Hoidot

[ comfort zone ]

Jalkahoidot

- Perinteiset, kunnon jalkahoidot ammattitaidolla tehty. Meille on tärkeää, että jalkasi pysyvät hyvässä kunnossa. Jalkojen terveys on tärkeää koko kehon kannalta. Pyrimme että saat meiltä avun välittömään jalkavaivaan.

Hoidamme jalkojen perushoidon yksilöllisesti asiakkaan tarpeen mukaan ja tutkimme jalkojen kunnon. Teemme jalkojen perushoitoa ja hoidamme kynsi- ja ihomuutoksia, oli syynä sitten sisäänpäin kasvanut kynsi, sienikynsi, paksuuntunut kynsi, känsä, kovettuma, syylä tai halkeilevat kantapäät. Voit tulla meille myös leikkauttamaan varpaankyntesi tai teemme myös kynsiproteesin tarpeen mukaan.

- Jalkahoidot sisältää mm jalkojen kylvetyksen, kynsien käsittelyn ja kynsinauhojen siistimisen, kovettumien poisto sekä hoitovoiteen. Lisäpalveluna jalkahierontaa, varpaiden kynsien lakkauksia sekä kestolakkauksia. Käytämme laadukkaita Boho ja Pina Parie lakkoja.


- Kynnen sisään kasvu on yleinen vaiva

Ohjaamme kynnen/ kynnet suorempaan kasvuun. Kynnen sisään kasvu on hyvinkin kivulias vaiva, joka kannattaa hoitaa nopeasti kuntoon. Eikä vaivan aina tarvitse olla iso, kun se haittaa liikkumista ja on kivulias.
Joskus hoidoksi riittää kynsiuurteen puhdistaminen, kynsipiikin poisto tai kynsiuurteen eristäminen kuitukankaalla/copoliini.
Tehokkain oikaisu tehdään kuitenkin jousihoidolla. Siinä teräslangasta muotoillaan kynsilevyn muotoinen jousi, joka taivutetaan kynnen malliseksi.

Kynsisienen hoidot

Yleisin kynsisienen aiheuttaja on Trichophyton rubrum -niminen silsasieni. Usein kynsisienen hoidossa päädytään perinteiseen hoitoon eli paikalliseen lääkitykseen, sieniviljelyn jälkeen, jonka voi tehdä omalla terveysasemalla. Ja hyvä lisäapu on tällöin kynsien hionta, joka tehdään säännöllisesti. Meillä on välineet paksujen sienikynsien tehokkaaseen ohentamiseen ja muotoiluun.

Syylähoidot on myös meillä mahdollista. Tehokas Verrotop hapotushoitomenetelmä käytössämme ja sillä on saatu hyvät tulokset. Katso lisää hinnastosta, mitä me hoidamme/palvelumme mm liittyvän jalkavaivoihin.


Kasvohoidot

Kasvohoitoihin sisältyy : Tervetulo- rituaali Traquillity Blendillä, ihon puhdistus, kuorinta, kasvo-, pää- ja käsien hieronnan tai sivelyhieronnan / sidekudoshieronnan (Kabat- tekniikalla ) , naamion ja hoitovoiteen. Hoidot soveltuu kaikille ja räätälöidään tarpeen mukaan.. myös miehille sopivaksi.

Hoidoista löytyy perinteistä ihonpuhdistusta/ mekaanista/ ultraääni ja muita puhdistavia/ kirkastavia kasvohoitoja mm /skin regimen/detox ja hedelmähappohoitoja. Herkän ihonhoitoon, hajusteeton sopivia hoitoja, vitamiinirikas-, tehokosteuttava-, liftaavia -ja antiage hoitoja sekä luonnonmukainen Sacred Nature-linja.

Comfort Zone, Italialaiset juuret ja kansainvälinen kulttuuri

Comfort Zone tavoite on edistää holistista, terveellistä ja kestävää elämäntapaa kehittyneiden, tieteeseen pohjautuvien ratkaisujen kautta parantaaksemme ihon, kehon ja mielen tasapainoa. Konsepti- Skin Science Soul- iho on keskipiste, tiede on oppaamme, sielu tekee siitä ainutlaatuisen.

Tuotteet sisältävät luonnonuutteita ja - öljyjä, High Tech- molekyylit, innovatiiset kuljettaja-aineet, hellävaraiset säilöntäaineet ja mielyttäviä tuoksuja.

Tuoteet ei sisällä silikoneja, parapeeneja, metyyli-isotiatsolinonea, mineraaliöljyjä, keinotekoisia väriaineita, eläinperäisiä ainesosia tai sulfaatteja. Dermatologisesti testattuja.


Ripset &Kulmat

Huolitellut ripset ja kulmat ovat olennainen osa kaunista ja harmonista yleisilmettä. Kulmat ja ripset on helppo värjätä/ laittaa kuntoon samalla kertaa, kun käyt kasvohoidossa. Myös pelkkä kulmien muotoilu on mahdollista meillä. Palvelu on kestosuosikki aina vuosi toistensa jälkeen.


Yumi Lashes

Ripsien kestotaivutus on yksilöllinen palvelu jossa suunnitellaan ripset yksilöllisesti asiakkaalle. Ripsien kestotaivutus on hyvä vaihtoehto niille jotka haluavat korostaa silmiään mutta ei syystä tai toisesta pysty ottamaan ripsien pidennyksiä. Huomioithan, että kun olet poistanut ripsien pidennykset sinun tulisi odottaa yhden kasvu kauden ( 8 viikkoa) ennen kuin on suotava ottaa ripsien kestotaivutus. Ripsien kestotaivutus eroaa perinteisestä ripsipermanentista niin, että se taivuttaa ripset tyvestä alkaen ylöspäin avaten katsettasi. Ripsien kestotaivutuksessa käytetään apuna silikonityynyjä, jonka päälle ripset asetetaan ja liimataan vesiliukoiselle maitoliimalla. Maitoliima poistetaan vesihuuhteella hoidon lopuksi. Liimaus pitää ripset paikoillaan taivutusaineen sekä hoitoaineen vaikuttaessa. Silikonityynyjä (taivutusmuotteja) on olemassa eri kokoisia erilaisia ripsipituuksia varten. Hoidossa ripset värjätään samalla.Kestovärjäys tehdään suoraan ripsimuottien päällä, mikä tekee ripsien kestovärjäyksestä asiakkaalle miellyttävämmän kokemuksen.

Ripsien kestotaivutus voidaan tehdä ripsille maksimissaan 8 viikon välein. Kestotaivutus uusitaan tyypillisesti 8-12 viikon välein, riippuen omien ripsien kasvusyklistä. Monet asiakkaat ottavat Yumi-lashes ripsien kestotaivutuksen säännöllisesti.


Vartalohoidot

Comfort Zone Rituaali- Vartalohoidot/ Hieronnat on koottu maailman eri kulttuureista ja maista sekä suunniteltu juuri Comfort Zone- sarjalle sopivaksi. Meiltä löytyy myös rentouttava selkä,- niska-ja hartiahieronta. Hoitotuotteet ovat ylellisiä ja tuoksut on mielyttävän keveitä, raikkaita sekä rentouttavia. Kuorinnat ja pakettihoitoja vartalolle, käsille ja jaloille löytyy myös hoitolistalta. Selän kuorinnat ja puhdistukset on myös mahdollista meillä. Rituaali/vartalohieronnassa käytämme mm öljyjä, joten parhaimmissa vaatteissa ei suositella tulemaan vartalohoitoihin.


Karvanpoisto/ Ekopharman sokeria.

Sokerointi on karvanpoistomenetelmä, jossa ihokarvoja poistetaan sokerimassan avulla samaan tapaan kuin vahalla. Sillä voidaan poistaa ihokarvoja joka paikasta samoin kuin vahauksella.

Vahaukseen nähden sen etuina ovat vesiliukoisuus: sillä voidaan poistaa lyhyempiä karvoja kuin vahauksella ja se tarttuu ainoastaan itse karvaan ja kuolleeseen ihosolukkoon, jolloin iho ei ärsyynny niin helposti.

Sokerointimassa ei sisällä yleisesti allergisoivia aineita, ja se on hyvin siedetty, sillä se sopii myös kuivaihoisille ja sen on kerrottu olevan kivuttomampaa kuin vahauksen. Yleisemmin massa sisältää sokeria, vettä ja sitruunamehua.

Tekniikka on tarkka: napakka kiskaisu tehdään aina karvan kasvusuunnan myötäisesti, ei koskaan vastakarvaan. Väärä suunta aiheuttaa helposti sisäänkasvaneita karvoja, siksi kuorinta onkin tärkeää ennen käsittelyä ja myös sen jälkeen. Karvat myös katkeavat helposti tekniikan ollessa väärä.

Sokerointi on alun perin Lähi-Idästä mutta Ekopharman sokeri on suomalainen ja tehdään täällä Helsingissä.