Palkittu GeneO + UUSI laite hoitokonaisuus nyt Meillä !

  • GENEO REVIEVE -kasvohoitoa suositellaan aikuisen ihon hoitoon. Hoito tasoittaa hienoja juonteita ja lisää tehokkaasti ihon hehkua, jopa yhden hoidon jälkeen. Hoidossa käytettävä primer-geeli sisältää mm. tehokasta retinolia, punainen levää sekä kofeiinihappoa. Hieronta -imeytysvaiheessa käytettävä tehoseerumi sisältää mm. peptidi,- öljyjen - ja uutteiden yhdisteen.
  • GENEO ILLUMINATE -kasvohoito kirkastaa ja tasoittaa ihon sävyä sekä pureutuu ihon pigmenttimuutoksiin. Hoidossa käytettävä primer-geeli sisältää mm. kojic-happoa, porkkana sekä stabiloitua C-vitaminia. Hieronta -imeytysvaiheessa käytettävä tehoseerumi sisältää mm.aminohappoja, puunkuoriuutetta sekä öljyjen ja uutteiden yhdistettä.
  • GENEO BALANCE -hoito on tasapainottava hoito rasvaiselle, akne ja epäpuhtaalle iholle mutta sopii monelle ihoille ensi hoitona. Hoito puhdistaa tehokkaasti ja rauhoittaa epäpuhdasta ihoa. Hoidossa käytettävä primer-geeli sisältää mm. mantelihappoa, bambuhiiltä sekä camu camu -uutetta. Hieronta -imeytysvaiheessa käytettävä tehoseerumi sisältää mm. salisyylihappoa, oligopeptidejä sekä öljyjen ja uutteiden yhdistettä.
     

GeneO+ -yhdistelmähoito herättää ja elvyttää ihon kuorimalla hellästi kuolleen ihokerroksen ja samalla ravitsemalla, kosteuttamalla ja hapettamalla kudosta. Hoidolla on myös ihoa kiinteyttävä vaikutus. Tulokset ovat nähtävissä heti ensimmäisen hoitokerran jälkeen, ja sarjahoidolla voidaan vielä lisätä vaikutusten tehoa ja kestävyyttä.

TriPollar RF ja OxyGeneo yhdessä parantavat ihon pintakerrosten laatua pitkäkestoisesti. Se on ihanteellinen hoito, jolla saat säteilevän ihon vaikkapa ennen tärkeää tilaisuutta!

GeneO+-hoitokokonaisuuteen yhdistetään myös seerumin imeyttäminen hierontahoitopäällä, jolla tehostetaan vaikuttavien aineiden imeytymistä.

Jokainen GeneO+ -hoitokokonaisuuteen kuuluuva hoito voidaan toteuttaa myös yksittäisenä hoitona. Oma GeneO+ -hoitoja tekevä kosmetologisi osaa suositella Sinulle tarpeidesi ja ihotyyppisi mukaisesti parasta hoitokokonaisuutta.


Ajankohtaista/Edut

> Gifti ja muut lahjakortit, jotka on saatu joululahjaksi/ tai lahjaksi on voimassa 2020 vuoden loppuun saakka.


Uudet ihanat Nailberry kynsilakat kohta meillä myynnissä.