Ajankohtaista/Edut


Asiakasedut

- Kuukauden kampanjat löydät facebookista / Instagram

- Kanta-asiakasetu Comfort Zone tuoteostoista/ saat valita yhden 62€ arvoisen tuotteen ilmaiseksi, kun olet ostanut 10 tuotetta. Etu on hoitolakohtainen ja kanta-asiakaskortti on henkilökohtainen.

- Kasvo- ja vartalohoidon yhteydessä -10% tuote ostoista.

- Karvanpoistoista joka viides -10% ja joka kymmenes -20%

- Eläkeläis alennus -5€ perus jalkahoidoista kello 10- 14 välisenä aikana.Sarjahoito vartalolle 6krt 428€ 4 eri hoitoa.

Selluliittiin/turvotukseen/detox/kiinteyttävä/kosteuttava/rentouttava.

Viikko 1 : 2 krt/Body Strategist 3-in-1

Viikko 2 : 1 krt/3-in-1 & 1 krt Aromasoul Massage

Viikko 3 : 1 krt Bagni di pisa

Viikko 4: 1 krt Algae peel off mask.

Vartalohoito sarjana 4 viikon ajan yht. -20% 428€ ( norm. 535€) etu 107€ + vartalotuotteet - 10% hoidon yhteydessä.


Poistuva linja ja tuotteet - 30%

Luonnonmukainen kasvohoito SACRED NATURE 75MIN 65€ (norm. 85€)

Ravitseva ja täyteläinen linja jokaiselle kuivaihoiselle. Syväkosteuttava ja erittäin hoitava hoitolinja. Sopii mm pintakuivalle sekaiholle ja erittäin kuivalle, herkälle sekä atooppiselle iholle. Hoidon aikana myös kädet ja jalat kuoritaan ja hierotaan luonnon öljyllä.


Tällä hetkellä myydyimmät Tuotteet & Hoidot Valitse suosikki !

[ comfort zone ]

Foot Specialist/comfort zone Jalkavoide 15€

Ravitseva neem-uutetta sisältävä jalkavoide.

Ravitseva ja antimikrobinen jalkavoide tuoksuu raikkaasti kukkaiselta. Ylellinen koostumus hoitaa kuivaa ihoa ja jättää ihon silkkisen pehmeäksi ja raikkaaksi.

Kevyt, nopeasti imeytyvä koostumus ei vaadi pitkää imeytymistä ja sopii siksi käytettäväksi myös aamuisin. Neem-uute hillitsee bakteerikasvua päivän aikana.Hydra Memory- Kesällä ihanteellinen tuotelinja

Seruumi norm. 60€, Essence- hoitoneste norm. 50€ ja Hydra Memory Gel Cream norm. 59€ - 30% ( niin kauan, kuin tuote erä riittää).

Täydennä ihon kosteusvarastot.

Ihanteellinen kosteustasapaino tekee ihosta elinvoimaisen, pehmeän ja täyteläisen.

Jokainen ihotyyppi kärsii toisinaan kosteuden puutteesta. Kosteussyöppöjä ovat muun muassa aurinko, pakkanen, tuuli, univaje sekä veden ja liian tehokkaiden ihonhoitotuotteiden käyttö.

Moringaöljy ja biomimeettiset hyaluronihapon osat ehkäisevät kosteuden haihtumista ja aikaansaavat 24 tuntia kestävän syväkosteutuksen.


/skin regimen/ Cleansing cream 28€

Hellävarainen monivaikutteinen vaahtoava puhdistusvoide.

- Ihaanteelline käytettäväksi aamuin illoin, sopii kaikille ihotyypeille. 89,5% luonnollista alkuperää.

/skin regimen/tuotteet sisältävät mm. eteeristä öljyjä; kataja, koipava, ruusupuu ja setripuu.

Uutena on myös tullut entzymaattinen jauhomainen kuorinta, joka sekoitetaan veteen ja saadaan haluttu koostumus. Kuorinnan edullinen hinta on 39€.

/skin regimen/ on oma brändi, jonka comfort zone lanseerasi Suomeen huhtikuussa 2018. Tutustumisen arvoiset tuotteet ja hoidot !Uusi hoito

Aromasoul Massage 90min 80€

"Aromasoul Elements" aromaattisen tuoksuva kokovartalohieronta vie neljään erilaisen maailman halki. Hieronta koostuu eri mantereiden hieronnoista ja on saanut vaikutteita mm kiinalaisesta lääketieteestä, ayurvedasta. Asiakas valitsee neljästä eri Blendistä oman mieluisan tuoksun. Arabian- Energisoiva, Mediterranean- Tasapainoittaa mieltä, Indian- Lymfakiertoa aktivoiva ja Oriental- Rentouttava. Hyvä Lahjaidea !

Kestosuosikki Jalkahoito 75min 65€

Hoito sisältää jalkojen kylvetyksen, kynsien käsittelyn ja kovettumien poisto sekä hoitovoiteen. Tämä jalkahoito soveltuu, kun on ongelmia mm kynsien kanssa ja muuta ongelmaa tai ei ole käynyt jalkahoidossa pitkään aikaan. Sopii myös miehille hyvin. Huomio, ei sisällä lakkausta, voidaan tilata lisäpalveluna.

Remedy kasvohoito 85€

REMEDY SOOTHING - hajusteeton herkän ihonhoito 75MIN

Hoito on hajusteeton ja soveltuu herkälle,- atooppiselle,- sekä vaurioidulle iholle. Hoito uudistaa, vahvistaa, rauhoittaa ja kosteuttaa ihoa tehokkaasti. Sisältää mm rauhoittavan erikoisnaamion.