Hinnasto

Hinnat sis. alv 24%. Pidämme oikeuden hinnan muutoksille.

- Perinteiset, kunnon jalkahoidot ammattitaidolla tehty.

- Jalkahoidot sisältää mm jalkojen kylvetyksen, kynsien käsittelyn ja kynsinauhojen siistimisen,  kovettumien poisto sekä hoitovoiteen. -Mahdolliset materiaalikulut lisätään hintaan. Jalkahoidossa ajat ovat viitteellisiä 30- 90min.

JALKAHOIDOT

Eläkeläis alennus Perus Jalkahoidoista -5€ kello 10- 14 välisenä aikana


PERUS JALKAHOITO 60-75MIN 60€


JALKAHOITO 75- 90MIN 65€

Tämä jalkahoito soveltuu, kun on ongelmia mm kynsien kanssa ja muuta ongelmaa tai ei ole käynyt jalkahoidoissa pitkään aikaan.


JALKAHOITO 90-120MIN 70€

Soveltuu, kun on vaativammat jalat kyseessä. Esim. syvät kantapään halkeumat, kynsiongelmia tai jalat vaativat pidemmän hoitoajan.


JALKAHOITO 60MIN + HIERONTA 75- 90MIN 75€


JALKAHOITO+KUORINTA+HIERONTA+                LAKKAUS 105MIN 110€

Kokonaisvaltainen jalkahoito Sinulle, joka haluaa kaikki samassa paketissa. Jalat kuoritaan polviin asti ja saat valita oman laadukkaan Boho lakan itsellesi kotiin.


VARPAIDEN KYNSIHOITO 45 - 60MIN 45€

sisältää kynsien leikkauksen, kynsien käsittelyn / nauhojen siistimisen.PELKKÄ KYNSIEN LEIKKAUS 15MIN 18€


LOHJENNEN KYNNEN KORJAUS JA VAHVISTAMINEN 30MIN 35€,  jalkahoidon yhteydessä 10€

Ei estä kynsien lakkausta ja voidaan myös käyttää sormien kynsiin. Kynnenkorjausgeeli poistuu kynneltä kulumalla tai se voidaan viilata pois. Sisältää myös muiden kynsien siistimisen.


KYNSIPROTEESI VARPAANKYNSILLE 60MIN

1 kynsi 45€, kahdelle 79€/ JALKAHOIDON YHT 89€ / 109€

Kynsiproteesi on akryylimassa, joka muovataan oman kynnen päälle. Rakentamiseen tarvitaan aina jonkin verran omaa kynttä. Kynsiproteesi voi olla paikallaan n.2-3 kk tai kasvaa kynnen mukana pois. Luonnollisen kynnen lopputulos ja ei rajoita normaalia elämää. Voi lakata kynnet normaalisti. Ei sovellu sienikynsille.


KYNNENOIKAISU LIUSKAMENETELMÄLLÄ               30- 45MIN 48€, LIUSKAN VAIHTO 30MIN 35€

Akryylilevy liimataan kynnen päälle ja luiskan vaihto 2-3 viikon välein. Lieväasteinen ja lyhytaikainen oikaisumenetelmä.


KYNNENOIKAISU JOUSIMENETELMÄLLÄ        60MIN65€ JA VAIHTO/SIIRTO 30- 45MIN 38€  Tehokkain oikaisumenetelmä. Vaihto / siirto
noin. 1kk välein


SYYLÄHOITO 30- 45MIN 58€

Hoito sisältää tarkastuskäynnin. Syylä hiotaan ja tarkistetaan, onko hoito tehonnut. Mahdollisesti hoito uusitaan. Tehokas Verrotop hapotushoitomenetelmä käytössämme. Syylää hoidetaan kotona noin viikon ajan aamuin illoin desifiointiaineella, joten varaudu siihen että Teillä on sitä kotona tai voi mahdollisesti ostaa meiltä pienen pullon kotihoitoa varten.


SYYLÄHOITO KERTA 2, 3 TAI 4 KERTA 30 - 45MIN 35€

Joskus joudutaan uusimaan hoito monta kertaa, koska syyliä on monta tai on niin iso ettei tehoa yhdellä hoitokerralla.


PELKKÄ SYYLÄN TARKISTUS KÄYNTI 30MIN 20€

Tarkastus suositellaan aina, koska tarkastus käynillä hiotaan iho hienoksi ja tarkistetaan onko hoito tehonnut. Jos hoito uusitaan, niin silloin yllä oleva hinta 35€ ja ei tarvi maksaa tarkastuskäyntiä sillä kertaa.


LISÄPALVELUT JALKAHOIDOSSA

JALKAHIERONTA 15MIN 15€


LAKKAUS, lakkapullo kuuluu hintaan 23€


LAKKAUS UUDELLA SO! lakalla 18€

Lakat soveltuu todella hyvin varpaiden kynsiin. Nyt ei tarvi enään odottaa lakan kuivumista.

KESTOLAKKAUS 45- 60MIN 55€

Sisältää kynsien leikkauksen ja kynsinauhojen siistimisen sekä jalkavoiteen.


JALKAHOITO + KESTOLAKKAUS 120MIN 105€


KESTOLAKAN POISTO 30MIN 35€


FOOT SPECIALIST - Naamio jalkapohjan kovettumille 30MIN 38€

Pehmeät jalkapohjat kuorivalla ja kosteuttavilla pads- geelinaamiolla. Jalanpohjat siistitään jalkaraspilla/poralla sekä viimeistellään virkistävällä Comfort Zone jalkavoiteella rentouttava hieronta. Hoito voidaan myös yhdistää kasvohoitoon.


COMFORT FEET & PEEL-jaloille 30MIN 45€

Väsyneille jaloille virkistävä ja kosteuttava hoito. Sisältää kuorinnan, mutanaamion ja jalkahieronnan. Hoidon voi yhdistää esimerkiksi kasvo/ tai käsihoidon yhteyteen.

"Autamme sinua rentoutumaan ja rauhoittumaan hetken". Tule kokemaan Comfort Zone hoitoja.

KASVOHOIDOT

Kasvohoitoihin sisältyy : Tervetulo- rituaali Traquillity Blendillä, ihon puhdistus, kuorinta, kasvo-, pää- ja käsien hieronnan tai sivelyhieronnan / sidekudoshieronnan (Kabat- tekniikalla ) , naamion ja hoitovoiteen. Hoidot soveltuu kaikille ja räätälöidään tarpeen mukaan.. myös miehille sopivaksi.


UUSI Unisex /SKIN REGIMEN/ URBAN DETOX /PUHDISTAVA KASVOHOITO 60MIN 98€

Jokaiselle, joka ihailee puhdasta ja hehkuvaa ihoa., sopii erityisesti rasvoittuvalle ja sekaiholle sekä aikuisiän aknen hoitoon.


/SKIN REGIMEN/ 60MIN Unisex HEDELMÄHAPPOHOITO 105€

Uusi ihonhoito niille, joilla on nopeatempoinen elämäntapa ja stressaantunut iho. Hoito ravitsee, elvyttää ja samalla kosteuttaa sekä kirkastaa ihoa tehokkaasti. Innovatiivisten ainesosien ja hedelmähappo- kuorinnan tehokkuus sekä sidekudoshieronnan (Kabat- tekniikalla ) ansiosta hoito antaa kiinteyttä ja lisää ihon kimmoisuutta.


BACKMASSAGE&MINIFACIAL 60MIN 75€

Hieronta& kasvohoito yhdistelmä

Sisältää selkä,-niska,- ja hartiahieronnan. Kasvojen alkupuhdistuksen, kuorinnan, naamion, hoitovoiteet sekä rentouttavan päähieronnan.


​HYDRA MEMORY - SYVÄKOSTEUTTAVA 60MIN 85€

Tehokkaasti vahvistaa ihon kosteustasapainoa ja ihosta tulee pehmeä sekä eloisa. Sopii kaikille ihotyypeille, erityisesti kuivalle ja kosteusköyhälle iholle.


HYDRA MEMORY- EYE SUPREME 90min 98€

Syväkosteuttava kasvohoito sisältäen silmänympäryshoidon.


REMEDY SOOTHING - HAJUSTEETON, HERKÄN IHONHOITO 75MIN 85€

Hoito on hajusteeton ja soveltuu herkälle,- atooppiselle,- sekä vaurioidulle iholle. Hoito uudistaa, vahvistaa, rauhoittaa ja kosteuttaa ihoa tehokkaasti. Sisältää mm rauhoittavan erikoisnaamion.


RECOVER TOUCH - RAVITSEVA JA VITAMIINIRIKAS 60MIN 85€

Ravitseva ja uudistava kasvohoito, erittäin vitamiinirikas, kun kaipaat lisäravinteita iholle. Aikuiselle iholle sopiva, tehokas antioksidanttinen hoito.


ACTIVE PURENESS REBALANCING - TASAPAINOTTAVA  75MIN 85€

Syväpuhdistava ja tasapainottava kasvohoito epäpuhtaalle-, rasvaiselle- ja harmahtavalle iholle. Uudistaa, kirkastaa ja tasapainottaa ihoa. Sisältää mm erikoisnaamion.


IHONPUHDISTUS 90MIN 89€

Ihon puhdistus sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, höyrytyksen, mekaanisen puhdistuksen ja mahdollisesti ultraäänipuhdistuksen, puhdistavan, kirkastavan kaksoisnaamion, kulmien siistimisen, hoitovoiteen ja käsien kevyt hieronta sekä päähieronnan.


ACTIVE PURENESS TEEN - PUHDISTAVA 75MIN 69€

Nuorelle iholle suunniteltu kasvohoito. Tehokaasti talinerityistä tasapainoittava, puhdistava-, kirkastava hoito ja ihon toiminta paranee sekä raikas vaikutus iholla. Höyrytys, ultraääni ja mekaaninen puhdistus.


SACRED NATURE - LUONNONMUKAINEN HOITOLINJA 90MIN 85€

Ravitseva ja täyteläinen linja jokaiselle kuivaihoiselle. Syväkosteuttava ja erittäin hoitava hoitolinja. Sopii mm pintakuivalle sekaiholle ja erittäin kuivalle, herkälle sekä atooppiselle iholle. Hoidon aikana myös kädet ja jalat kuoritaan ja hierotaan luonnon tuotteilla.


DOUBLE PEEL - HEDELMÄHAPPOHOITO 45MIN 90€

Uudistava hedelmähappohoito samealle ja epäpuhtaalle iholle - Väsyneelle, kuivalle ja hehkua kaipaavalle. Sopii erityisen hyvin ikääntyneelle mutta myös nuoremmalle iholle. Hoito aktivoi solujen uusiutumista, kosteuttaa ja tasoittaa ihon väriä.


SKIN ACTIVE - KIINTEYTTÄVÄ 90MIN 105€

Hyvä valinta ikääntyneelle iholle, jossa on juonteita tai kiinteyden ja täyteläisyyden menetystä. Hoito kiinteyttää ja ravitsee sekä pehmentää juonteita. Active lift sisältää erikoisnaamion sekä erityisen Active lift massage -ja päähieronnan.


SKIN DELUXE LIFT- KIINTEYTTÄVÄ 105MIN 129€

Tämä on oikea valinta aikuisen naisen iholle joka kaipaa enemmän kasvohoidolta. Hoito kiinteyttä ja kirkkastaa sekä antaa ravintoa iholle. Iho tuntuu pehmeältä ja juonteet madaltuu sekä iho tuntuu täyteläisemmältä hoidon jälkeen. Sisältää Double peel -kaksoiskuorinnan hedelmähapoilla ja C-vitamiinilla, erikoisnaamion sekä erityisen Active lift massage -hieronnan. Myös kädet, hartiat, dekoltee ja päänahka saavat hoidon aikana hieronnan.
SILMÄT, KULMAT ja RIPSET

YUMI-LASHES tyvikohotus/kestotaivutus + kestovärjäys ripsiin 90min 85€

KULMIEN VÄRJÄYS + MUOTOILU YUMI-LASHES YHTEYDESSÄ 15€

RIPSIEN KESTOVÄRJÄYS 20min 19€        KULMIEN VÄRJÄYS JA MUOTOILU 20min 19€

RIPSIEN & KULMIEN JA VÄRJÄYS SEKÄ MUOTOILU 30MIN 30€

KASVOHOIDON YHT. RIPSET+KULMAT 25€ KULIMIEN MUOTOILU 15MIN 18€                KARVANPOISTO / SOKERILLA

BIKINILINJA/LAAJENNETTU 30MIN 30€ BIKINILINJA + KAINALOT 45MIN 48€          KAINALOT 15MIN 25€

SÄÄRET TAI REIDET 45MIN 40€             KÄSIVARRET 30MIN 30€                                  YLÄHUULI TAI LEUKA 15MIN 10€

SELKÄ TAI RINTA 45MIN 50€

SÄÄRET + REIDET 60MIN 65€  LAAJEN.BIKINI + REIDET 75MIN 65€

SÄÄRET+KAINALOT 60MIN 58€ SOKERIPAKETTI  bikinilinja+kainalot+sääret 75MIN 75€

MUUT HOIDOT

Selkä,- niska,- ja hartiahieronta 30min 35€

Rentouttava hierontaa selälle, niskalle ja hartioille. Öljy valitaan kolmesta eri vaihtoehdosta; Tranquillity, Sacred Nature tai Aromasoul body oil.


Selän kuorinta Aromasoul Body 30min 38€

Sisältää selän kuorinnan ja puhdistuksen. Aromaattinen tuoksumaailma. Asiakas saa valita neljästä eri Blendistä oman mieluisan tuoksun. Arabian- Mediterranean- Indian- Oriental tai hoito voidaan tehdä tuoksuttomana.


Aromasoul Body

Yhdistelmähoito selän kuorinta&hieronta  60min 59€

Sisältää selän kuorinnan ja rentouttavan selän hieronnan. Aromasoul aromaattinen tuoksumaailma. Asiakas saa valita neljästä eri Blendistä oman mieluisan tuoksun. Arabian- Mediterranean- Indian- Oriental tai hoito voidaan tehdä tuoksuttomana.


Erikoishoidot

Comfort Zone Rituaali- Vartalohoidot/ Yhdistelmähoidot

Comfort combination Hand & Feet treatment 60min

Yhdistelmähoito käsille ja jaloille

Sisältää käsien ja jalkojen kuorinnan, mutanaamion, hieronnan ja hoitovoiteet sekä rentouttavan päähieronnan. Ravinnerikas, kosteuttava ja kokonaisvaltainen ylellinen yhdistelmähoito. Hyvä lahjaidea!

75

Comfort Spa Hand& Peel käsille 30min

Sisältää kuorinnan, mutanaamion ja rentouttavan pää,-ja käsihieronnan. Kuiville käsille ravinnerikas ja kosteuttava hoitokokonaisuus.

45

Uusi hoito

Aromasoul Ritual Massage 90min

"Aromasoul Elements" aromaattisen tuoksuva kokovartalohieronta vie neljään erilaisen maailman halki. Hieronta koostuu eri mantereiden hieronnoista ja on saanut vaikutteita mm  kiinalaisesta lääketieteestä, ayurvedasta. Asiakas valitsee neljästä eri Blendistä oman mieluisan tuoksun. Arabian- Energisoiva, Mediterranean- Tasapainoittaa mieltä, Indian- Lymfakiertoa aktivoiva ja Oriental- Rentouttava.

90

Sacred Nature Body 60min

Luonnonmukainen Ecocert- sertifoitutuotelinja vartalolle, sisältää kokovartalon kuorinnan ja Sacred Nature vartalohieronnan. Rentouttava, ravitsee ja kosteuttaa ihoa.

90€

Skin Regimen Longevity Body 60min

Aineenvaihduntaa edistävä ja kiinteyttävä vartalohoito. Hoito ravitsee tehokkaasti ihoa ja olo virkistyy. Iho kuoritaan ja rentouttava Kabat- rituaalinen hieronta sekä bodylotion.


80

Tranquillity Aromatic Body Relax and Soul 60min

Mielyttävän rentouttava ja aromaattisen tuoksuvalla ja lämmitetyllä öljymaidolla sekä vartalovoiteella tehdään Tranquillity- kokovartalon rituaalihierontaa. Hieronta on saanut vaikutteita mm Aasiasta. Hoito rentouttaa ja kosteuttaa kuivaa ihoa.

90

Sacred Nature Face&Body 90min

Yhdistelmähoito kasvoille ja vartalolle. Luonnonmukainen Ecocert- sertifoitutuotelinja kasvoille&vartalolle, sisältää kasvojen puhdistuksen, kuorinnan,Sacred Nature oman hieronnan, naamion, hoitovoiteen. Sekä kokovartalon kuorinnan ja rituaali- vartalohieronnan. Rentouttava, ravitsee ja kosteuttaa ihoa.

135