Ajankohtaista/Tarjoukset


Asiakasedut

- Kuukauden kampanjat löydät facebookista / Instagram

- Kanta-asiakasetu Comfort Zone tuoteostoista/ saat valita yhden 62€ arvoisen tuotteen ilmaiseksi, kun olet ostanut 10 tuotetta. Etu on hoitolakohtainen ja kanta-asiakaskortti on henkilökohtainen.

- Kasvohoidon yhteydessä -10% kasvohoito tuotteista.

- Karvanpoistoista joka viides -10% ja joka kymmenes -20%

- Eläkeläis alennus -5€ perus jalkahoidoista kello 10- 14 välisenä aikana.Huhtikuun Tarjous !

DOUBLE PEEL - HEDELMÄHAPPOHOITO 45MIN 70€

Uudistava hedelmähappohoito samealle ja epäpuhtaalle iholle - Harmahtavalle, kuivalle ja hehkua kaipaavalle. Sopii erityisen hyvin ikääntyneelle mutta myös nuoremmalle iholle. Hoito aktivoi solujen uusiutumista, kosteuttaa ja tasoittaa ihon väriä.


Kolme uutta vartalohoitoa tulossa ! 85€


1. Body strategist 3-in-1 body massage/ Intensiivinen selluliittihoito

2. Body strategist cellulite Bagni di pisa thermal mud/ Tehokas kuona-aineita poistava ja puhdistava selluliittihoito.

3. Body strategist cellulite Algae Peel off mask/ Merileviin pohjautuva vartalohoito, joka edistää rasvanpolttoa ja kosteuttaa sekä ihoa kiinteyttävä vartalohoito.


Erittäin suosittuja !

Myynnissä nyt erikoishintaan !

Sisältää "Hydra Memory Cream, kosteuttava & Renight Cream", vitamiinirikas 93€ ( norm. 125€) ja Remedy Defense Cream, hajusteeton & Renight Cream 93€ ( norm. 131€)Uusia tuotteita !

Body Active, Body Strategist ja CND Shellac

Tällä hetkellä myydyimmät Tuotteet & Hoidot Valitse suosikki !

[ comfort zone ]

Sublime skin Mask 64€

Näkyvästi kiinteyttävä naamio !

Tehokkaasti täytelöittävä, kiinteyttävä naamio. Korjaa ihon rakennetta sekä luonnollisen ikääntymisen ja auringon aiheuttamia muutoksia. Sopii hyvin yönaamioksi, macro-hyaluronihappoa, 94% luonnollista alkuperää,

Foot Specialist Jalkavoide 14€Micellar Water 26€

Virkistävä puhdistusvesi.

Monitoimituote ; silmille, huulille ja kasvoille. Tuoksuton ja 99% ainesosista luonnollista alkuperää. Kaikille ihotyypeille myös erittäin herkälle iholle.


Backmassage & Minifacial- Hieronta ja kasvohoito yhdistelmä hoito 60min 75€

Hieronta&kasvohoito yhdistelmä. Sisältää selkä- niska- ja hartiahieronnan. Kasvojen alkupuhdistuksen, kuorinnan, naamion, hoitovoiteen sekä rentouttavan päähieronnan.

Kestosuosikki Jalkahoito 75min 65€

Hoito sisältää jalkojen kylvetyksen, kynsien käsittelyn ja kovettumien poisto sekä hoitovoiteen. Tämä jalkahoito soveltuu, kun on ongelmia mm kynsien kanssa ja muuta ongelmaa tai ei ole käynyt jalkahoidossa pitkään aikaan. Sopii myös miehille hyvin. Huomio, ei sisällä lakkausta, voit tilata lisäpalveluna.

DOUBLE PEEL - Hedelmähappohoito 45MIN 70€

Uudistava hedelmähappohoito samealle ja epäpuhtaalle iholle - Väsyneelle, kuivalle ja hehkua kaipaavalle. Sopii erityisen hyvin ikääntyneelle mutta myös nuoremmalle iholle. Hoito aktivoi solujen uusiutumista, kosteuttaa ja tasoittaa ihon väriä.


Asiakkaiden suosikki ! Tranquillity Oil