Ajankohtaista/Edut


Asiakasedut

> TAMMIKUUN  TUOTE ALE alkoi

> Kanta-asiakasetu Comfort Zone tuoteostoista/ saat valita yhden 62€ arvoisen tuotteen ilmaiseksi, kun olet ostanut 10 tuotetta. Etu on hoitolakohtainen ja kanta-asiakaskortti on henkilökohtainen.

> Kasvohoidon yhteydessä -10% tuote ostoista.

> Karvanpoistoista joka viides -10% ja joka kymmenes -20%

> Eläkeläis alennus -5€ perus jalkahoidoista.


Uusi  tuote ; Renight Nourishing Vitamin Mask

Kansainvälistä suosiota nauttivasta RENIGHT- kosteusvoiteesta inspiroitunut rauhoittava kasvonaamio. Comfort Zone Renight Nourishing Vitamin Mask on antioksidantteja hyödyntävä kasvonaamio. joka on suunnattu hauraalle, veltostuneelle ja kuivalle iholle. Rauhoittava ja suojaava vaikutus. Sopii kaiken ikäisille.


Sesonki Hoidot !

[ comfort zone ] Sesonkihoidot Tammi / Helmikuu

 Recover Touch- ravitseva, kosteuttava ja vitamiinirikas 60min 79€ NYT 75€

Ravitseva ja uudistava kasvohoito, erittäin vitamiinirikas antioksidanttinen hoito, kun kaipaat ekstra ravinteita ja kosteutta ihollesi. Tehokas "vitamiinipommi ".

Vaikuttavat ainesosat ; Goji - Marja, lykopeeni ( tomatti ) ja makadamiapähkinäöljy.

Tranquillity Body Relax 60min 85€ NYT 80€

Mielyttävän rentouttava ja aromaattisen tuoksuvalla ja lämmitetyllä öljymaidolla sekä vartalovoiteella yhdistetty Tranquillity- kokovartalon rituaalihierontaa. Hieronta on saanut vaikutteita mm Aasiasta. Hoito rentouttaa ja kosteuttaa tehokkaasti vartalon kuivaa ihoa.

Body Strategist 3-in-1/ Selluliitti &Turvotus 105min 125€ NYT 100€

Uusi intensiivinen eteerisen öljyjen pohjautuva sellutiittihoito/ turvotukseen jaloissa /pakaroiden & vatsan aluella. Välitön keveyden tuntu. Erittäin tehokas vartalohoito nesteitä poistava ja sitkeäämpään selluliittiin tehoava hoito. Tulet kokemaan kuumia aaltoja ja myös kylmiä tunteita hoidon aikana. Hoidossa mm. kääritään vartalolle Wrap- kääreitä ja käytetään tehokkaita tuotteita, jotka parantavat verenkiertoa ja edistää rasvanpolttoa. Hoidon aikana tehdään myös Body Strategist Massage/ vartalohieronta. Sarjahoitona mahtavan tehokas, yhdistettynä terveelliseen ruokavalioon ja treeniin. Myös yksittäisenä hoitona tehokas !