[comfortzone]

[comfort zone] tuotekehittelystä vastaa Dr. Davide Bollati ja hänen tinkimätön asenteensa yhdessä farmasian ja kosmetiikan kemian opintojen kanssa on paitsi johtanut moniin palkittuihin innovaatioihin, myös ajaa eteenpäin jatkuvaa kehitystä.

[comfort zone] työskentelee tiiviissä yhteistyössä tutkijoista ja lääkäreistä koostuvan komitean kanssa, jotta jokainen ihonhoitoratkaisu on varmasti kehityksen kärjessä ja tuottaa konkreettisia tuloksia erilaisiin tarpeisiin, sekä elämyksellisissä spahoidoissa että tiettyyn ongelman pureutuvissa kasvo- ja vartalohoidoissa.

"Konsepti- Skin Science Soul- iho on keskipiste, tiede on oppaamme, sielu tekee siitä ainutlaatuisen".

"SKIN is our focus. SCIENCE is our guide. SOUL makes our offer unique".

[comfort zone] tavoite on edistää holistista, terveellistä ja kestävää elämäntapaa kehittyneiden, tieteeseen pohjautuvien ratkaisujen kautta parantaaksemme ihon, kehon ja mielen tasapainoa.

Tuotteet sisältävät luonnonuutteita ja - öljyjä, High Tech- molekyylit, innovatiiset kuljettaja-aineet, hellävaraiset säilöntäaineet ja mielyttäviä tuoksuja.


/skin regimen/on Unisex- tuotelinja !

/skin regimen/ on uusi urbaani [comfort zone] tuotesarja, joka on suunnattu modernille kaupunkilaiselle. Ihonhoitolinja niille, joilla on nopeatempoinen elämäntapa ja stressaantunut iho.

Tuotteet ravitsee, elvyttää ja samalla kosteuttaa sekä kirkastaa ihoa tehokkaasti. Tuotelinja koostuu unisex-tuotteista, joista kootaan jokaiselle käyttäjälle sopiva nelivaiheinen kokonaisuus: valmistele, palauta, korjaa ja alusta.

Mieltä rauhoittava tuoksu koostuu katajan, seetrin, kopaivan ja ruusupuun eteerisistä öljyistä. Tuoksu on lämmin, puinen ja maadoittava.

Sarjan ydin perustuu hoitaviin koostumuksiin, tuoksuun ja ihoa hoitaviin tehokkaisiin kasviuutteisiin jotka ehkäisevät stressin ihovaikutuksia.

/skin regimen/ tuotteet on kehitetty funktionaalisesti, mahdollisimman tehokkaiden kasviuutteiden ja huipputeknisten high-tech-molekyylien yhdistelmistä. Kaikki tuotteet sisältävät eksklusiivista Longevity Complex™-uutetta, joka sisältää luonnollisia superfood-uutteita: pinaattia, maqui-marjaa ja indigoa sekä antioksidanttista karnosiinia.

Luonnollista alkuperää olevat raaka-aineet ovat prioriteettilistan kärjessä. Mitään ei ole jätetty sattuman varaan ja vaadituista tuloksista ei ole kehitys- ja valmistusvaiheessa tingitty.
Ekopharma sokeri

Ekopharma Helsinki on luomulaatuinen ammattilaissarja, jota valmistetaan Helsingissä suomalaiselle iholle. Suomen ankarissa olosuhteissa kehitettyneet antioksidanttirikkaat arktiset marjat ovat Ekopharma tuotteiden sydän. Hilla Hellä sokeri on ensimmäinen suomalainen, kotimaisista raaka-aineista kehitetty sokeri karvanpoistoon. Sokerit sisältävät ihoa kosteuttavaa betaiinia, suomalaisten soiden ihoa ravitsevaa hillauutetta, glukoosia, fruktoosia ja sakkaroosia. Sokerointi on loistava tapa aloittaa karvanpoiston, mikäli et ennen poistattunut karvoja. Sokerointi on samalla hyvä ihonkuorinta ja jälkihoitotuotteet ovat  "Hillan Hellän" hoitavia.


Muut tuotteet

Luonnollisen kauniit, pitkät ja kaarevat ripset

Yumi™Lashes -ripsien kestotaivutus- on todellinen vallankumous kauneuden maailmassa. Se on täysin uudenlainen ripsien kestotaivutus joka saa omat luonnolliset ripsesi näyttämään pitkiltä, kauniilta ja näyttäviltä, ilman liimaa ja irto-osia.

Yumi™Lashes syntyi vuonna 2008 ja se on siitä lähtien saanut paljon tunnustusta kauneustoimittajilta ympäri maailman. Yumi™Lashes on todellinen vaihtoehto ripsipidennyksille ja irtoripsille.

Yumi™Lashes korostaa silmiesi luonnollista kauneutta, ainutlaatuisella ripsiesi kestotaivutuksella sekä kestoväreillä.

Tavallisen ripsipermanentin sijaan Yumi™Lashes taivuttaa ripsesi ylöspäin, antaen ripsillesi pituutta, korkeutta ja volyymiä, saaden näin ripsesi näyttämään pidemmiltä ja tuuheammilta.


Nailberry on monipalkittu Brittiläinen korkealaatuinen kynsilakkamerkki. Uudenajan patentoitu teknologia mahdollistaa upean lakkauksen aikaansaamisen ilman turhia kemikaaleja. Nailberryssä rikkaat sävyt sekä erittäin hyvä pysyvyys mahdollistaa kauniit kynnet ilman oheisia kemikaaleja, kuten: ftalaatit, tolueeni, formaldehydi, formaldehydi resiini, kamferi, ksyleeni, etyylitosyyliamidi, trifenyylifosfaatti, alkoholi, parabeenit, eläinperäiset johdannaiset ja gluteenit. Innovatiivisen L'Oxygene-teknologian ansiosta ilma ja kosteus siirtyvät Nailberry-kynsilakan kautta kynteen, jonka vuoksi kynnet pysyvät terveempinä. Sarja on gluteeniton ja omaa Cruelty Free & Vegan sertifikaatit. Nailberry on vegaanisarja ja soveltuu niille, jotka haluavat välttää turhia kemikaaleja kauneudenhoidossa luopumatta kuitenkaan värisävyjen runsaudesta. Runsas pigmenttisyys varmistaa täydellisen peittävyyden ja hyvän keston. Kynsilakat eivät koskaan ole täysin luomua.

Pina Parie

Laadukkaat tuotteet onnistuneeseen lakkaukseen

Pina Parie -tuotteet on kehitetty ammattimaiseen kauneudenhoitoon. Tuotteiden kehittelyssä on panostettu korkeaan laatuun, niiden turvalliseen käyttöön sekä kestävään lopputulokseen. Kaikki kauneudenhoitosarjan tuotteet ovat EU-lainsäädännön hyväksymiä ja ne valmistetaan joko EU:ssa, suurimmaksi osaksi Saksassa, tai EU:n lainsäädännön mukaisesti. Tuotteiden raaka-aineet ovat EU:n kosmetiikkalain hyväksymiä.

Kynsilakat

Pina Parie -kynsilakoista löydät yli 60 upeaa eri sävyä! Valikoimaan kuuluu sekä klassisia että uusia, trendikkäitä värilakkoja. Helppokäyttöisiä ja kestäviä värilakkoja.

Pina Parie -kynsilakkoihin kuuluvat erikseen myös laadukkaat päällys- ja aluslakat.


Bohon herkullisen väriset kynsilakat ovat ekologisia ja vegaanisia. Kynsilakoista on poistettu kaikki yleisimmät haitalliset ainesosat eli ne ovat joko 7free, 8free, 9free tai 10free kynsilakkoja värisävyistä riippuen. Niissä on korkea pigmenttisyys ja hyvä pysyvyys, miellyttävä ja helppo työstää kynnelle, hyvä levitettävyys, kuivuu erittäin nopeasti. Kynsilakoissa on UV-suoja, joka estää kynsiä kellastumasta. Kaunis lasinen pullo saarnipuisella korkilla kruunaa kokonaisuuden.


L`ecente` kestolakat

Shellac kestolakka