Kauneus & Jalkahoito Helsinki

Olen Kirsi, Sky- erikoiskosmetologi & terveydenalan jalkojenhoitaja       
(Valviran alainen). Olen saanut hyvän ja laadukkaan koulutukseni Helsingissä, vuodelta 2007 lähtien mutta kouluttaudun ja kehitän omaa osaamista säännöllisesti. Ruotsista muuttaneena, puhun silti hyvin suomea ja kehityn siinäkin kokoaika paremmaksi. :)  Vuosia alalla toimineena olen kartoittanut monipuolista kokemusta mm. monen vuoden työskentelystä laivoilla ja kauneusalalta sekä hyvästä asiakaspalvelusta on kokemusta luonnollisesti paljon.

Olen monipuolinen osaaja mutta keskityn kasvo, - jalka, - vartalohoitoihin tällä hetkellä. Muut hoidot löydät hinnastosta.

Minun tavoite on että pääset vähän rentoutumaan ja irtautumaan arjesta, edes hetken!

Kuva: muistamaista.com

> Perinteiset, kunnon jalkahoidot ammattitaidolla tehty. Jalkojen terveys on tärkeää koko kehon kannalta. Pyrimme että saat meiltä avun jalkavaivoihin. Minulle on tärkeä että jalkasi pysyvät hyvässä kunnossa ja olet tyytyväinen asiakas kun lähdet hoitolasta !

Kaikissa hoidoissa käytetään hanskoja ja huolehdimme puhtaudesta muutenkin. Tehostettu desinfiointi jne. Meillä on mahdollista pestä kädet, käyttää käsidesiä ja kertakäytteisiä käsipaperia. Puhdistamme kaikki kosketuspinnat jokaisen asiakkaan jälkeen ja tehostamme siivouksen entistä enemmän.

> Katso lisää hinnastosta ; erinlaiset lakkaukset, syylä, -kynsi -ja kynnenoikaisuhoidot  sekä sokeroinnit, kulmat ja ripset, kestotavutukset ripsille.