Ajankohtaista


Hyödynnä Meillä ePassi Hyvinvointi jalkahoitoon.


UUSI Bioline Jato Age Beauty Secret-kasvohoito.

Tämä anti-age-kasvohoito on ylellinen ja todella rentouttava hoito kaikille ihotyypeille.

Huippuluokan koostumukset tekevät ihosta hyvinvoivan, nuorekkaan ja terveen samalla hidastaen ihon ikääntymistä

Tehokkaat ja puhtaat, biotekniset molekyylit toimivat yhdessä superfood-ainesosien, runsaiden kasviravinteiden ja hi-tech aktiiviaineiden kanssa.

Bioteknisistä aktiiviaineista tuotteissa vaikuttavat villien oliivipuiden kasvikantasolut, jotka uudistavat, korjaavat ja ravitsevat ihoa ja lataavat solun sisäiset akut.
Tomaatin kasvikantasolut suojaavat ihoa ilmansaasteilta ja raskasmetallien haitoilta ja edistävät ihon joustavuutta ja kiinteyttä.

Superfoodeina tuotteissa vaikuttavat Moringa-Intian Himalajalta kotoisin oleva "ihmepuu", joka suojaa ihoa saasteilta,UV-säteiltä ja vapailta radikaaleilta ja ravitsee ihoa syvävaikutteisesti.
Acai, ovat yksi maailman ravinnerikkaimmista marjoista, joka on  tehokkaasti kosteuttava ja uudistava öljy.
Hamppuöljy, joka korjaa ja kosteuttaa ihoa ja taistelee juonteita vastaan
Undaria-merilevä,Japanin merestä kotoisin oleva ruskea levä, joka tunnetaan myös nimellä Wakame. Tällä levällä on monia vaikutuksia mm.uudistaa ihoa ja madaltaa juonteita sekä vaalentaa ihoa.

Hi-tech aktiiviaineina Energy booster complex, joka on uniikki yhdistelmä kasviöljyjä. Se edistää kollageenin tuotantoa ja poistaa väsymyksen merkkejä iholta.
Bioaktiiviset peptidit suojaavat soluja UV-säteiltä ja saasteilta


Näkyviä tuloksia kerroksellisilla hoidoilla

RHEA DERMOLAYERIN KASVOHOIDOT

Korkealaatuinen ammattisarja vastaa vaativiinkin tarpeisiin: saatavilla ovat niin tehokkaat patentoidut happohoidot kuin kokonaan hajusteeton tuotelinjakin. Rhean kehittämät ja patentoidut hoitomenetelmät DermoLayerin®-kasvohoidot ovat kerroksellisia hoitometodeja, joissa ihoa hellitään erilaisilla aktiiviaineilla. Mitä enemmän kerroksia hoidossa käytetään, sitä tehokkaampi se on. Hoidossa käytettävät aktiiviaineet imeytyvät tehokkaasti ihoon niiden ainutlaatuisen, ihoa läpäisevän molekyylirakenteen ja lääketieteessäkin käytettävän, imeytymistä tehostavan Transcutol®-vektorin ansiosta.

Hoidot räätälöidään aina juuri Sinulle sopivaksi.
Ja mikä on  parasta - Rhean aisteja hemmottelevat ainutlaatuiset tuotteet tekevät kasvohoidosta rentouttavan irtioton arjen keskellä.