Kulosaari

Kauneus & Jalkahoitola

Ihastuin tuotteisiin ensi kosketuksella. Tuotteet ovat laadukkaita, monipuolisia ja tarjoavat tehokkaita sekä rentouttavia hoitoja yhtäaikaa. Hoidot koostuvat miellyttävistä , keveistä tuoksuista ja sarja tarjoaa jokaiselle "sitä jotain enemmän". Myös kokonaan Remedy- linjan hajusteeton sekä Ecocert- luonnomukainen Sacred Nature linja löytyy sarjasta. Jokaiseen Comfort Zone hoitoon tulee jokin hieronta ja olen läsnä hoidon aikana kokoajan. Minun tavoite on että pääset vähän rentoutumaan ja irtautumaan arjesta, edes hetken.

Kuva: muistamaista.com

Hieronnat /vartalohoidot on koottu maailman eri kulttuureista ja maista sekä suunniteltu juuri Comfort Zone- sarjalle sopivaksi. Toki tarjoan hoitolistallani myös perinteistä jalkahoitoa. Helpotan monenmonta jalkavaivaa ja autan saamaan askeleet kevyemmäksi. Parasta jalkahoidossa on, tulos näkyy heti ja asiakas kävelee hymy huulillaan ulos. Myös miehet ovat tervetulleita ja tänne on helppo tulla rupattelemaan omaana itsenään ja istua hoitotuoliin ja hoidattamaan, jalat kuntoon.

Minulla on täällä Kulosaaren Salongissa, parturi-kampaamossa oma hoitohuone ja hyvät työkaverit Reetta ja Kati, jotka laittaa kutrit kuntoon vuosien kokemuksella ja meillä on rento ilmapiiri. Pyrimme aina palvelemaan mahdollisemman hyvin ja kerro toki meille jos jokin asia askarruttaa, niin pyrimme korjaamaan asian.

Palvelen myös ruotsiksi ja englanniksi ! Betjänar dig även på svenska ! Also in English!

Tervetuloa ja tavataan Kulosaaren Salongissa!