> Kasvohoidoissa käytetään laadukkaita tuotteita Italiasta : Cinq Mondes, Bioline Jato, RHEA  ja Comfort Zone, ekologinen Biovive ja Sacred Nature.
Sarjojen tavoitteena on tarjota ylellisen ja rentouttavan hoitohetken. Jopa yhdellä hoidolla, saadaan näkyviä tuloksia..

> Hoitoon sisällytetään hoitoajasta ja ihon tarpeista riippuen myös ultraäänipuhdistus sekä mekaanisen puhdistuksen, hoidosta riippuen. Hoidot sisältävät mm. kasvo-,pää,-tai käsihieronnan. Sinun ei tarvitse itse osata päättää hoidon sisältöä, voimme suunnitella ja räätälöidä hoidon tarpeiden ja toivomuksien mukaan mutta valmiita kasvohoitoja myös löydät palvelulistalta.

Esimerkkihoitoja..

DE-OX /Kirkastava C -vitamiini kasvohoito

Tehokas antioksidanttisuoja näkyviä ikääntymisen merkkejä vastaan.
C-vitamiinia suurena pitoisuutena kolmessa eri muodossa. Antaa iholle välittömän ja tehokkaan energiaboostin.


DE- SENSE/ Rauhoittava kasvohoito

Vahvistaa ihon suojatoimintoja ja mikroverenkiertoa. Vähentää ihon herkkyyttä, punoitusta, ärsytystä ja voimakkaasti reagoiva ihoa.


 SACRED NATURE/ ekologinen kasvohoito 

REMEDY

On tuoksuton hoitokokonaisuus. Rauhoittaa punoitusta ja vahvistaa herkistynyttä ihoa sekä tasoittaa ihon väriä.

Jalkahoidot

> Perinteiset, kunnon jalkahoidot ammattitaidolla tehty. Meille on tärkeää, että jalkasi pysyvät hyvässä kunnossa. Jalkojen terveys on tärkeää koko kehon kannalta. Pyrimme että saat meiltä avun jalkavaivoihin.

> Hoidamme jalkojen perushoidon yksilöllisesti asiakkaan tarpeen mukaan ja tutkimme jalkojen kunnon. Teemme jalkojen perushoitoa ja hoidamme kynsi- ja ihomuutoksia, oli syynä sitten sisäänpäin kasvanut kynsi, sieni/paksuuntunut kynsi, känsä, kovettumat, syylä tai halkeilevat kantapäät. Voit tulla meille myös leikkauttamaan varpaankyntesi tai teemme myös kynsiproteesin tarpeen mukaan.

> Jalkahoidot sisältää jalkojen kylvetyksen, kynsien käsittelyn ja kynsinauhojen siistimisen, kovettumien poisto sekä hoitovoiteen. Lisäpalveluna jalkahierontaa, varpaiden kynsien lakkauksia/ kestolakkauksia.


> Kynnen sisään kasvu on yleinen vaiva

Kynnen sisään kasvu on hyvinkin kivulias vaiva, joka kannattaa hoitaa nopeasti kuntoon. Eikä vaivan aina tarvitse olla iso, kun se on kivulias.
Joskus hoidoksi riittää kynsiuurteen puhdistaminen, kynsipiikin poisto tai kynsiuurteen eristäminen kuitukankaalla/copoliini.
Tehokkain oikaisu tehdään kuitenkin podofix hoidolla. Siinä valmis muoviliuska sisältäen jousen, joka taivutetaan kynnen malliseksi ja liimataan kynnen päälle.

> Kynsisienen hoidot

Yleisin kynsisienen aiheuttaja on Trichophyton rubrum -niminen silsasieni. Usein kynsisienen hoidossa päädytään perinteiseen hoitoon eli paikalliseen lääkitykseen, sieniviljelyn jälkeen, jonka voi tehdä omalla terveysasemalla. Ja hyvä lisäapu on tällöin kynsien hionta/ohentaminen, joka tehdään säännöllisesti. Meillä on välineet, joten hoidata jalkaongelmat aina ammattilaisella.

> Syylähoidot on myös meillä mahdollista. Tehokas Verrotop hapotushoitomenetelmä käytössämme ja sillä on saatu hyvät tulokset. Katso lisää hinnastosta, mitä me hoidamme liittyvän jalkavaivoihin.


Karvanpoisto/ Sokerilla

Sokerointi on karvanpoistomenetelmä, jossa ihokarvoja poistetaan sokerimassan avulla.

Sokerointimassa ei sisällä yleisesti allergisoivia aineita, ja se on hyvin siedetty, sillä se sopii myös kuivaihoisille.

Kuorinta on hyvä tehdä ennen käsittelyä ja myös sen jälkeen mutta ei välttämätöntä.

Sokerointi on alun perin Lähi-Idästä !


Ripset &Kulmat

Huoliteltu ripset ja kulmat ovat olennainen osa kaunista yleisilmettä. Kulmat ja ripset on helppo värjätä/ laittaa kuntoon samalla kertaa, kun käyt kasvohoidossa. Myös pelkkä kulmien muotoilu on mahdollista meillä. Palvelu on kestosuosikki aina vuosi toistensa jälkeen, vaikka uusia menetelmiä tulee kokoaika uusia.