Comfort Zone, Italialaiset juuret ja kansainvälinen kulttuuri

Davines Group, kansainvälinen yritys, joka perustettiin vuonna 1983, on Bollatin perheen omistama yritys, joka sijaitsee Italian Parmassa, ( Davines Village ), jossa on sen omat tuotekehittelylaboratoriot. Suunnittelevat ja tuotanto valmistaa innovaatiivisia tuotekokoelmia ja huippuluokkaisia raaka-ainekoostumuksia ja on omistettu ammattimaisille hiustenhoitomarkkinoille, joilla on Davines-brändi, ja ihonhoitomarkkinat, joissa on tuotemerkit [comfort zone] ja /skinregimen/.

Brändin perustaja Davide Bollati, hän on farmaseuttina sekä kosmetiikan kemistinä aloittanut ikääntymisen enneltaehkäisyn tutkimisen jo vuonna 1989.

Comfort Zone tavoite on edistää holistista, terveellistä ja kestävää elämäntapaa kehittyneiden, tieteeseen pohjautuvien ratkaisujen kautta parantaaksemme ihon, kehon ja mielen tasapainoa.

Konsepti- Skin Science Soul- iho on keskipiste, tiede on oppaamme, sielu tekee siitä ainutlaatuisen. Tuotteet ovat erikoistuneet laadukkaiden, käsityönä valmistettujen tuotteiden luomiseen, jotka on tieteellisesti kehitetty kehittyneellä kosmeettisella tekniikalla ja on lukuisia kertoja palkittu ammattikosmetiikkasarja.

Tuotteet sisältävät luonnonuutteita ja - öljyjä, High Tech- molekyylit, innovatiiset kuljettaja-aineet, hellävaraiset säilöntäaineet ja mielyttäviä tuoksuja.

 

Brandin arvot

Periaatteet, jotka ohjaavat ja inspiroivat meitä

Kestävä Kauneus
Kansainvälinen hetki, Made in Italy huippuosaaminen, hoito ympäristöä ja ihmisiä kohtaan ovat liiketoimintamallimme, jotka perustuvat vauraan pitkäikäisyyteen.
Uskomme, että kauneuden ja kestävyyden välinen tasapaino - mitä kutsumme "kestäväksi kauneudeksi" - voi parantaa elämäämme ja ympärillämme olevaa maailmaa.

Ole paras maailmalle
Vuosien varrella tämä visio on ilmaistu sekä erittäin kestävien tuotteiden ja palvelujen luomisessa että lukuisissa aloitteissa kestävän kauneuden tukemiseksi. Vuonna 2016 tämä lähestymistapa johti Davinesin hankkimaan B Corp-sertifikaatin, joka liittyi virallisesti maailmanlaajuiseen yritysverkostoon, joka voiton motiivin ohella kilpailee maksimoimaan positiivisen vaikutuksensa ihmisiin ja ympäristöön.

Tekstiä on lainattu Comfort Zone, https://www.sustaining-beauty.com

[ comfort zone ]


/skin regimen/


Uusi ihonhoitolinja niille, joilla on nopeatempoinen elämäntapa ja stressaantunut iho. Hoito ravitsee, elvyttää ja samalla kosteuttaa sekä kirkastaa ihoa tehokkaasti.

Ennaltaehkäise ikääntymisen ensimerkkejä ja korjaa huonojen elämäntapojen vaikutuksia ihossa.

Mieltä rauhoittava tuoksu koostuu katajan, seetrin, kopaivan ja ruusupuun eteerisistä öljyistä. Tuoksu on lämmin, puinen ja maadoittava.

Sarjan ydin perustuu hoitaviin koostumuksiin, tuoksuun ja ihoa hoitaviin tehokkaisiin kasviuutteisiin jotka ehkäisevät stressin ihovaikutuksia.

/skin regimen/ on Unisex- tuotelinja !Ekopharma sokeri

Ekopharma Helsinki on luomulaatuinen ammattilaissarja, jota valmistetaan Helsingissä suomalaiselle iholle. Suomen ankarissa olosuhteissa kehitettyneet antioksidanttirikkaat arktiset marjat ovat Ekopharma tuotteiden sydän. Hilla Hellä sokeri on ensimmäinen suomalainen, kotimaisista raaka-aineista kehitetty sokeri karvanpoistoon. Sokerit sisältävät ihoa kosteuttavaa betaiinia, suomalaisten soiden ihoa ravitsevaa hillauutetta, glukoosia, fruktoosia ja sakkaroosia. Sokerointi on loistava tapa aloittaa karvanpoiston, mikäli et ennen poistattunut karvoja. Sokerointi on samalla hyvä ihonkuorinta ja jälkihoitotuotteet ovat  "Hillan Hellän" hoitavia.

Muut tuotteet

Luonnollisen kauniit, pitkät ja kaarevat ripset

Yumi™Lashes -ripsien kestotaivutus- on todellinen vallankumous kauneuden maailmassa. Se on täysin uudenlainen ripsien kestotaivutus joka saa omat luonnolliset ripsesi näyttämään pitkiltä, kauniilta ja näyttäviltä, ilman liimaa ja irto-osia.

Yumi™Lashes syntyi vuonna 2008 ja se on siitä lähtien saanut paljon tunnustusta kauneustoimittajilta ympäri maailman. Yumi™Lashes on todellinen vaihtoehto ripsipidennyksille ja irtoripsille.

Yumi™Lashes korostaa silmiesi luonnollista kauneutta, ainutlaatuisella ripsiesi kestotaivutuksella sekä kestoväreillä.

Tavallisen ripsipermanentin sijaan Yumi™Lashes taivuttaa ripsesi ylöspäin, antaen ripsillesi pituutta, korkeutta ja volyymiä, saaden näin ripsesi näyttämään pidemmiltä ja tuuheammilta.


Tekstiä tulossa


Pina Parie

Laadukkaat tuotteet onnistuneeseen lakkaukseen

Pina Parie -tuotteet on kehitetty ammattimaiseen kauneudenhoitoon. Tuotteiden kehittelyssä on panostettu korkeaan laatuun, niiden turvalliseen käyttöön sekä kestävään lopputulokseen. Kaikki kauneudenhoitosarjan tuotteet ovat EU-lainsäädännön hyväksymiä ja ne valmistetaan joko EU:ssa, suurimmaksi osaksi Saksassa, tai EU:n lainsäädännön mukaisesti. Tuotteiden raaka-aineet ovat EU:n kosmetiikkalain hyväksymiä.

Kynsilakat

Pina Parie -kynsilakoista löydät yli 60 upeaa eri sävyä! Valikoimaan kuuluu sekä klassisia että uusia, trendikkäitä värilakkoja. Helppokäyttöisiä ja kestäviä värilakkoja.

Pina Parie -kynsilakkoihin kuuluvat erikseen myös laadukkaat päällys- ja aluslakat.Bohon herkullisen väriset kynsilakat ovat ekologisia ja vegaanisia. Kynsilakoista on poistettu kaikki yleisimmät haitalliset ainesosat eli ne ovat joko 7free, 8free, 9free tai 10free kynsilakkoja värisävyistä riippuen. Niissä on korkea pigmenttisyys ja hyvä pysyvyys, miellyttävä ja helppo työstää kynnelle, hyvä levitettävyys, kuivuu erittäin nopeasti. Kynsilakoissa on UV-suoja, joka estää kynsiä kellastumasta. Kaunis lasinen pullo saarnipuisella korkilla kruunaa kokonaisuuden.


NORVELL skin solutions / Amerikan #1# itseruskettava !

Meille on myyntissä tästä sarjasta: Vaalealle iholle/ vartalolle, Tummalle iholle/ vartalolle, kasvoille ja Rapid eli nopea rusketus ja levityskinnas.

Norvell on ammattilaisten mutta myös kuluttajien itseruskettava sarja, jossa ei ole sulfaatteja, parabeeneja, gluteteiinia tai pähkinää. Kaikki tuotteet ovat 100% vegaanisia ja orgaanisia, eikä niitä ole testattu eläimillä. Kaikilla tuotteilla saa luonnollisen rusketustuloksen ilman oranssia vivahtavia sävyjä. Täydellinen rantalook !

Tuote elvyttää ja ravitsee sekä ylläpitää oman kosteustasapainoa ihossa. Luonnollinen rusketustulos kaikille ihotyypeille ja antavat kuulaan ja kauniin, sekä nopean rusketuksen, joka kehittyy luonnollisesti turvallisen DHAn ansioista.

- Nopeasti kuivuva, ei tahmaa, ei jätä raitoja, eikä oranssia lopputulosta ja hoitaa myös ihoa sekä hinta on edullinen.


Kuvagalleria / Comfort Zone eri linjoista, jota käytämme hoidoissa ja myynnissä.