Hoidot

[ comfort zone ]

Jalkahoidot

> Perinteiset, kunnon jalkahoidot ammattitaidolla tehty. Meille on tärkeää, että jalkasi pysyvät hyvässä kunnossa. Jalkojen terveys on tärkeää koko kehon kannalta. Pyrimme että saat meiltä avun jalkavoihin.

> Hoidamme jalkojen perushoidon yksilöllisesti asiakkaan tarpeen mukaan ja tutkimme jalkojen kunnon. Teemme jalkojen perushoitoa ja hoidamme kynsi- ja ihomuutoksia, oli syynä sitten sisäänpäin kasvanut kynsi, sieni/paksuuntunut kynsi, känsä, kovettumat, syylä tai halkeilevat kantapäät. Voit tulla meille myös leikkauttamaan varpaankyntesi tai teemme myös kynsiproteesin tarpeen mukaan.

> Jalkahoidot sisältää jalkojen kylvetyksen, kynsien käsittelyn ja kynsinauhojen siistimisen, kovettumien poisto sekä hoitovoiteen. Lisäpalveluna jalkahierontaa, varpaiden kynsien lakkauksia/ kestolakkauksia.


> Kynnen sisään kasvu on yleinen vaiva

Kynnen sisään kasvu on hyvinkin kivulias vaiva, joka kannattaa hoitaa nopeasti kuntoon. Eikä vaivan aina tarvitse olla iso, kun se on kivulias.
Joskus hoidoksi riittää kynsiuurteen puhdistaminen, kynsipiikin poisto tai kynsiuurteen eristäminen kuitukankaalla/copoliini.
Tehokkain oikaisu tehdään kuitenkin jousihoidolla. Siinä teräslangasta muotoillaan kynsilevyn muotoinen jousi, joka taivutetaan kynnen malliseksi.

> Kynsisienen hoidot

Yleisin kynsisienen aiheuttaja on Trichophyton rubrum -niminen silsasieni. Usein kynsisienen hoidossa päädytään perinteiseen hoitoon eli paikalliseen lääkitykseen, sieniviljelyn jälkeen, jonka voi tehdä omalla terveysasemalla. Ja hyvä lisäapu on tällöin kynsien hionta/ohentaminen, joka tehdään säännöllisesti. Meillä on välineet, joten hoidata jalkaongelmat aina ammattilaisella.

> Syylähoidot on myös meillä mahdollista. Tehokas Verrotop hapotushoitomenetelmä käytössämme ja sillä on saatu hyvät tulokset. Katso lisää hinnastosta, mitä me hoidamme liittyvän jalkavaivoihin.


Kasvohoidot

Kasvohoitoihin sisältyy : Tervetulo- rituaali Traquillity Blendillä, ihon kaksoispuhdistus, kuorinta, kasvo-, pää- ja käsien hieronnan tai sivelyhieronnan / sidekudoshieronnan (Kabat- tekniikalla ) , naamion ja hoitovoiteen. Hoidot soveltuu kaiken ihosille, koska hoidot räätälöidään tarpeiden mukaan.. myös miehille sopivaksi.

Hoidoista löytyy perinteisiä puhdistavia ja kirkastavia hedelmähapotushoitoja. Meiltä löytyy myös herkän ihon rauhoittava, hajusteeton hoito ja erittäin suosittu mm. vitamiinirikas-antiage ja muita aikuisen naisen kasvohoitoja hoitolistaltamme. Bravurina ja tehokosteuttavana- Hydra Memory on meillä aina  kestosuosikkina.

Ja tottakai ainutlaatuisessa luonnonmukaisessa EcoCert Sacred Nature-linjalla on ekotietoiselle kuluttajalle räätälöity oma hoitolinja.


Ripset &Kulmat

Huoliteltu ripset ja kulmat ovat olennainen osa kaunista yleisilmettä. Kulmat ja ripset on helppo värjätä/ laittaa kuntoon samalla kertaa, kun käyt kasvohoidossa. Myös pelkkä kulmien muotoilu on mahdollista meillä. Palvelu on kestosuosikki aina vuosi toistensa jälkeen, vaikka uusia menetelmiä tulee kokoaika uusia.Vartalohoidot

[comfort zone] rituaali- vartalohoidot/ hieronnat on koottu maailman eri kulttuureista ja maista sekä suunniteltu juuri [comfort zone] sarjalle sopivaksi. Meiltä löytyy myös rentouttava selkä,- niska-ja hartiahieronta. Hoitotuotteet ovat ylellisiä ja tuoksut on mielyttävän keveitä, raikkaita sekä rentouttavia. Kuorinnat ja pakettihoitoja vartalolle, käsille ja jaloille löytyy myös hoitolistalta. Selän kuorinnat ja puhdistukset on myös mahdollista meillä. Rituaali/vartalohieronnassa käytämme mm öljyjä, joten parhaimmissa vaatteissa ei suositella tulemaan vartalohoitoihin.


Karvanpoisto/ Ekopharman sokeria.

Sokerointi on karvanpoistomenetelmä, jossa ihokarvoja poistetaan sokerimassan avulla.

Sokerointimassa ei sisällä yleisesti allergisoivia aineita, ja se on hyvin siedetty, sillä se sopii myös kuivaihoisille.

Kuorinta on hyvä tehdä ennen käsittelyä ja myös sen jälkeen mutta ei välttämätöntä.

Sokerointi on alun perin Lähi-Idästä mutta Ekopharman sokeri on suomalainen ja tehdään täällä Helsingissä.