> Kasvohoidoissa käytetään laadukkaita tuotteita Italiasta RHEA, Comfort Zone ja Saksalainen medikaalinen BDR.
Sarjojen tavoitteena on tarjota ylellisen ja rentouttavan hoitohetken. Jopa yhdellä hoidolla, saadaan näkyviä tuloksia..

> Hoitoon sisällytetään hoitoajasta ja ihon tarpeista riippuen myös ultraäänipuhdistus sekä mekaanisen puhdistuksen, hoidosta riippuen. Hoidot sisältävät mm. kasvo-,pää,-tai käsihieronnan. Sinun ei tarvitse itse osata päättää hoidon sisältöä, voimme suunnitella ja räätälöidä hoidon tarpeiden ja toivomuksien mukaan mutta valmiita kasvohoitoja myös löydät palvelulistalta.


LED - valoterapia 
Valoterapia yhdistettynä BDR kasvohoitoon

LED-valoterapia on täysin luonnollinen hoitomuoto. Sen toiminta perustuu valoenergiaan, joka aktivoi solujen jakautumista ja kollageeni-ja elastiinituotantoa. LED- valoterapialla on ihoa parantava vaikutus ja se onkin tehokas tapa hoitaa vaurioitunutta ihoa sekä rauhoittaa ja uudistaa sitä.

LED-valoterapia sopii aknen sekä muiden tulehduksellisten iho-ongelmien (ruusufinni, karvatupentulehdus, hormoni-näppylät) hoitoon sekä ihon uudistamiseen ja vaurioiden korjaamiseen sekä ihon rauhoittamiseen. LED-valoterapiaa käytetään ryppyjen ja juonteiden sekä herkistyneen ihon hoitoon.

Kenelle LED-valoterapia sopii

  • Ihon ikääntymismuutoksista kärsivälle
  • Lievän- ja keskivaikean aknen hoitoon
  • Ruusufinnin eli rosacean hoitoon
  • Iholle, jossa on pigmenttimuutoksia
  • Ihon punoituksesta ja herkästä ihosta kärsivälle
  • Haavan ja arven paranemisen nopeuttamiseen
  • Nopeuttaa ihon paranemista kuorivien toimenpitein jälkeen (esim. kemiallinen kuorinta)

Kenelle LED-valohoito ei sovellu

• Valoherkistävät lääkkeet, kuten esimerkiksi isotretioniini, amiodaroni, metotreksaatti, atsatiopriini, doksisykliini ym. Joissakin lääkkeissä riittää muutaman päivän tauko. Soveltuvuus hoitoon täytyy varmistaa lääkärin tai sairaanhoitajan vastaanotolla.
• Fotoallergiset reaktiot ja ihottumat, albinismi, porfyria
• Autoimmuunisairaudet (lupus = punahukkatauti), Epilepsia
• Tietyt valolle herkistävät luontaistuotteet kuten mäkikuisma
• (Raskaus ja imetys)

Valoterapiassa hoitaja valitsee sinulle parhaan hoitomuodon ja valon aallonpituuden.

Vihreä valo: 520 nm

Rauhoittava vaikutus, poistaa ihon tulehdustiloja.
Vihreä (520nm) rauhoittaa ja tasapainoittaa ihoa. Erityisesti hyvä couperosa, rosacea iholle rauhoittamaan ja tukemaan ihon paranemisprosessia.

Punainen valo: 620-640nm

Nuorennushoidot, ruusufinni, punakkuus. Aktivoi kollageenituotantoa, pehmentää ihoa.
Punainen valo (630nm) lisää kollageenin tuotantoa viisinkertaiseksi. Käynnistää ihon korjausmekanismit, herättää fibroblastisolut sekä nopeuttaa solujen kasvua. Uudistavan ominaisuuden vuoksi tasoittaa ihon väriä ja pigmenttimuutoksia. Valontaajuudet tunkeutuvat 3,7-3,9 mm syvyyteen ihossa.

Sininen valo: 420-475nm

Aknehoidot, poistaa tulehduksia.
Sininen valo (470nm) parantaa aknea sen puhdistavan ja antibaktee-risen ominaisuuden vaikutuksesta. Vähentää tehokkaasti nesteen määrää kasvoilla ja tekee ihosta tasaisemman näköisen - tulehdus-pesäkkeet laskevat huomattavasti ja iho rauhoittuu. Desinfioi ihoa rikkomatta ihon suojakerrosta.

Oranssi valo

Parantaa verenkiertoa, kiihdyttää solujen aineenvaihduntaa.


Keltainen valo: 590nm

Nuorennushoidot, parantaa imunestekiertoa ja verenkiertoa.


Keltainen valo: 590nm

Stimuloi solu-uudistusta, hajottaa pigmenttiä ja kirkastaa ihoa.
Violetti valo: Kirkastaa ihoa ja edistää ihon uudistumista.
Violetti: 690nm
Parantaa aknea sen puhdistavan ja antibakteerisen ominaisuuden vaikutuksesta. Vähentää tehokkaasti nesteen määrää kasvoilla ja tekee ihosta tasaisemman näköisen - tulehduspesäkkeet laskevat huomattavasti ja iho rauhoittuu. Desinfioi ihoa rikkomatta ihon suojakerrosta. Vaikuttaa hieman syvemmällä, kuin sininen valo.


Jalkahoidot

> Perinteiset, kunnon jalkahoidot ammattitaidolla tehty. Meille on tärkeää, että jalkasi pysyvät hyvässä kunnossa. Jalkojen terveys on tärkeää koko kehon kannalta. Pyrimme että saat meiltä avun jalkavaivoihin.

> Hoidamme jalkojen perushoidon yksilöllisesti asiakkaan tarpeen mukaan ja tutkimme jalkojen kunnon. Teemme jalkojen perushoitoa ja hoidamme kynsi- ja ihomuutoksia, oli syynä sitten sisäänpäin kasvanut kynsi, sieni/paksuuntunut kynsi, känsä, kovettumat, syylä tai halkeilevat kantapäät. Voit tulla meille myös leikkauttamaan varpaankyntesi tai teemme myös kynsiproteesin tarpeen mukaan.

> Jalkahoidot sisältää jalkojen kylvetyksen, kynsien käsittelyn ja kynsinauhojen siistimisen, kovettumien poisto sekä hoitovoiteen. Lisäpalveluna jalkahierontaa, varpaiden kynsien lakkauksia/ kestolakkauksia.


> Kynnen sisään kasvu on yleinen vaiva

Kynnen sisään kasvu on hyvinkin kivulias vaiva, joka kannattaa hoitaa nopeasti kuntoon. Eikä vaivan aina tarvitse olla iso, kun se on kivulias.
Joskus hoidoksi riittää kynsiuurteen puhdistaminen, kynsipiikin poisto tai kynsiuurteen eristäminen kuitukankaalla/copoliini.
Tehokkain oikaisu tehdään kuitenkin podofix hoidolla. Siinä valmis muoviliuska sisältäen jousen, joka taivutetaan kynnen malliseksi ja liimataan kynnen päälle.

> Kynsisienen hoidot

Yleisin kynsisienen aiheuttaja on Trichophyton rubrum -niminen silsasieni. Usein kynsisienen hoidossa päädytään perinteiseen hoitoon eli paikalliseen lääkitykseen, sieniviljelyn jälkeen, jonka voi tehdä omalla terveysasemalla. Ja hyvä lisäapu on tällöin kynsien hionta/ohentaminen, joka tehdään säännöllisesti. Meillä on välineet, joten hoidata jalkaongelmat aina ammattilaisella.

> Syylähoidot on myös meillä mahdollista. Tehokas Verrotop hapotushoitomenetelmä käytössämme ja sillä on saatu hyvät tulokset. Katso lisää hinnastosta, mitä me hoidamme liittyvän jalkavaivoihin.


Ripset &Kulmat

Huoliteltu ripset ja kulmat ovat olennainen osa kaunista yleisilmettä. Kulmat ja ripset on helppo värjätä/ laittaa kuntoon samalla kertaa, kun käyt kasvohoidossa. Myös pelkkä kulmien muotoilu on mahdollista meillä. Palvelu on kestosuosikki aina vuosi toistensa jälkeen, vaikka uusia menetelmiä tulee kokoaika uusia.