Kauneus & Jalkahoito Helsinki

Olen Kirsi, Sky- erikoiskosmetologi & terveydenalan jalkojenhoitaja (Valviran alainen). 

Olen saanut hyvän ja laadukkaan koulutukseni Helsingissä, vuodelta 2007 lähtien mutta kouluttaudun ja kehitän omaa osaamista säännöllisesti. Ruotsista muuttaneena, puhun silti hyvin suomea ja kehityn siinäkin kokoaika paremmaksi. :)  Vuosia alalla toimineena olen kartoittanut monipuolista kokemusta mm. monen vuoden työskentelystä laivoilla ja kauneusalalta sekä hyvästä asiakaspalvelusta on kokemusta luonnollisesti paljon.

Olen monipuolinen osaaja mutta keskityn kasvo, -ja jalkahoitoihin tällä hetkellä. Minulle on tärkeä että kaikki hoidot tehdään huolella sekä jalkasi pysyvät hyvässä kunnossa ja olet tyytyväinen asiakas kun lähdet hoitolasta !

> Käytämme kasvohoidoissamme ainoastaan korkealuokkaisia, tieteeseen pohjautuvia tuotteita ja tavoitteena on tarjota tuloksia eri ihon ongelmiin mutta samalla myös ylellisen ja rentouttavan hoitohetken. Olen suuri Italian ihailija ja kunnioitan heidän korkealaatuista osaamista ihonhoitotuote kehityksessä. Jostain syystä he ovat monesti edelläkävijöitä ja laatu on ensiluokkainen ja juuri siksi olen valinnut tuotteita hoitolaan juuri Italiasta.

> Perinteiset, kunnon jalkahoidot ammattitaidolla tehty. Jalkojen terveys on tärkeää koko kehon kannalta. Pyrimme että saat meiltä avun jalkavaivoihin.

> Muut hoidot ; erilaiset lakkaukset, syylä, -kynsi -ja kynnenoikaisuhoidot sekä sokeroinnit, kulmat ja ripset, kestotavutukset ripsille. 

Minun tavoite on että pääset vähän rentoutumaan ja irtautumaan arjesta, edes hetken!

Kuva: muistamaista.com