Ajankohtaista


Asiakasedut

- Kuukauden kampanjat löydät facebookista / Instagram

- Kanta-asiakasetu Comfort Zone tuoteostoista/ saat valita yhden 62€ arvoisen tuotteen  ilmaiseksi, kun olet ostanut 10 tuotetta. Etu on hoitolakohtainen ja kanta-asiakaskortti on henkilökohtainen.

- Kasvohoidon yhteydessä -10% kasvohoito tuotteista.

- Karvanpoistoista joka viides -10% ja joka kymmenes -20%

- Eläkeläis alennus -5€ perus jalkahoidoista kello 10- 14 välisenä aikana.


UUSI HOITO !

Aromasoul Ritual Massage 90min 90€ Helmikuun kampanjahinta 60€

"Aromasoul Elements" aromaattisen tuoksuva kokovartalohieronta vie neljään erilaisen maailman halki. Hieronta koostuu eri mantereiden hieronnoista ja on saanut vaikutteita mm kiinalaisesta lääketieteestä, ayurvedasta. Asiakas valitsee neljästä eri Blendistä oman mieluisan tuoksun. Arabian- Energisoiva, Mediterranean- Tasapainoittaa mieltä, Indian- Lymfakiertoa aktivoiva ja Oriental- Rentouttava.


UUSI KASVOHOITO !

/SKIN REGIMEN/ URBAN DETOX /PUHDISTAVA KASVOHOITO

Jokaiselle, joka ihailee puhdasta ja hehkuvaa ihoa., sopii erityisesti rasvoittuvalle ja sekaiholle sekä aikuisiän aknen hoitoon. Nyt 80€ ( norm 98€ )


Uusia tuotteita tulossa myyntiin, kevään aikana

NORVELL skin solutions / Amerikan #1# itseruskettava !

Meille tulee myyntiin: Vaalealle iholle/ vartalolle, Tummalle iholle/ vartalolle, kasvoille  ja Rapid eli nopea rusketus ja levityskinnas.

Norvell on ammattilaisten mutta myös kuluttajien itseruskettava sarja, jossa ei ole sulfaatteja, parabeeneja, gluteteiinia tai pähkinää. Kaikki tuotteet ovat 100% vegaanisia ja orgaaniisisa, eikä niitä ole testattu eläimillä. Kaikilla tuotteilla saa luonnollisen rusketustuloksen ilman oranssia vivahtavia sävyjä. Täydellinen rantalook !

Tuote elvyttää ja ravitsee sekä ylläpitää oman kosteustasapainoa ihossa.  Luonnollinen rusketustulos kaikille ihotyypeille ja antavat kuulaan ja kauniin, sekä nopean rusketuksen, joka kehittyy luonnollisesti turvallisen DHAn ansioista.

- Nopeasti kuivuva, ei tahmaa, ei jätä raitoja, eikä oranssia lopputulosta ja hoitaa myös ihoa sekä hinta on edullinen.