[comfort zone], Italialaiset juuret ja kansainvälinen kulttuuri

[comfort zone] perustettiin Italiassa vuonna 1996. Se osa Davines Group -perheyritystä, joka omistaa laajan, uusiutuvalla energialla toimivan tutkimus- ja tuotantolaitoksen Parmassa. Pieni hiustuotteita valmistava perheyritys on kasvanut kansainvälisesti palkituksi spabrändiksi, jolla on laaja valikoima ylellisiä, tuloksellisia spahoitoja ja kotihoitotuotteita. Tuotekehittelystä vastaa Dr. Davide Bollati ja hänen tinkimätön asenteensa yhdessä farmasian ja kosmetiikan kemian opintojen kanssa on paitsi johtanut moniin palkittuihin innovaatioihin, myös ajaa eteenpäin jatkuvaa kehitystä.

Vuonna 2017 [comfort zone] sai tunnetun B-Corp -sertifikaatin, joka on tunnustus vuosien intensiivisestä ja kunnianhimoisesta työstä eettisten ja kestävien tuotteiden ja prosessien kehittämiseksi. Tuotekehitys, tuotanto ja pakkaus toimivat 100 % uusiutuvan energian varassa.

[comfort zone] työskentelee tiiviissä yhteistyössä tutkijoista ja lääkäreistä koostuvan komitean kanssa, jotta jokainen ihonhoitoratkaisu on varmasti kehityksen kärjessä ja tuottaa konkreettisia tuloksia erilaisiin tarpeisiin, sekä elämyksellisissä spahoidoissa että tiettyyn ongelman pureutuvissa kasvo- ja vartalohoidoissa.

Koska ihonhoitotuotteiden tehtävä on ravita ihoa, [comfort zone] on poikkeuksellisen tarkka tuotteiden sisällöstä ja koostumuksesta. Tuotteisiin valitaan vain tehokkaimmat luonnolliset ainesosat ja ne yhdistetään edistyksellisimpiin high-tech -molekyyleihin ja kuljetusmenetelmiin, jotta voidaan varmistua tuotteiden tehokkuudesta, turvallisuudesta ja käyttömukavuudesta.

[ comfort zone ]

Brandin arvot

Periaatteet, jotka ohjaavat ja inspiroivat meitä

Kestävä Kauneus
Kansainvälinen hetki, Made in Italy huippuosaaminen, hoito ympäristöä ja ihmisiä kohtaan ovat liiketoimintamallimme, jotka perustuvat vauraan pitkäikäisyyteen.
Uskomme, että kauneuden ja kestävyyden välinen tasapaino - mitä kutsumme "kestäväksi kauneudeksi" - voi parantaa elämäämme ja ympärillämme olevaa maailmaa.

Ole paras maailmalleVuosien varrella tämä visio on ilmaistu sekä erittäin kestävien tuotteiden ja palvelujen luomisessa että lukuisissa aloitteissa kestävän kauneuden tukemiseksi. Vuonna 2016 tämä lähestymistapa johti Davinesin hankkimaan B Corp-sertifikaatin, joka liittyi virallisesti maailmanlaajuiseen yritysverkostoon, joka voiton motiivin ohella kilpailee maksimoimaan positiivisen vaikutuksensa ihmisiin ja ympäristöön.

Tekstiä on lainattu Comfort Zone, https://www.sustaining-beauty.com

"Konsepti- Skin Science Soul- iho on keskipiste, tiede on oppaamme, sielu tekee siitä ainutlaatuisen".

"SKIN is our focus. SCIENCE is our guide. SOUL makes our offer unique".

[comfort zone] tavoite on edistää holistista, terveellistä ja kestävää elämäntapaa kehittyneiden, tieteeseen pohjautuvien ratkaisujen kautta parantaaksemme ihon, kehon ja mielen tasapainoa.

Tuotteet sisältävät luonnonuutteita ja - öljyjä, High Tech- molekyylit, innovatiiset kuljettaja-aineet, hellävaraiset säilöntäaineet ja mielyttäviä tuoksuja.


/skin regimen/on Unisex- tuotelinja !


/skin regimen/ on uusi urbaani comfort zone -tuotesarja, joka on suunnattu modernille kaupunkilaiselle. Ihonhoitolinja niille, joilla on nopeatempoinen elämäntapa ja stressaantunut iho.  Tuotteet ovat sertifioidusti hiilidioksidineutraaleja ja ne on valmistettu uusiutuvalla energialla.

Tuotteiden on kliinisesti todistettu minimoivan päivittäisen stressin ja ilmansaasteiden sekä elämäntapojen aiheuttamia negatiivisia vaikutuksia iholla.

Ennaltaehkäise ja kamppailee tunnetuimpia stressiin liittyviä ikääntymisen merkkejä kuten kuivumista, sameutta, epätasaisuutta, epäpuhtauksia ja uurteita vastaan.   ikääntymisen ensimerkkejä ja korjaa huonojen elämäntapojen vaikutuksia ihossa. Tuotteet ravitsee, elvyttää ja samalla kosteuttaa sekä kirkastaa ihoa tehokkaasti. Tuotelinja koostuu unisex-tuotteista, joista kootaan jokaiselle käyttäjälle sopiva nelivaiheinen kokonaisuus: valmistele, palauta, korjaa ja alusta.

Mieltä rauhoittava tuoksu koostuu katajan, seetrin, kopaivan ja ruusupuun eteerisistä öljyistä. Tuoksu on lämmin, puinen ja maadoittava.

Sarjan ydin perustuu hoitaviin koostumuksiin, tuoksuun ja ihoa hoitaviin tehokkaisiin kasviuutteisiin jotka ehkäisevät stressin ihovaikutuksia.

/skin regimen/ tuotteet on kehitetty funktionaalisesti, mahdollisimman tehokkaiden kasviuutteiden ja huipputeknisten high-tech-molekyylien yhdistelmistä. Kaikki tuotteet sisältävät eksklusiivista Longevity Complex™-uutetta, joka sisältää luonnollisia superfood-uutteita: pinaattia, maqui-marjaa ja indigoa sekä antioksidanttista karnosiinia.

/skin regimen/ tarjoaa 100% luonnollisen, tasapainoisen ja voimaannuttavan aromaattisen tuoksuelämyksen sekä viilentäviä, hierottavia koostumuksia, jotka houkuttelevat iholta kadonneen hehkun esiin. Conscious Based Formulas™ on konsepti, joka takaa, että kaikki raaka-aineet on valittu äärimmäisellä huolellisuudella.

Luonnollista alkuperää olevat raaka-aineet ovat prioriteettilistan kärjessä. Mitään ei ole jätetty sattuman varaan ja vaadituista tuloksista ei ole kehitys- ja valmistusvaiheessa tingitty.

Mustat lasipakkaukset on valmistettu erikoistyönä Sveitsissä. Erityistiivis lasi läpäisee vain 0,5% valoa ja säilyttää tuotteet parhaalla mahdollisella tavalla ilman säilöntäaineita. Osa tuotteista on pakattu lasin sijaan alumiiniin, sillä alumiini on stabiili pakkausmateriaali, joka ei reagoi sisällön kanssa ja joka on mahdollista kierrättää melkein kaikkialla maailmassa. Näillä toimilla suojataan raaka-aineita, mikä pidentää tuotteiden käyttöikää ja toimivuutta. Tuotteet pakataan Italian Parmassa uusiutuvan energian avulla kauttaaltaan kierrätettäviin materiaaleihin: lasiin, sokeriruo'osta valmistettuun biomuoviin, turvalliseksi sertifioituun alumiiniin sekä FSC-sertifioituun paperiin.


Ekopharma sokeri

Ekopharma Helsinki on luomulaatuinen ammattilaissarja, jota valmistetaan Helsingissä suomalaiselle iholle. Suomen ankarissa olosuhteissa kehitettyneet antioksidanttirikkaat arktiset marjat ovat Ekopharma tuotteiden sydän. Hilla Hellä sokeri on ensimmäinen suomalainen, kotimaisista raaka-aineista kehitetty sokeri karvanpoistoon. Sokerit sisältävät ihoa kosteuttavaa betaiinia, suomalaisten soiden ihoa ravitsevaa hillauutetta, glukoosia, fruktoosia ja sakkaroosia. Sokerointi on loistava tapa aloittaa karvanpoiston, mikäli et ennen poistattunut karvoja. Sokerointi on samalla hyvä ihonkuorinta ja jälkihoitotuotteet ovat  "Hillan Hellän" hoitavia.

Muut tuotteet

Luonnollisen kauniit, pitkät ja kaarevat ripset

Yumi™Lashes -ripsien kestotaivutus- on todellinen vallankumous kauneuden maailmassa. Se on täysin uudenlainen ripsien kestotaivutus joka saa omat luonnolliset ripsesi näyttämään pitkiltä, kauniilta ja näyttäviltä, ilman liimaa ja irto-osia.

Yumi™Lashes syntyi vuonna 2008 ja se on siitä lähtien saanut paljon tunnustusta kauneustoimittajilta ympäri maailman. Yumi™Lashes on todellinen vaihtoehto ripsipidennyksille ja irtoripsille.

Yumi™Lashes korostaa silmiesi luonnollista kauneutta, ainutlaatuisella ripsiesi kestotaivutuksella sekä kestoväreillä.

Tavallisen ripsipermanentin sijaan Yumi™Lashes taivuttaa ripsesi ylöspäin, antaen ripsillesi pituutta, korkeutta ja volyymiä, saaden näin ripsesi näyttämään pidemmiltä ja tuuheammilta.


Tekstiä tulossa


Pina Parie

Laadukkaat tuotteet onnistuneeseen lakkaukseen

Pina Parie -tuotteet on kehitetty ammattimaiseen kauneudenhoitoon. Tuotteiden kehittelyssä on panostettu korkeaan laatuun, niiden turvalliseen käyttöön sekä kestävään lopputulokseen. Kaikki kauneudenhoitosarjan tuotteet ovat EU-lainsäädännön hyväksymiä ja ne valmistetaan joko EU:ssa, suurimmaksi osaksi Saksassa, tai EU:n lainsäädännön mukaisesti. Tuotteiden raaka-aineet ovat EU:n kosmetiikkalain hyväksymiä.

Kynsilakat

Pina Parie -kynsilakoista löydät yli 60 upeaa eri sävyä! Valikoimaan kuuluu sekä klassisia että uusia, trendikkäitä värilakkoja. Helppokäyttöisiä ja kestäviä värilakkoja.

Pina Parie -kynsilakkoihin kuuluvat erikseen myös laadukkaat päällys- ja aluslakat.Bohon herkullisen väriset kynsilakat ovat ekologisia ja vegaanisia. Kynsilakoista on poistettu kaikki yleisimmät haitalliset ainesosat eli ne ovat joko 7free, 8free, 9free tai 10free kynsilakkoja värisävyistä riippuen. Niissä on korkea pigmenttisyys ja hyvä pysyvyys, miellyttävä ja helppo työstää kynnelle, hyvä levitettävyys, kuivuu erittäin nopeasti. Kynsilakoissa on UV-suoja, joka estää kynsiä kellastumasta. Kaunis lasinen pullo saarnipuisella korkilla kruunaa kokonaisuuden.


NORVELL skin solutions / Amerikan #1# itseruskettava !

Meille on myyntissä tästä sarjasta: Vaalealle iholle/ vartalolle, Tummalle iholle/ vartalolle, kasvoille ja Rapid eli nopea rusketus ja levityskinnas.

Norvell on ammattilaisten mutta myös kuluttajien itseruskettava sarja, jossa ei ole sulfaatteja, parabeeneja, gluteteiinia tai pähkinää. Kaikki tuotteet ovat 100% vegaanisia ja orgaanisia, eikä niitä ole testattu eläimillä. Kaikilla tuotteilla saa luonnollisen rusketustuloksen ilman oranssia vivahtavia sävyjä. Täydellinen rantalook !

Tuote elvyttää ja ravitsee sekä ylläpitää oman kosteustasapainoa ihossa. Luonnollinen rusketustulos kaikille ihotyypeille ja antavat kuulaan ja kauniin, sekä nopean rusketuksen, joka kehittyy luonnollisesti turvallisen DHAn ansioista.

- Nopeasti kuivuva, ei tahmaa, ei jätä raitoja, eikä oranssia lopputulosta ja hoitaa myös ihoa sekä hinta on edullinen.


Kuvagalleria / Comfort Zone eri linjoista, jota käytämme hoidoissa ja myynnissä.