Sokerointi Hinnasto


Karvanpoisto sokerilla. Karvanpoistoista joka viides -10% ja joka kymmenes -20%

Bikinilinja 35€

Sääret tai reidet 45€

Sääret + reidet 80€

Kainalot 25€

Käsivarret 35€

Ylähuuli tai leuka 15€

Selkä tai rinta 60€

Bikinilinja + kainalot 50€

Laajen.bikini + reidet 70€

Sääret + kainalot 60€

Sokeripaketti 85€

bikinilinja+kainalot+sääret

Sokeripaketti 120€ bikinilinja+kainalot+sääret+reidet


Foot Specialist 60min

Kevyt valkoisen teen tuoksu !

Kosteuttava, pehmentävä ja ihoa kirkastava spa- jalkahoito. Hoito aloitetaan lempeällä jalkakylvyllä ja hoito sisältää kynsilakan poiston, jalkojen puhdistuksen, kynsinauhaöljy käsittelyn, jalkojen kuorinnan ja rentouttavan jalkahieronnan  täyteläisellä jalkavoiteella.. Kynsien lakkaus, lisämaksu 25€ ja hinta sisältää lakkapullon omaksi tai SO-lakka, joka kuivatetaan UV- valolla 18€.

Hyvä Lahjavinkki !

75€

CompleteHand & Feet Specialist 90min

Yhdistelmä spahoito käsille ja jaloille

Sisältää kynsilakan poiston, käsien ja jalkojen kuorinnan, puhdistuksen, kynsinauhojen hoito öljyllä, käsinaamion, käsi/jalkahieronnan, käsivoide sekä jalkavoiteen.

105€

Nourishing Hand or Feet 30min

käsille/ tai jaloille mineraalirikas, kosteuttava hoitokonaisuus

Ihaanteellinen hemmotteluhoito käsille/ tai jaloille ja yhdistä lisähoitona kasvohoidon yhteydessä . Sisältää kuorinnan, Spa Mud/ lämmitetty mutanaamion ja rentouttavan pää,-ja käsi/ tai jalkahieronnan. Kosteuttava ja virkistävä hoitokokonaisuus väsyneille käsille tai jaloille.

Kasvo/ tai jalkahoidon yhteydessä 35€, Yksittäisenä hoitona 45€

HandSpecialist 60min

Kosteuttava, pehmentävä ja ihoa kirkastava käsihoito. Hoito sisältää kynsilakan poiston, kynsien viilauksen, käsien puhdistustuksen, kynsinauhaöljy käsittelyn, kädet kuoritaan ja käsihoito sisältää hoitavan käsinaamio sekä lopuksi kädet hierotaan ravitsevalla käsivoiteella. Kynsien lakkaus, lisämaksu 25€ ja hinta sisältää lakkapullon omaksi.

55€Vartalohoito Hinnasto

[comfort zone]

[comfort zone] rituaali- vartalohoidot/ hieronnat on koottu maailman eri kulttuureista ja maista sekä suunniteltu juuri [comfort zone] sarjalle sopivaksi. Hoitotuotteet ovat ylellisiä ja tuoksut on mielyttävän keveitä, raikkaita sekä rentouttavia. Rituaali/vartalohieronnassa käytämme mm öljyjä, joten parhaimmissa vaatteissa ei suositella tulemaan vartalohoitoihin


Body Strategist 3-in-1/ Selluliitti &Turvotus 105min

Uusi intensiivinen eteerisen öljyjen pohjautuva sellutiittihoito/ turvotukseen jaloissa /pakaroiden & vatsan aluella. Välitön keveyden tuntu. Erittäin tehokas vartalohoito nesteitä poistava ja sitkeäämpään selluliittiin tehoava hoito. Tulet kokemaan kuumia aaltoja ja myös kylmiä tunteita hoidon aikana. Hoidossa mm. kääritään vartalolle Wrap- kääreitä ja käytetään tehokkaita tuotteita, jotka parantavat verenkiertoa ja edistää rasvanpolttoa. Hoidon aikana tehdään myös Body Strategist Massage/ vartalohieronta. Sarjahoitona mahtavan tehokas, yhdistettynä terveelliseen ruokavalioon ja treeniin. Myös yksittäisenä hoitona tehokas !

125€

Bagni di pisa/ Eteeriset öljyt & levää/ Puhdistava 75min

Body Strategist Bagni di pisa thermal mud/ Tehokas puhdistava mutahoito jaloille, pakaroille ja vatsan alueelle, joka poistaa turvotusta ja vilkastuttaa rasva-aineenvaihduntaa, kuona-aineita poistava ja puhdistava selluliittihoito. Kuorinnan jälkeen hoidettaville alueille hierottava vartalomuta on sekoitus mm. Fucus- ja Laminaria-leviä ja eteerisiä öljyjä. Lopuksi vartalolle levitetään voide kevyesti hieroen.

95€

Algae Peel off mask/Kiinteyttävä 75min

Merellinen merileviin pohjautuva, vartalon ihoa pehmentävä, kiinteyttävä ja kosteuttava vartalohoito. Vartalon ongelmakohdat saavat kuorinnan ja naamion. Naamion vaikutusaikana tehdään päähieronta. Lopuksi vartalolle levitetään hoitovaikutuksia tukeva voide kevyesti hieroen.

95€

 Tranquillity Body Relax 60min  85€

Mielyttävän rentouttava ja aromaattisen tuoksuvalla ja lämmitetyllä öljymaidolla sekä vartalovoiteella yhdistetty Tranquillity- kokovartalon rituaalihierontaa. Hieronta on saanut vaikutteita mm Aasiasta. Hoito rentouttaa ja kosteuttaa tehokkaasti vartalon kuivaa ihoa.

85€

Aromasoul Ritual Massage 90min

"Aromasoul Elements" aromaattisen tuoksuva kokovartalohieronta vie neljään erilaisen maailman halki. Hieronta koostuu eri mantereiden hieronnoista ja on saanut vaikutteita mm kiinalaisesta lääketieteestä, ayurvedasta. Asiakas valitsee neljästä eri Blendistä oman mieluisan tuoksun. Arabian- Energisoiva, Mediterranean- Tasapainoittaa mieltä, Indian- Lymfakiertoa aktivoiva ja Oriental- Rentouttava.


95€