttuuri

Comfort Zone tavoite on edistää holistista, terveellistä ja kestävää elämäntapaa kehittyneiden, tieteeseen pohjautuvien ratkaisujen kautta parantaaksemme ihon, kehon ja mielen tasapainoa. Konsepti- Skin Science Soul- iho on keskipiste, tiede on oppaamme, sielu tekee siitä ainutlaatuisen.

Tuotteet sisältävät luonnonuutteita ja - öljyjä, High Tech- molekyylit, innovatiiset kuljettaja-aineet, hellävaraiset säilöntäaineet ja mielyttäviä tuoksuja.

Tuoteet ei sisällä silikoneja, parapeeneja, metyyli-isotiatsolinonea, mineraaliöljyjä, keinotekoisia väriaineita, eläinperäisiä ainesosia tai sulfaatteja. Dermatologisesti testattuja.


RIPSET &KULMAT

Huolitellut ripset ja kulmat ovat olennainen osa kaunista ja harmonista yleisilmettä. Kulmat ja ripset on helppo värjätä/ laittaa kuntoon samalla kertaa, kun käyt kasvohoidossa. Myös pelkkä kulmien muotoilu on mahdollista meillä. Palvelu on kestosuosikki aina vuosi toistensa jälkeen.


Ripsien kestotaivutus on yksilöllinen palvelu jossa suunnitellaan ripset yksilöllisesti asiakkaalle. Ripsien kestotaivutus on hyvä vaihtoehto niille jotka haluavat korostaa silmiään mutta ei syystä tai toisesta pysty ottamaan ripsien pidennyksiä. Huomioithan, että kun olet poistanut ripsien pidennykset sinun tulisi odottaa yhden kasvu kauden ( 8 viikkoa) ennen kuin on suotava ottaa ripsien kestotaivutus. Ripsien kestotaivutus eroaa perinteisestä ripsipermanentista niin, että se taivuttaa ripset tyvestä alkaen ylöspäin avaten katsettasi. Ripsien kestotaivutuksessa käytetään apuna silikonityynyjä, jonka päälle ripset asetetaan ja liimataan vesiliukoiselle maitoliimalla. Maitoliima poistetaan vesihuuhteella hoidon lopuksi. Liimaus pitää ripset paikoillaan taivutusaineen sekä hoitoaineen vaikuttaessa. Silikonityynyjä (taivutusmuotteja) on olemassa eri kokoisia erilaisia ripsipituuksia varten. Hoidossa ripset värjätään samalla.Kestovärjäys tehdään suoraan ripsimuottien päällä, mikä tekee ripsien kestovärjäyksestä asiakkaalle miellyttävämmän kokemuksen.

Ripsien kestotaivutus voidaan tehdä ripsille maksimissaan 8 viikon välein. Kestotaivutus uusitaan tyypillisesti 8-12 viikon välein, riippuen omien ripsien kasvusyklistä. Monet asiakkaat ottavat Yumi-lashes ripsien kestotaivutuksen säännöllisesti.


​JALKAHOIDOT

- Perinteiset, kunnon jalkahoidot ammattitaidolla tehty. Meille on tärkeää, että jalkasi pysyvät hyvässä kunnossa. Jalkojen terveys on tärkeää koko kehon kannalta. Pyrimme että saat meiltä avun välittömään jalkavaivaan.

Hoidamme jalkojen perushoidon yksilöllisesti asiakkaan tarpeen mukaan ja tutkimme jalkojen kunnon. Teemme jalkojen perushoitoa ja hoidamme kynsi- ja ihomuutoksia, oli syynä sitten sisäänpäin kasvanut kynsi, sienikynsi, paksuuntunut kynsi, känsä, kovettuma, syylä tai halkeilevat kantapäät. Voit tulla meille myös leikkauttamaan varpaankyntesi tai teemme myös kynsiproteesin tarpeen mukaan.

- Jalkahoidot sisältää mm jalkojen kylvetyksen, kynsien käsittelyn ja kynsinauhojen siistimisen, kovettumien poisto sekä hoitovoiteen. Lisäpalveluna jalkahierontaa,varpaiden kynsien lakkauksia sekä kestolakkauksia.Käytämme laadukkaita Boho ja Pina Parie lakkoja.

 

- Kynnen sisään kasvu on yleinen vaiva

Ohjaamme kynnen/ kynnet suorempaan kasvuun. Kynnen sisään kasvu on hyvinkin kivulias vaiva, joka kannattaa hoitaa nopeasti kuntoon. Eikä vaivan aina tarvitse olla iso, kun se haittaa liikkumista ja on kivulias.
Ennen oikaisun aloittamista selvitetään syy kynnen sisään kasvuun ja jos kynsinauha on tulehtunut,niin paras paikka on aloittaa lääkärin käynnillä, koska ei voida aloittaa kynnenoikaisua tulehduksen/ märkivän kynsinauhan aikana. Joskus hoidoksi riittää kynsiuurteen puhdistaminen, kynsipiikin poisto tai kynsiuurteen eristäminen kuitukankaalla/copoliini.
Tehokkain oikaisu tehdään kuitenkin jousihoidolla. Siinä teräslangasta muotoillaan kynsilevyn muotoinen jousi, joka taivutetaan kynnen malliseksi niin, että se istuu tasaisesti kynnen päällä. Kynsivallit saavat suojakseen eristeet. Jousi kiinnitetään riittävän löysällä esim. akryylillä, joka muodostaa sileän ja sukkiin tarttumattoman jousipinnan. Jousta siirretään kynnen kasvun mukaan.

Kynsisienen hoidot

Yleisin kynsisienen aiheuttaja on Trichophyton rubrum -niminen silsasieni. Ennen hoidon aloittamistaon hyvä ottaa kynnestä aina sieniviljely, jonka voi tehdä oman terveysaseman laboratoriossa. Vastauksen saaminen kestää noin 6-8 viikkoa.Usein kynsisienen hoidossa päädytään perinteiseen hoitoon eli paikalliseen lääkitykseen. Tällöin kynsien hionta tehdään säännöllisesti, tämä on hyvä lisäapu. Meillä on välineet paksujen sienikynsien tehokkaaseen ohentamiseen ja muotoiluun.VARTALOHOIDOT

Comfort Zone Rituaali- Vartalohoidot/ Hieronnat on koottu maailman eri kulttuureista ja maista sekä suunniteltu juuri Comfort Zone- sarjalle sopivaksi. Rentouttava selkä,- niska-ja hartiahieronta sekä karvanpoistot/sokerilla, kuorinnat ja pakettihoitoja käsille ja jaloille löytyy myös hoitolistalta. Hoitotuotteet ovat ylellisiä ja tuoksut on mielyttävän keveitä, raikkaita sekä rentouttavia.

Tällä hetkellä suosituimmat palvelumme

Valitse suosikkipalveluistamme

Uusi Unisex

/SKIN REGIMEN/

URBAN DETOX /PUHDISTAVA KASVOHOITO 60MIN 98€

Jokaiselle, joka ihailee puhdasta ja hehkuvaa ihoa., sopii erityisesti rasvoittuvalle ja sekaiholle sekä aikuisiän aknen hoitoon.


Ehdoton suosikki


JALKAHOITO 75min 65€


Perusjalkahoito ja tämä soveltuu, kun on ongelmia mm kynsien kanssa ja muuta ongelmaa tai ei ole käynyt jalkahoidoissa pitkään aikaan.

Uusi hoito

AROMASOUL RITUAL MASSAGE 90min Nyt 60

"Aromasoul Elements" aromaattisen tuoksuva kokovartalohieronta vie neljään erilaisen maailman halki. Hieronta koostuu eri mantereiden hieronnoista ja on saanut vaikutteita mm kiinalaisesta lääketieteestä, ayurvedasta.

Löydä oma suosikki tuote

Tällä hetkellä myydyimmät tuotteet

Valitse suosikki tuote

Remedy Seerumi+ Defense Cream

79€

Remedy-tuotteet ovat 100 % hajustamattomia. Hyvä suojavoide talveksi.

Edistyksellinen ratkaisu herkälle ja punoittavalle iholle. Rauhoittaa ja vahvistaa ihoa sekä hillitsee kuumotusta ja ärsytystä välittömästi.

Miedot mutta tehokkaat aktiiviaineet sisältävät sekä kasvipohjaisia että high-tech -ainesosia. Mm marulaöljy, ihmekukka, meksikoniisoppiFoot Specialist

Ravitseva neem-uutetta sisältävä jalkavoide.

14€

   Ylellinen koostumus hoitaa kuivaa ihoa ja jättää ihon silkkisen pehmeäksi ja raikkaaksi.

Kevyt, nopeasti imeytyvä koostumus, kukkainen raikas tuoksu. Neem-uute hillitsee bakteerikasvua päivän aikana.

Hydra Memory

59€


Ihanteellinen kosteustasapaino tekee ihosta elinvoimaisen, pehmeän ja täyteläisen.

Kaikille ihotyypeille

Sisältää mm moringaöljy ja biomimeettiset hyaluronihapon osat ehkäisevät kosteuden haihtumista ja aikaansaavat 24 tuntia kestävän syväkosteutuksen.