Kauneus & Jalkahoito Helsinki

Olen Kirsi, Sky- erikoiskosmetologi & terveydenalan jalkojenhoitaja       
(Valviran alainen). Olen saanut hyvän ja laadukkaan koulutukseni Helsingissä, vuodelta 2007 lähtien mutta kouluttaudun ja kehitän omaa osaamista säännöllisesti. Ruotsista muuttaneena, puhun silti hyvin suomea ja kehityn siinäkin kokoaika paremmaksi. :)  Vuosia alalla toimineena olen kartoittanut monipuolista kokemusta mm. monen vuoden työskentelystä laivoilla ja kauneusalalta sekä hyvästä asiakaspalvelusta on kokemusta luonnollisesti paljon.

Olen monipuolinen osaaja mutta keskityn jalka,- kasvo,- ja vartalohoitoihin.

Minun tavoite on että pääset vähän rentoutumaan ja irtautumaan arjesta, edes hetken!

Kuva: muistamaista.com

> Käytämme italialaista ihonhoitosarjaa 

[comfort zone]. Tieteeseen pohjautuvien ratkaisujen kautta parantaaksemme ihon, kehon ja mielen tasapainoa. Tuotteet ovat laadukkaita, monipuolisia ja tarjoavat tehokkaita sekä rentouttavia hoitoja yhtäaikaa. Hoidot koostuvat miellyttävistä , keveistä tuoksuista ja sarja tarjoaa jokaiselle jotakin " vähän enemmän". Hoitomme tehdään ilman laitteita ja tulethan meille avoimin mielin, niin saat enemmän irti hoidoista.

> Meiltä löydät myös mm. hajusteettoman Remedy- linjan. Todellinen ylpeys ! Välitöntä rauhoitusta, punaisuutta vähentävä ja erittäin hoitava sekä erikoistunut herkän ihonhoitoon. Bravuurina ja ihoa tehokkaasti kosteuttava- Hydramemory on pysynyt kestosuosikkina jo pitkään.

> Ja, tottakai ainutlaatuisessa luonnonmukaisessa EcoCert Sacred Nature-linjalla on ekotietoiselle kuluttajalle räätälöity " aivan oma " hoitolinja, jossa käytämme mm. luonnonöljyä.

> Blogeista tuttu /skinregimen/ Italiasta ja maailmalla jo hyvin tunnettu "Lifestyle aging", kaupunkilaiselle suunniteltu linja, joilla on nopeatempoinen ja vaativa elämäntyyli. Me tarjoamme hoitolassamme /skinregimen/ unisex hoitoja ja tuotteita mynnissä, jotka palvelevat molempia sukupuolia +25 ja ylöspäin.

> Perinteiset, kunnon jalkahoidot ammattitaidolla tehty. Meille on tärkeää, että jalkasi pysyvät hyvässä kunnossa. Jalkojen terveys on tärkeää koko kehon kannalta. Pyrimme että saat meiltä avun jalkavaivoihin.

> Katso lisää hinnastosta ; vartalohoidot, kädet, sokeroinnit, kulmat ja ripset, kestotavutukset ripsille sekä erinlaiset lakkaukset, syylä, -kynsi -ja kynnenoikaisuhoidot !

[comfort zone] tuotteisiin ihastuin ensi kosketuksella, kun pääsin tutustumaan tuotteisiin ensikertaa.

Jokaisen [comfort zone] hoitoon tulee jokin hieronta ja olen läsnä hoidon aikana kokoajan.

Hieronnat / vartalohoidot on koottu maailman eri kulttuureista ja maista sekä suunniteltu juuri [comfort zone] - sarjalle sopivaksi. Toki tarjoan hoitolistallani myös perinteistä jalkahoitoa. Autan monenmonta jalkavaivaa ja saamaan askeleet kevyemmäksi. Parasta jalkahoidossa on "tulos näkyy heti ja asiakas kävelee hymy huulillaan ulos hoitolasta". Myös miehet ovat tervetulleita ja tänne on helppo tulla omana itsenään ja istua hoitotuoliin ja hoidattamaan, jalat kuntoon.

Minulle on tärkeää että ihosi ja jalkasi pysyvät hyvässä kunnossa ja olet tyytyväinen asiakas kun lähdet hoitolasta !