Comfort Zone, Italialaiset juuret ja kansainvälinen kulttuuri

Brändin perustaja Davide Bollati, hän on farmaseuttina sekä kosmetiikan kemistinä aloittanut ikääntymisen enneltaehkäisyn tutkimisen jo vuonna 1989. Lukuisia kertoja palkittu ammattikosmetiikkasarja, joka on perustettu 1996 tunnetun hiustenhoitobrändin, Davines Groupin ihonhoitosarja. Bollatin perheen omistama yritys sijaitsee Italian Parmassa, jossa on sen omat tuotekehittelylaboratoriot suunnittelevat ja tuotanto valmistaa innovaatiivisia tuotekokoelmia ja huippuluokkaisia raaka-ainekoostumuksia.

Comfort Zone tavoite on edistää holistista, terveellistä ja kestävää elämäntapaa kehittyneiden, tieteeseen pohjautuvien ratkaisujen kautta parantaaksemme ihon, kehon ja mielen tasapainoa. Konsepti- Skin Science Soul- iho on keskipiste, tiede on oppaamme, sielu tekee siitä ainutlaatuisen.

Tuotteet sisältävät luonnonuutteita ja - öljyjä, High Tech- molekyylit, innovatiiset kuljettaja-aineet, hellävaraiset säilöntäaineet ja mielyttäviä tuoksuja.

Tuoteet ei sisällä silikoneja, parapeeneja, metyyli-isotiatsolinonea, mineraaliöljyjä, keinotekoisia väriaineita, eläinperäisiä ainesosia tai sulfaatteja. Dermatologisesti testattuja.

Tekstiä on lainattu Comfort Zone

[ comfort zone ]


/skin regimen/


Uusi ihonhoito niille, joilla on nopeatempoinen elämäntapa ja stressaantunut iho. Hoito ravitsee, elvyttää ja samalla kosteuttaa sekä kirkastaa ihoa tehokkaasti.

Ennaltaehkäise ikääntymisen ensimerkkejä ja korjaa huonojen elämäntapojen vaikutuksia ihossa.

( lisää tekstiä tulossa )


Ekopharma sokeri

Hilla Hellä sokeri on esimmäinen kotimaisista raaka-aineista, sekä täysin Suomessa valmistettu. Hilla Hellä sokerit sisältävät suomalaisesta sokerijuurikkaasta valmistettua ihoa kosteuttavaa betaiinia, suomalaisten soiden ihoa ravitsevaa hillauutetta, glukoosia, fruktoosia ja sakkaroosia. Sokerointi on loistava tapa aloittaa karvanpoiston, mikäli et ennen poistattunut karvoja. Sokerointi on samalla hyvä ihonkuorinta ja jälkihoitotuotteet ovat hellän hoitavia.

Muut tuotteet

Luonnollisen kauniit, pitkät ja kaarevat ripset

Yumi™Lashes -ripsien kestotaivutus- on todellinen vallankumous kauneuden maailmassa. Se on täysin uudenlainen ripsien kestotaivutus joka saa omat luonnolliset ripsesi näyttämään pitkiltä, kauniilta ja näyttäviltä, ilman liimaa ja irto-osia.

Yumi™Lashes syntyi vuonna 2008 ja se on siitä lähtien saanut paljon tunnustusta kauneustoimittajilta ympäri maailman. Yumi™Lashes on todellinen vaihtoehto ripsipidennyksille ja irtoripsille.

Yumi™Lashes korostaa silmiesi luonnollista kauneutta, ainutlaatuisella ripsiesi kestotaivutuksella sekä kestoväreillä.

Tavallisen ripsipermanentin sijaan Yumi™Lashes taivuttaa ripsesi ylöspäin, antaen ripsillesi pituutta, korkeutta ja volyymiä, saaden näin ripsesi näyttämään pidemmiltä ja tuuheammilta.


Pina Parie

Laadukkaat tuotteet onnistuneeseen lakkaukseen

Pina Parie -tuotteet on kehitetty ammattimaiseen kauneudenhoitoon. Tuotteiden kehittelyssä on panostettu korkeaan laatuun, niiden turvalliseen käyttöön sekä kestävään lopputulokseen. Kaikki kauneudenhoitosarjan tuotteet ovat EU-lainsäädännön hyväksymiä ja ne valmistetaan joko EU:ssa, suurimmaksi osaksi Saksassa, tai EU:n lainsäädännön mukaisesti. Tuotteiden raaka-aineet ovat EU:n kosmetiikkalain hyväksymiä.

Kynsilakat

Pina Parie -kynsilakoista löydät yli 60 upeaa eri sävyä! Valikoimaan kuuluu sekä klassisia että uusia, trendikkäitä värilakkoja. Helppokäyttöisiä ja kestäviä värilakkoja.

Pina Parie -kynsilakkoihin kuuluvat erikseen myös laadukkaat päällys- ja aluslakat.

Kestolakkaukset

Fusion UV -kestolakat ovat kynsilakan ja UV-geelin yhdistelmä. Kestolakoista soveltuvat sekä luonnonkynnelle että rakennekynsille käytettäviksi.

Kestolakka levitetään kynsilakan tavoin, mutta on valokovetteista geeliominaisuutensa takia. Tämän ansiosta lakkaus on äärimmäisen kestävä ja nopeasti kuivuva. Kestolakkaus on helppo ja nopea tapa saada kynsistä kauniit.


Bohon herkullisen väriset kynsilakat ovat ekologisia ja vegaanisia. Kynsilakoista on poistettu kaikki yleisimmät haitalliset ainesosat eli ne ovat joko 7free, 8free, 9free tai 10free kynsilakkoja värisävyistä riippuen. Niissä on korkea pigmenttisyys ja hyvä pysyvyys, miellyttävä ja helppo työstää kynnelle, hyvä levitettävyys, kuivuu erittäin nopeasti. Kynsilakoissa on UV-suoja, joka estää kynsiä kellastumasta. Kaunis lasinen pullo saarnipuisella korkilla kruunaa kokonaisuuden.


NORVELL skin solutions / Amerikan #1# itseruskettava !

Meille on myyntissä tästä sarjasta: Vaalealle iholle/ vartalolle, Tummalle iholle/ vartalolle, kasvoille ja Rapid eli nopea rusketus ja levityskinnas.

Norvell on ammattilaisten mutta myös kuluttajien itseruskettava sarja, jossa ei ole sulfaatteja, parabeeneja, gluteteiinia tai pähkinää. Kaikki tuotteet ovat 100% vegaanisia ja orgaaniisisa, eikä niitä ole testattu eläimillä. Kaikilla tuotteilla saa luonnollisen rusketustuloksen ilman oranssia vivahtavia sävyjä. Täydellinen rantalook !

Tuote elvyttää ja ravitsee sekä ylläpitää oman kosteustasapainoa ihossa. Luonnollinen rusketustulos kaikille ihotyypeille ja antavat kuulaan ja kauniin, sekä nopean rusketuksen, joka kehittyy luonnollisesti turvallisen DHAn ansioista.

- Nopeasti kuivuva, ei tahmaa, ei jätä raitoja, eikä oranssia lopputulosta ja hoitaa myös ihoa sekä hinta on edullinen.


Kuvagalleria / Comfort Zone eri linjoista, jota käytämme hoidoissa ja myynnissä.