> Kasvohoidoissa käytetään laadukkaita tuotteita Italiasta.
Sarjan tavoitteena on tarjota ylellisen ja rentouttavan hoitohetken. Jopa yhdellä hoidolla, saadaan näkyviä tuloksia..

> Hoidot sisältävät yleisesti mm.  kaksoispuhdistuksen, kuorinnan, kasvohieronnan, naamion, tehotuotteet, silmänympärysvoide ja hoitovoiteen. Hoidon yhteydessä voi tuotteet vaihdella kasvohoidosta riippuen. Sinun ei tarvitse itse osata päättää hoidon sisältöä, voimme suunnitella ja räätälöidä hoidon tarpeiden ja toivomuksien mukaan mutta valmiita kasvohoitoja myös löydät palvelulistalta.


JALKAHOITO 

> Perinteiset, kunnon jalkahoidot ammattitaidolla tehty. Meille on tärkeää, että jalkasi pysyvät hyvässä kunnossa. Jalkojen terveys on tärkeää koko kehon kannalta. Pyrimme että saat meiltä avun jalkavaivoihin.

> Jalkahoidot sisältää jalkojen kylvetyksen, kynsien käsittelyn ja kynsinauhojen siistimisen, kovettumien, känsien poisto sekä hoitovoiteen. Lisäpalveluna jalkahierontaa, varpaiden kynsien lakkauksen. 


RIPSET JA KULMAT 

Huoliteltu ripset ja kulmat ovat olennainen osa kaunista yleisilmettä. Kulmat ja ripset on helppo värjätä/ laittaa kuntoon samalla kertaa, kun käyt kasvohoidossa. Myös pelkkä kulmien muotoilu on mahdollista meillä. Palvelu on kestosuosikki aina vuosi toistensa jälkeen, vaikka uusia menetelmiä tulee kokoaika uusia.

Hoitovalikoimasta löydät myös ;

SOKEROINTI/KARVANPOISTO JA 

RIPSIEN TAIVUTUS / KOHOTUS