Kauneus Jalkahoito Helsinki on Suomen Kosmetologien Yhdistyksen jäsen.
Suomen Kosmetologien Yhdistys - Kosmetologföreningen i Finland ry on vuonna 1938 perustettu kosmetologien ja kosmetiikkaneuvojien ammatillinen yhdistys, joka tekee ihonhoidon ammattilaisten osaamista ja ammattitaitoa tunnetuksi kuluttajille sekä yhteiskunnan eri toimijoille.
SKY-tähtimerkkiä kantava kosmetologi on varmasti koulutettu ammattilainen

Hoidot

Jalkahoidot

> Perinteiset, kunnon jalkahoidot ammattitaidolla tehty. Meille on tärkeää, että jalkasi pysyvät hyvässä kunnossa. Jalkojen terveys on tärkeää koko kehon kannalta. Pyrimme että saat meiltä avun jalkavaivoihin.

> Hoidamme jalkojen perushoidon yksilöllisesti asiakkaan tarpeen mukaan ja tutkimme jalkojen kunnon. Teemme jalkojen perushoitoa ja hoidamme kynsi- ja ihomuutoksia, oli syynä sitten sisäänpäin kasvanut kynsi, sieni/paksuuntunut kynsi, känsä, kovettumat, syylä tai halkeilevat kantapäät. Voit tulla meille myös leikkauttamaan varpaankyntesi tai teemme myös kynsiproteesin tarpeen mukaan.

> Jalkahoidot sisältää jalkojen kylvetyksen, kynsien käsittelyn ja kynsinauhojen siistimisen, kovettumien poisto sekä hoitovoiteen. Lisäpalveluna jalkahierontaa, varpaiden kynsien lakkauksia/ kestolakkauksia.


> Kynnen sisään kasvu on yleinen vaiva

Kynnen sisään kasvu on hyvinkin kivulias vaiva, joka kannattaa hoitaa nopeasti kuntoon. Eikä vaivan aina tarvitse olla iso, kun se on kivulias.
Joskus hoidoksi riittää kynsiuurteen puhdistaminen, kynsipiikin poisto tai kynsiuurteen eristäminen kuitukankaalla/copoliini.
Tehokkain oikaisu tehdään kuitenkin podofix hoidolla. Siinä valmis muoviliuska sisältäen jousen, joka taivutetaan kynnen malliseksi ja liimataan kynnen päälle.

> Kynsisienen hoidot

Yleisin kynsisienen aiheuttaja on Trichophyton rubrum -niminen silsasieni. Usein kynsisienen hoidossa päädytään perinteiseen hoitoon eli paikalliseen lääkitykseen, sieniviljelyn jälkeen, jonka voi tehdä omalla terveysasemalla. Ja hyvä lisäapu on tällöin kynsien hionta/ohentaminen, joka tehdään säännöllisesti. Meillä on välineet, joten hoidata jalkaongelmat aina ammattilaisella.

> Syylähoidot on myös meillä mahdollista. Tehokas Verrotop hapotushoitomenetelmä käytössämme ja sillä on saatu hyvät tulokset. Katso lisää hinnastosta, mitä me hoidamme liittyvän jalkavaivoihin.


Karvanpoisto/ Sokerilla

Sokerointi on karvanpoistomenetelmä, jossa ihokarvoja poistetaan sokerimassan avulla.

Sokerointimassa ei sisällä yleisesti allergisoivia aineita, ja se on hyvin siedetty, sillä se sopii myös kuivaihoisille.

Kuorinta on hyvä tehdä ennen käsittelyä ja myös sen jälkeen mutta ei välttämätöntä.

Sokerointi on alun perin Lähi-Idästä !

Kasvohoidot

Hoidot tarjoaa tieteeseen pohjautuvien ja innovatiivisia hoitokokoelmia sekä huippuluokkaisia turvallisia raaka- ainekoostumuksia. Rentouttavia ja tehokkaita hoitoja räätälöidään jokaiselle yksilöllisesti ja suunnitellaan sopiva hoitokokonaisuus.


Sacred Nature - Ekologinen

Kestävästi kehitetty ja luontoa kunnioittava kosmetiikka on tulevaisuutta

Italialainen [ comfort zone ] Uudistunut SACRED NATURE on puhdas ja luonnonmukainen ihonhoitosarja, joka on kehitetty kestävän kehityksen ideologian ympärille.

Sen myötä [ comfort zone ] on ottanut radikaalin askeleen kohti ilmastokriisiä hidastavaa kehitystä. Tehokkaat, turvalliset ja uudistavat ihonhoitotuotteet tekevät hyvää paitsi iholle, myös rakkaalle maapallollemme.

Sertifioitua luonnonkosmetiikkaa Sacred Nature on esimerkki modernista ihonhoidosta, joka huomioi ympäristön tilan ja vastuullisuuskysymykset entistä tarkemmin . Sopii kaikille ihotyypeille ja kaikenikäisille ihoille Sertifioitua luonnonkosmetiikkaa: Ecocert Cosmos Organic & Ecocert Cosmos Natural EWG VERIFIED™Vegaaninen Kestävästi tuotettu Kestävästi pakattu (pakkaukset kierrätettävää lasia, metallia ja uusiopaperia)Hiilidioksidinegatiivinen, ei ainoastaan -neutraali - Sacred Nature -tuotteen osto on aidosti ympäristötekö. Myynnistä 1% lahjoitetaan 1% For The Planet -järjestölle.


/skin regimen/ joka on kehitetty ja suunnattu modernille kaupunkilaiselle. Ihonhoitolinja niille, joilla on nopeatempoinen elämäntapa ja stressaantunut iho.

Tuotteet ravitsee, elvyttää ja samalla kosteuttaa sekä kirkastaa ihoa tehokkaasti. Tuotelinja koostuu unisex-tuotteista, joista kootaan jokaiselle käyttäjälle sopiva nelivaiheinen kokonaisuus: valmistele, palauta, korjaa ja alusta.

Mieltä rauhoittava tuoksu koostuu katajan, seetrin, kopaivan ja ruusupuun eteerisistä öljyistä. Tuoksu on lämmin, puinen ja maadoittava.

Sarjan ydin perustuu hoitaviin koostumuksiin, tuoksuun ja ihoa hoitaviin tehokkaisiin kasviuutteisiin jotka ehkäisevät stressin ihovaikutuksia. Meiltä löydät Detox- kasvohoidon palvelulistalta.

Ripset &Kulmat

Huoliteltu ripset ja kulmat ovat olennainen osa kaunista yleisilmettä. Kulmat ja ripset on helppo värjätä/ laittaa kuntoon samalla kertaa, kun käyt kasvohoidossa. Myös pelkkä kulmien muotoilu on mahdollista meillä. Palvelu on kestosuosikki aina vuosi toistensa jälkeen, vaikka uusia menetelmiä tulee kokoaika uusia.

GeneO+ -yhdistelmähoito herättää ja elvyttää ihon kuorimalla hellästi kuolleen ihokerroksen ja samalla ravitsemalla, kosteuttamalla ja hapettamalla kudosta. Hoidolla on myös ihoa kiinteyttävä vaikutus. Tulokset ovat nähtävissä heti ensimmäisen hoitokerran jälkeen, ja sarjahoidolla voidaan vielä lisätä vaikutusten tehoa ja kestävyyttä.

TriPollar RF ja OxyGeneo yhdessä parantavat ihon pintakerrosten laatua pitkäkestoisesti. Se on ihanteellinen hoito, jolla saat säteilevän ihon vaikkapa ennen tärkeää tilaisuutta!

GeneO+-hoitokokonaisuuteen yhdistetään myös seerumin imeyttäminen hierontahoitopäällä, jolla tehostetaan vaikuttavien aineiden imeytymistä.

Jokainen GeneO+ -hoitokokonaisuuteen kuuluuva hoito voidaan toteuttaa myös yksittäisenä hoitona. Oma GeneO+ -hoitoja tekevä kosmetologisi osaa suositella Sinulle tarpeidesi ja ihotyyppisi mukaisesti parasta hoitokokonaisuutta.

LUE tämä läpi !

Radiofrekvenssi, hoidon kontraindikaatiot..

> Suosittelemme käyttämään aurinkovoidetta 24 h tuntia hoidon jälkeen.

Kontraindikaatiot ; raskaana, imettäville henkilöille. Hoidettavan alueen tulee olla terve (ei mm. herpes, ihottumat, haavaumat, palovammat, auringonpolttamat, aktiivinen akne, ihotulehdukset tms.) Hoitoalueella ei saa olla metallia. Jos asiakkaalle on tehty kasvojen alueen injektiohoitoja tai esteettisiä/kirurgisia toimenpiteitä lähiaikoina tai asiakkaalla on vakava perussairaus, pyydämme asiakasta konsultoimaan hoitavaa lääkäriä. Yleisimmistä injektiohoidoista (täyteaineet, botuliini) tulee olla noin 4 viikkoa aikaa ennen kuin hoito voidaan tehdä. Syöpä, syöpähoidot, hoitamaton diabetes, kasvojen alueen psoriasis, sydänsairaudet ja ihoon vaikuttavat lääkitykset (mm. aknelääkitys, sisäinen kortisonilääkitys, A-vitamiinilääkitys) ovat este hoidolle. Esim. aknelääkityksen lopettamisesta tulee olla puoli vuotta ennen kuin hoitoja voidaan tehdä.

 > Botox ja täyteaineet noin 3 - 4 viikkoa väli ennen hoitoa

> Sydämentahdistin

> Syöpä ja kasvaimet

> Sklerodermia (sidekudos sairaus, jossa kollageenin määrä lisääntyy ja verisuonet kärsivät)

> Ihosairaudet

> Tulehdustilat kehossa

> Silikonit tai metalliset osat hoitoalueella

> Raskaus ja tai jos imetät

> Ei kilpirauhasen alueelle

> Erittäin herkkä iho