Uudistunut Sacred Nature on tulossa 

Kestävästi kehitetty ja luontoa kunnioittava kosmetiikka on tulevaisuutta 

Italialainen [ comfort zone ] Uudistunut SACRED NATURE on puhdas ja luonnonmukainen ihonhoitosarja, joka on kehitetty kestävän kehityksen ideologian ympärille. 

Sen myötä [ comfort zone ] on ottanut radikaalin askeleen kohti ilmastokriisiä hidastavaa kehitystä. Tehokkaat, turvalliset ja uudistavat ihonhoitotuotteet tekevät hyvää paitsi iholle, myös rakkaalle maapallollemme. 

Sertifioitua luonnonkosmetiikkaa Sacred Nature on esimerkki modernista ihonhoidosta, joka huomioi ympäristön tilan ja vastuullisuuskysymykset entistä tarkemmin . Sopii kaikille ihotyypeille ja kaikenikäisille ihoille Sertifioitua luonnonkosmetiikkaa: Ecocert Cosmos Organic & Ecocert Cosmos Natural EWG VERIFIED™Vegaaninen Kestävästi tuotettu Kestävästi pakattu (pakkaukset kierrätettävää lasia, metallia ja uusiopaperia)Hiilidioksidinegatiivinen, ei ainoastaan -neutraali - Sacred Nature -tuotteen osto on aidosti ympäristötekö. Myynnistä 1% lahjoitetaan 1% For The Planet -järjestölle.


Helsingin ensimmäisenä kauneushoitolana käytössämme "Made in 7 Heaven" ihonhoitosarja. Tuotteiden hinta- laatu- suhde on mieluisa ja pääset tutustumaan sekä ihastumaan uusiin hoitoihin ja tuotteisiin meillä.

Made in 7 Heaven

Inspiraation lähteenä luonto

Tervetuloa tutustumaan kotimaisiin Made in 7 Heaven ihonhoitotuotteisiin.

Tuotteiden perustana on luonnon vaikuttavien aineiden hyödyntäminen kaikkien aistien hemmottelemiseksi. Ihonhoitotuotteet hoitavat sekä ravitsevat ihoa kasviöljyjen ja kasviuutteiden avulla. Kaikki tuotteet ovat vegaanisia ja ne on valmistettu erittäin korkealuokkaisista luonnon raaka-aineista.

Valikoimaamme kuuluu neljä kattavaa tuotelinjaa joita voi käyttää myös yhdistelemällä tuotteita eri linjojen välillä. Näin voit luoda juuri sinun tarpeitasi vastaavan hoitorutiinin.


Palkittu GeneO + UUSI laite hoitokonaisuus nyt Meillä !

  • GENEO REVIEVE -kasvohoitoa suositellaan aikuisen ihon hoitoon. Hoito tasoittaa hienoja juonteita ja lisää tehokkaasti ihon hehkua, jopa yhden hoidon jälkeen. Hoidossa käytettävä primer-geeli sisältää mm. tehokasta retinolia, punainen levää sekä kofeiinihappoa. Hieronta -imeytysvaiheessa käytettävä tehoseerumi sisältää mm. peptidi,- öljyjen - ja uutteiden yhdisteen.
  • GENEO ILLUMINATE -kasvohoito kirkastaa ja tasoittaa ihon sävyä sekä pureutuu ihon pigmenttimuutoksiin. Hoidossa käytettävä primer-geeli sisältää mm. kojic-happoa, porkkana sekä stabiloitua C-vitaminia. Hieronta -imeytysvaiheessa käytettävä tehoseerumi sisältää mm.aminohappoja, puunkuoriuutetta sekä öljyjen ja uutteiden yhdistettä.
  • GENEO BALANCE -hoito on tasapainottava hoito rasvaiselle, akne ja epäpuhtaalle iholle mutta sopii monelle ihoille ensi hoitona. Hoito puhdistaa tehokkaasti ja rauhoittaa epäpuhdasta ihoa. Hoidossa käytettävä primer-geeli sisältää mm. mantelihappoa, bambuhiiltä sekä camu camu -uutetta. Hieronta -imeytysvaiheessa käytettävä tehoseerumi sisältää mm. salisyylihappoa, oligopeptidejä sekä öljyjen ja uutteiden yhdistettä.
     

GeneO+ -yhdistelmähoito herättää ja elvyttää ihon kuorimalla hellästi kuolleen ihokerroksen ja samalla ravitsemalla, kosteuttamalla ja hapettamalla kudosta. Hoidolla on myös ihoa kiinteyttävä vaikutus. Tulokset ovat nähtävissä heti ensimmäisen hoitokerran jälkeen, ja sarjahoidolla voidaan vielä lisätä vaikutusten tehoa ja kestävyyttä.

TriPollar RF ja OxyGeneo yhdessä parantavat ihon pintakerrosten laatua pitkäkestoisesti. Se on ihanteellinen hoito, jolla saat säteilevän ihon vaikkapa ennen tärkeää tilaisuutta!

GeneO+-hoitokokonaisuuteen yhdistetään myös seerumin imeyttäminen hierontahoitopäällä, jolla tehostetaan vaikuttavien aineiden imeytymistä.

Jokainen GeneO+ -hoitokokonaisuuteen kuuluuva hoito voidaan toteuttaa myös yksittäisenä hoitona. Oma GeneO+ -hoitoja tekevä kosmetologisi osaa suositella Sinulle tarpeidesi ja ihotyyppisi mukaisesti parasta hoitokokonaisuutta.


Uudet ihanat Nailberry kynsilakat on meillä myynnissä !

CND Vinlux on uusi kynsilakka sarja meillä.

Vinlux lakat on palkittu sarja maailmalla. Hoitavat ainesosat ; E - vitamiini, keratiini ja jojobaöljy. 8,5min kuivumisaika ja runsaasti väripigmenttiä sekä takaa  kiiltävä ja kauniin lopputuloksen. Vinlux värilakka sisältää aluslakan valmiina. Mahdollisuus viimeistellä CND geeli päällyslakan lakkauksen yhteydessä. Hurmaavan kiiltävä lopputulos  !